Sneglebryllup: Festen

Efter reception og middagen hos mine forældre, hoppede jeg ud af brudekjolen og ned i det fineste guldsæt fra Stine Goya, og derefter sprang vi, de nygifte,  sammen i en taxa ind til indre by, hvor festen skulle holdes.

 photo Skaeligrmbillede 2015-10-06 kl. 21.56.41_zpsbra0gh4q.png

Som I sikkert husker, mistede vi det sted, vi troede, vi havde til brylluppet, få måneder inden. En helvedes masse bandeord, Paniiik, tårer, lidt mere panik og en masse opkald senere dumpede en mulighed ned i vores hænder. Takket være en god ven, der tilfældigvis (og heldigvis) havde mulighed for at låne os en natklub. Hvilket vi selvfølgelig sagde ja tak til! Også selvom det slet ikke var det jeg gik og drømte om, men da vi vidste at det var sådan det blev, ændrede vi fuldstændigt retning, i hvert fald mentalt, og gik all in på F E S T. Hvor tit har man mulighed for at råde over et diskotek en hel nat? Fylde det med sjove mennesker, selv bestemme hvilke drinks der skal være, hvilken musik der skal spille, og servere burgere og pomfritter til alle. Jeg har aldrig, altså før min bryllupsfest.
Stemningen var sat, lad der være fest!
And oh boy, festligt det var det!

 photo Skaeligrmbillede 2015-10-06 kl. 21.56.08_zpstj2okvlo.png

Vi havde cirka en time på stedet inden gæsterne kom, hvor vi fik sat de sidste ting op, drak en øl og stod klar til at tage imod folk.

Gæsterne kom dryssende ved 19:30-20 tiden og allerede helt fra start havde folk fest-hatten på. Alle var ligesom opsat på at der skulle festes igennem. Og selvom der var nogle velkomstdrinks der aldrig rigtig kom på disken, og vi måtte vente med at åbne dørene for folk på grund af nogle mindre misforståelser, hvilket irriterede mig grænseløst på selve aftenen, er det slet ikke noget, der sidder og nager mig nu, tværtimod gjorde det at alle havde 20 minutter i gården ude foran stedet, til at hilse, snakke og skåle i øl, inden vi åbnede dørene, satte gang i baren og skruede op for playlisten.
 photo IMG_8026_zpson6rorr3.jpg
 photo IMG_8171_zpsben4urvd.jpg
 photo IMG_8140_zps38eppwmg.jpg

Rundt omkring i lokalerne havde vi lagt engangskameraer,  som folk kunne have det sjovt med. Hvilket så ud til at være et hit. Vi glæder os pænt meget til at se hvad der gemmer sig på dem…
 photo IMG_8104_zpsx97nohlc.jpg
 photo IMG_8016_zpsakpiauxa.jpg
 photo IMG_8083_zpsswkwvi2o.jpg
 photo IMG_8115_zpstauj6f3h.jpg
 photo IMG_8142_zpsnvccwbmb.jpg
 photo IMG_8155_zpso0syet7z.jpg

Et par timer inde i festen kom maden. Vi havde bestilt sliders, pomfritter og onion rings fra Greasy Spoon, hvilket var et kæmpe hit!
 photo IMG_6161_zpsk16ooi7s.jpg
Imens folk spiste rundt omkring, ude og inde, stående, siddende og snakkende, kom vores DJ og satte alvorligt gang i dansegulvet til de nu meget mætte mennesker. Helt taktisk fra vores side i øvrigt, at det skete i den rækkefølge, da vi (mest mig) var lidt bekymrede for at folk ville daffe hjem efter maden, helt burgermætte. Derfor blev maden serveret tidligt (22-23 tiden), hvorefter DJ’en kom.

Som jeg skrev om et par uger inden brylluppet var det en af de ting vi var lidt i tvivl om hvorvidt var nødvendigt eller ej, med den DJ. Til sidst besluttede vi os for at skulle det være, så skulle det fandeme også være en vi var helt sikre på kunne ‘bære opgaven’ og forstå os og vores musiksmag, igen mest mig, da jeg er dansemusen her i firmaet. Så vi hyrede Pharfar, og gudskelov for det, for han fik virkelig sparket gang i festen og i de mætte (og liiiidt fulde) mennesker.

 photo IMG_8208_zpshgqctsfx.jpg
 photo IMG_8223_zpshv22bb1q.jpg
 photo IMG_8298_zpsykghjwbx.jpg

Og så var der jo også lige en anden detalje, kort tid efter Pharfar var gået på, blev jeg hevet ud på dansegulvet af min veninde Nanna. Ikke at der var noget underligt i det, selvom hun da godt nok var en anelse insisterende, og et halvt minut efter fandt jeg ud af hvorfor:

Selvom vi faktisk havde frabedt os brudevals, og der jo ikke var så skide meget vals over det, er det uden tvivl det øjeblik jeg tænker tilbage på med flest sommerfugle i maven. Havde den ikke været der, havde jeg med garanti ikke skænket det en tanke, men jeg er så glad, taknemmelig og lykkelig for at Nanna åbenbart kender mig bedre end jeg kender mig selv og sørgede for det minde.
 photo a2cd3eb5-4c22-4cde-ab05-724030eae754_zps62mlp3qz.jpg

Det gav også endnu et ordentlig spark til festen var min fornemmelse, fordi det var uventet, og alligevel lige fik mindet folk om hvorfor de var der. Jeg elskede det! Og det gjorde min mand, der ellers hverken danser eller bryder sig om at være i fokus, virkelig også.
 photo IMG_8233_zpsrtq73fli.jpg
 photo IMG_8200_zpstmxnq89a.jpg
 photo IMG_8072_zpsx7i3tlu1.jpg
 photo IMG_8082_zpscnjleh6x.jpg
 photo IMG_8129_zpsiw2n6hyh.jpg

Da klokken blev cirka 02 var omtrent halvdelen af selskabet listet hjem, der var ikke flere shotglas i baren, maden var så småt spist, det begyndte at tynde ud i de goodiebags vi havde stillet til folk (et survival-kit til dagen efter, med cola, slik og chips) og vi begyndte også selv at kunne mærke hvor lang en dag vi havde haft.

 photo image9_zpsfus7esfc.jpg
 photo IMG_8092_zpsldjkggin.jpg

Så cirka klokken 02.30 efterlod vi de sidste få gæster i bartendernes varetægt, og trippede ud i en taxa helt mættede af indtryk og adrenalin, med vores gaver i favnen, stjerner i øjnene og kærlighed i årerne.

#Sneglebryllup var, hånden på hjertet, fuldstændig fantastisk, og jeg ville ønske vi kunne gøre det igen og igen og igen, ned til hver detalje.Hele dagen og aftenen var så meget OS, hvilket jeg fornemmer at vores familie og venner også kunne mærke.

Tak! Både til alle der var med, men også til jer bag skærmen, der følger med her og på Instagram, det er virkelig rørende at I hepper på mig og på os, og at I har haft lyst til at læse om, se billeder fra og være en del af vores kæmpe dag og vores liv. Jeg ville ønske jeg kunne kramme jer hver og en, for det går sgu lige i mit bløde optøede hjerte.
 photo IMG_6162_zpstnqfxavo.jpg

17 replies
 1. Eygló Margrét Stefánsdóttir says:

  Det lyder bare helt perfekt ognu sidder jeg og småtuder over jeres brudevals 🙂 Tillykke med det hele!

  Svar
 2. Sacha/jordforbindelsen says:

  Det lyder virkelig som en fantastisk dag og fest, sådan som den har været delt op.
  Hvor dagen har været for jer hele vejen og ikke til ære for hele den pukkelryggede.

  Svar
 3. Sophie says:

  Åh altså, fik helt tårer i øjnene af videoen hvor I danser!
  Endnu en gang kæmpe tillykke med jer <3
  Jeres historie minder meget om min egen, og det rører mig så dybt at 'kærligheden altid sejrer'. Ja, man bliver sgu lidt tacky, når man er på barsel.

  Svar
 4. Nanna says:

  Må straks tilføje, at det var Bødker der var insisterende på brudevalsen og fandt den på sin telefon, mens jeg havde lidt kolde fødder over vores snedige plan 🙂

  Svar
 5. Jens Rasmussen says:

  Det lyder som en virkelig god fest og en rigtig dejlig måde at få fejret kærligheden til hinanden på. Stort tillykke til jer

  Svar
 6. Tina says:

  Åh…..det lyder bare så fint, og nogle dejlige billeder. Synes det hele var skruet perfekt sammen. Jeg har sagt jeg aldrig vil giftes, da jeg hverken er til kirke eller traditioner, men du har inspireret mig i forhold til hvordan man også kan gøre det – tak. Godt at jeres kærlighed har sejret

  Svar
 7. Karina says:

  Fantastisk video af jeres brudevals! Jeg har også tårer i øjenkrogene og husker tydeligt min egen brudevals. Jeg kunne sagtens have undværet den, men er glad for vi selv gennemførte, selvom jeg før valsen syntes det var tåkrummende pinligt. Men da vi stod midt i det, var det jo bare for vildt. Kærlighed styrer!

  Svar
 8. Kim says:

  Lyder som en faaaaantastisk fest! Får helt lyst til at gifte mig igen. (gengifte?).
  Så skal du helt sikkert hyres som festarrangør!
  Hey – er det ikke det du skal med dit arbejdsliv postbarsel?

  Svar
 9. Malene says:

  Det lyder og ser ud som en helt perfekt bryllupsfest, også lige efter mit hoved !
  Jeg er endnu ikke gift, men mange af ideerne fra jeres bryllup var allerede på min mentale liste 😉 Og så finder jeg måske på at snuppe ideen med survival kits, det er jo GENIALT!
  Stort tillykke med jer! Det er jo det rene eventyr hvor hovedpersonerne alligevel får hinanden i enden (fnis) trods mange prøvelser 🙂 Hurra!

  Svar
 10. Nanna says:

  Altså… Jeg havde en plan…. Men var også lidt en kylling. Bødker havde en plan… og da planen var den samme som min, blev vi enige om at det var en god plan!

  Svar
 11. Maria Hoffbeck says:

  Totalt gode stemnings fyldte billeder fra jeres store dag.
  Jeg synes I fik holdt jeres bryllup varmt og på en mere fri og afslappende måde 🙂
  Flot valg af tøj også.
  Stort tillykke herfra 🙂

  Svar
 12. Caroline says:

  Hvor ser det bare fantastisk ud! Jeg skal selv giftes til sommer og overvejer det med engangkameraene. Hvem fik i til at tage jeres billeder ellers? Jeg kan næsten forestille mig at det var en som Freelancer kender fra arbejdet… Jeg er nemlig ved at kløjs i klamme brudebilleder med hjerteformede hænder på maven, foran et træ i fælledparken 😛 Så din hjælp ville betyde meget! <3

  Svar
 13. Jannie says:

  Kære Cecilie,
  Du er den eneste jeg “kender” som har holdt sådan en fest, og jeg pønser på noget lignende.
  Blot med kirkelig vielse, efterfulgt af mindre reception. Hvorefter vi planlægger at invitere forældre bedsteforældre og søskende på middag for derefter at møde alle andre i vores liv til drinks og fest i lejede lokaler.
  Der er jeg egentlig er virkelig nysgerrig på, er jeres invitation – hvad skrev i og vil du eventuelt (🙏🏻) dele den med mig?
  Til dem som mødte op til vielsen og senere til fest? Kærlig hilsen
  Jannie

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *