I oktober

Oktober er sådan en fin måned. Selvom jeg er en sommerpige, er oktober faktisk udmærket. Here’s why: Der er en hel del sol, man kan finde striktrøjerne frem, men stadigvæk have solbriller på og bare fødder i skoene. Ikke nok med det, sker der jo en hel, hvilket ikke helt er tilfældet for de mørke røvsyge vintermåneder, der står og tripper lige rundt om hjørnet. Der er både loppemarkeder, gode fester og arrangementer og det er faktisk muligt stadigvæk at opholde sig udendørs uden at skulle pakkes ind i dun og uld. Jeg kan meget godt overskue oktober.
Her er noget af det der sker og hvad jeg skal i løbet af måneden.

Børn i Byen prisen. Jeg er ikke nomineret, hvilket jeg faktisk er oprigtig ked af det over. Meget mere end jeg vil indrømme. Men fred være med det, det er heldigvis 5 prima damer, der er nomineret, så ingen sure miner, på den bekostning. Jeg tror at Trine render med den. Hende har jeg stemt på. Hun er op imod fire virkelig skønne damer, men Trine kan altså, efter min mening, noget som de (vi) ikke kan. Du kan stadigvæk nå at afgive din stemme HER.  Der afholdes et stort arrangement på Glyptoteket d. 25. Oktober, hvor vinderne bliver udnævnt og en masse andre sjove ting finder sted. Jeg er hende den misundelige henne i hjørnet.

Sneglcille fylder 6 år, d. 25. oktober. JA, i seks år har jeg skrevet på livet løs herinde. Det skal eddermame fejres. Hvordan ved jeg ikke endnu. Men jeg finder på noget. Måske bygger jeg en lille award til mig selv. Det er ikke underligt.

Bryllupsdag. D. 12. oktober har vi 1 måneds bryllupsdag. Vi har tænkt os at gøre et stort nummer ud af det. Eller jeg har i hvert fald. Vi skal ud og spise, uden børn, og så skal der champagne på bordet.

Folkevandring d. 6. oktober. Min mand tager til Stockholm, så jeg går turen med Uma og Otto (med stor sandsynlighed placeret i Nihola-cyklen, for det er lidt sent, så tvivler på at O kan holde sine lange stænger gående hele vejen). Kom med!

Lagersalg! Er I KLAR over hvor mange lagersalg der er i oktober. M A N G E. For eksempel Stine Goya, Hofmann Copenhagen, Mimis Cirkus, Rabens Saloner, Wood Wood, CamCam og mange mange flere.

Derudover skal jeg ud en masse! Altså ikke ud som i byen, eller det skal jeg egentlig også, for det er sådan at jeg kender ualmindeligt mange damer, der har fødselsdag i oktober, 5 stykker! Og to af dem fylder rundt. Men derudover vil jeg nyde de sidste lune efterårsdage, den friske luft og ikke at skulle iføres vinterstøvler og dunjakke.

 photo Skaeligrmbillede 2015-10-01 kl. 10.52.51_zpspxa8wutt.png

16 replies
 1. Emili says:

  Ej søde, du må da ikke være ked af det med den pris. Jeg er ret sikker på, at du var blevet nomineret, hvis du havde gjort dine læsere opmærksom på, at de kunne nominere dig. Er det ikke sådan det har fungeret? Altså f.eks som her:

  http://2verdener.dk/skal-jeg-nomineres-til-bedste-blog-af-boern-i-byen/
  http://karmamilli.dk/boern-i-byen-prisen-vil-du-give-mig-din-blog-stemme/

  Jeg var nomineret sidste år, hvor jeg også gjorde opmærksom på, at man da liiige kunne stemme på mig. I år gjorde jeg intet, fordi jeg ikke havde lyst til at være nomineret.

  Ikke at jeg overhovedet siger, at vi nødvendigvis var blevet nomineret, men jeg tror da at der var en god chance (for de fleste bloggere), hvis man lige have pushet det lidt? Det må du gøre næste år, for så får du i hvert fald min nominering (sammen med Trine)

  Ps. Kaffe SNART! : *

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg var også nomineret sidste år. Der gjorde jeg heller ikke opmærksom på det. Det undrer mig bare lidt, men altså herregud, de bliver vel også nødt til at ryste posen lidt indimellem.

   Ja, snart kaffe. Gik forbi butikken den anden dag, men du havde meget travlt så det ud til 😉

   Svar
 2. kristine says:

  forstår simpelthen heller ikke hvorfor du ikke er nomineret men det er vi vist RIGTIG mange om at synes 🙂

  Svar
 3. Louise S says:

  Du manglede altså også på min stemmeseddel! Trine fortjener så afgjort også den pris, men havde valget stået mellem jer, så var klikket altså faldet ud til din fordel. Siger det bare. Synes i øvrigt, at hjemmelavet award i forbindelse med blog-fødselsdag er helt på sin plads. Evt. bygget af croissanter?

  Svar
 4. Camilla says:

  Sikke en god liste! Jeg vil helt sikkert også huske at komme en masse ud. Man glemmer nemt hvor hurtigt det går – og pludselig er det mørkt, koldt og gråt og efterårssolen er for længst væk.

  Svar
 5. Anne says:

  Nu synes jeg også, at du bør nomineres til blogprisen, særligt fordi du personligt for mig, har været den første og eneste børneblog, jeg nogensinde har læst..

  Hvor om alting er, så tror jeg måske, at den manglende nominering kan skyldes, at du i daværende periode ikke skrev særlig mange indlæg? Og måske troede de, som jeg, at du faktisk var “på vej ud” af blogverden. Blot en tanke, ved ikke, om det er rigtigt selvfølgelig.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Tak.
   Det tvivler jeg på. Det har vist været mit absolut mest aktive år herinde og mit læsertal har næste tredoblet sig selv, så det skulle undre mig (nomineringer er fra sommeren i år). Det er nok bare et andet segment, der hænger hos børn i byen.

   Svar
 6. Marie says:

  hvem er det, der nominerer til den der pris?

  Jeg aner ikke så meget om den slags – jeg følger bare din blog, fordi jeg knuselsker den og synes, at den bliver bedre og bedre med tiden! altså den har aldrig været dårlig, så det er udelukkende ros 🙂
  Så hvis det er læsere, der skal nominere, siger jeg altså undskyld. Men du vinder i hvert fald dagligt en pris herfra, når jeg klikker ind og håber på nye indlæg..

  Hvis det er nogen andre, der skal nominere: altså hvad ved bønder om agurkesalat?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *