I øvrigt #30

 • Er der åbnet en Irma, der hvor der før lå en virkelig tarvelig (nærmest lidt ulækker) Superbrugsen på Vesterbrogade. Guf for en Irma-elsker som jeg. Ikke så guffet for min konto.
 • Handlede jeg på samme tid som Nikolaj Koppel og Peter Gantzler den anden dag, i Irma. Dobbeltkonfekt! Jeg bliver sjældent, tæt på aldrig, starstruck, men det var sgu tæt på. Goes without saying, men altså Koppel fordi han er flot (!) og mandet, Gantzler fordi han er Taxa Mike (!).
 • Har jeg opdaget at Oreo findes med peanutbuttersmag. Godt, virkelig godt.
 • Er der i Ottos klasse det utroligt fine koncept Legegrupper, hvilket går ud på, at hvert barn har en legegruppe bestående af 4-5 børn, som skal lege sammen efter skole en håndfuld gange om året. Man har som forældre en frist for ,hvornår den legegruppe skal afholdes (med hver sin periode), og gæt hvem der var den første på listen, og hvem der allerede har overskrevet den deadline… Hej!
 • Vænner jeg mig aldrig til, når folk tagger hinanden i kommentarer på min Instagram og har interne samtaler ala ’se selv’ eller ‘det var det jeg sagde’. Det er lidt ligesom at blive bagtalt i bussen.
 • Kommenterer min mand altid irriterende meget, når jeg ser Den store bagedyst, ofte morer han sig over, hvordan meget af det de siger kan misforstås (Livs små roulader, creme på bollerne, den skal bare smøres godt op, hvorfor bliver den ikke stiv osv). Så da jeg så det alene i onsdags, og der ikke var nogen til at fnise af ‘jeg kører den ind med olie’, savnede jeg ham for alvor.
 • Er der flere som på de sociale medier har udtrykt utilfredshed over, at der er kommet juleslik på hylderne. Personligt synes jeg de skulle sælge det året rundt.
 • Synes jeg på en eller anden måde, at det er virkelig fint når en invitation til et forældremøde slutter med ‘vi glæder os til at se de af jer der har tid, lyst og overskud til at deltage’.
 • Elsker (!) jeg knækbrød! Bagte engang flere bradepander om ugen. Det skal jeg sgu da begynde på igen.
 • Fandt jeg ikke noget til Goya lagersalget, så er pt i gang med at rippe hjemmesiden for den nye kollektion i stedet. Jeg har derfor også opdaget, at verdens bedste kjole er tilbage in stock (den er ekstra god, hvis du gror en baby, men også pæn til os andre) HER
 • Fik jeg til gengæld under lagersalget nærmest råbt et relativt perifert bekendtskab ind i hovedet at hun sgu da var gravid! Det vidste hun jo faktisk godt, så det var mest bare pinligt, for mig.
 • Er der Star Wars Pez figurer i Netto for tiden, og jeg fortryder lidt, at jeg kun købte en til Otto. Hvad med mig?!
 • Fik Otto lov til at være sent oppe i fredags og vente på sin far. Vi så Vild med dans, og drengen påstod hårdnakket at jeg med garanti ville vinde den ‘kompurrence’ hvis jeg var med. Jeg er smigret, men på den anden side kommer det fra en, der går med fodboldstrømper udenpå bukserne.
 • Kan jeg ikke stoppe med at grine over min venindes datters kommentar til en hvordan-laver-man-børn-forklaring, ‘Men… hvor kommer alle de tissemænd fra?’ (hvilket jo er et godt spørgsmål, som jeg også selv har funderet over engang i starten af 20’erne). Til gengæld er jeg ikke sikker på, at jeg har lyst til at vide, hvordan det blev forklaret, når konklusionen var, at der skal flere tissemænd til projektet.
 • Er det gået op for mig at Otto og jeg deler en kærlighed for mormor-sager. Han elsker roulade, jeg elsker tørkager, og alt med perlesukker. Vi deler samme begejstring for tandsmør og plaider. Vi er på mange måder et perfekt match. Glæder mig helt til han opdager glæden ved Baileys og portvin.
 • Har vi bryllupsdag i morgen, Freelancer og jeg. 1 måned. Muligvis skal vi ud og spise, hvis vi kan få passet de pæne afkom vi holder os. Plan B er noget med en sofa, vulgært meget sushi og gin & tonics, når børnene sover.
 • Ønsker jeg mig en ny frisure, og dermed også en ny frisør. Er ikke blevet klippet i to år, så det er på tide. Anbefalinger til nogle gode (!) i KBH tager jeg gerne imod. Det må sgu gerne være lidt pebret, så længe resultatet er derefter. Lige præcis frisørbesøg har jeg ikke noget imod at spendere lidt ekstra på.
 • Har vi efterårsferie, og jeg pisseglæder mig! Freelancer har så godt som fri (læs: han har aldrig rigtigt fri), Otto har helt fri og det er så tiltrængt!

 photo Skaeligrmbillede 2015-10-11 kl. 08.46.08_zpseforfbqc.png

51 replies
 1. christina wede says:

  Først og fremmest – jeg ELSKER dine #i øvrigt…

  Dernæst vil jeg anbefale Mille hos Saxkjær på bryggen, der er intet fancy pancy, men til gengæld højt til loftet, fede ideer og så er hun bare pisse god….

  / Christina

  Svar
 2. SP87 says:

  Det der ned frisøren. Spørg Maren!! (du ved… Marens blog…)
  Hun har, så vidt jeg husker, fundet en wonder-frisør i Københavnsområdet 🙂

  Svar
 3. Henriette says:

  Simone hos Gun-Britt. Hun er juniorstylist lidt endnu (indtil foråret), så man slipper med 495 for en klip. Et fund for de penge!

  Svar
 4. Sidsel says:

  Gutterne fra Studio 35 i Studiestræde er super dygtige! Jeg plejer at blive klippet af Victor og jeg altid tilfreds med resultatet. Jeg kan varmt anbefale dem.

  /Sidsel

  Svar
 5. Christina says:

  Tillykke med den første måned som mand og kone 🙂

  Mht frisør: Van Den Engh på Vesterbrogade! Hun hedder Neel og er verdens sødeste og bedste frisør! Skal selv hen til hende og klippes og farves og dulles på fredag! Og jeg glæder mig max – har en lille pige på 4 mdr, og har ikke været til frisør (eller andre steder) for mig selv i virkelig laaaang tid, så det bliver herligt!

  Svar
 6. Anne kjær says:

  Kirstine fra salon agtor er den bedste frisør jeg har prøvet. Jeg har fra gang til gang prøvet andre lidt billigere men HVER ENESTE gang har jeg fortrudt det og kommet tilbage. Hun er perfektionist og fatter bare det hår – særligt svært hår! Hun kan klippe tyndt hår tykt og tykt hår fint og flot.

  At de i salonen kun er 2, mega søde og hyggelige, altid giver en god kaffe plus at man starter med en lille skuldermassage er jo bare fucking nice!

  Svar
 7. Kristinna says:

  Kimoli på Vesterbrogade. Altid Kimoli! Jeg lægger med glæde SU til side til at jeg et par gange om året kan få dem til at trylle (seriøst, de kan magi) med mit hår. De har så høje krav til deres arbejde og det kan ses og mærkes.

  Svar
 8. Rikke says:

  Elsker også dine iøvrigt!!
  Og så de varmeste anbefalinger af Jette hos Green Mind Copenhagen – super dygtig øko frisør, der giver sig virkelig god tid til hver behandling

  Svar
 9. A+K/VenterPaaVin says:

  Haha, jeg bliver også snotforvirret over det der, når fremmede tagger egne venner i ens Instagram-post.
  Ja, jeg skal have kage, og ja – den ser i al beskedenhed god ud – men hvorfor skal du fortælle til din venimde, at du og hende snart bør få brunsviger.. I mit opslag? 😀
  Hvorfor ikke liige smide hende en sms i stedet?

  Fred være med det. Men det er sgu lidt fjoget.

  – Anne

  http://Www.venterpaavin.blogspot.com

  Svar
 10. Hald says:

  Frisør Ludvigsen i Pilestræde. Bed om at blive klippet af Jørgen. Han er fantastisk på alle måde.
  Og så tror jeg, at jeg må til at se den store bagedyst – med Freelancers briller. Lyder sjovt 😀

  Svar
 11. Line says:

  Uhh, jeg er også virkelig glad for Neel fra Van der Engh – lige på den anden side af Irmaen (!)

  Apropos starstruck, så gik jeg forbi dig og Otto fredag morgen. Måtte lige tjekke op, Otto gjorde mig helt sikker på, det var dig. Men jeg turde ikke sige godmorgen, god blog, du er for sej, tillykke med brylluppet osv (jeg får også altid lyst til at råbe noget pænt efter Hr. Snegl, når han cykler Vesterbro tyndt!) Så du får lige rosen herinde i stedet 🙂

  Svar
 12. Bolette says:

  Frisør Anita Nørager. Hun har godt nok forretning på Amagerbrogade 131, men hun er køreturen værd. 🙂

  Svar
 13. Rikke S says:

  Åh… elsker din blog og dine “i øvrigt” indlæg!!

  Og så kan jeg på det varmeste anbefale Jannie fra Soul of Cha Cha Cha ude i Waterfront i Hellerup, hun har været min faste frisør i flere år, og er det stadig selvom jeg er flyttet til Vejle!

  Svar
 14. Bille Borck says:

  Det vigtigste først: man kan også få White Oreos (overtrukket med hvid chokolade) -verdens bedste! Kan tit fås i Netto, eller i den nye -og ubehageligt velassorterede og yderst billige- slikbutik Bambi Slik på Gammel Kongevej. 100 g blandet slik, 5,-.
  Dernæst, frisør Jannie hos Stylissimo i Valby (lige efter Valby Bakke, så stadig tæt på). Hun er den bedste frisør jeg nogensinde har haft. Plejer at være notorisk utilfreds når jeg har været ved frisør, men ikke med Jannie.

  Svar
 15. Stine says:

  Ih, en dejlig lang “i øvrigt” – elsker dem!

  Kan varmt anbefale Sidse fra La La Lounge i Classensgade. Har brugt hende siden hun i 2009 spottede mig i Illum og hjalp mig med at fixe et horror-hår efter en uheldig hårmodel-episode. Hun er dygtig, idérig og ærlig.

  Svar
 16. Pernille says:

  Det bliver en helt ny oplevelse af se Den store bagedyst fra nu af 🙂
  Kan varmt anbefale klip osv af Mike hos Mugshot. Han er den bedste 🙂

  Svar
 17. Katrine O. says:

  Hahaha jeg er også blevet ivrig seer af Den Store Bagedyst, og ser det med præcis samme briller som Hr. Snegl. Sidder altid og knækker lidt for mig selv, når de kører den ind med olie eller går i panik indtil de kommer i gang med at bruge hænderne 🙂 Manden gider ikke se det, men kan heller ikke helt overhøre de god kommentarer fra deltagerne eller mine fnis 😉

  Og ja det med at tagge andre i ens insta og kommentere et eller andet indforstået er altså bare for weird!

  Har også haft en moment med starstruckhed over Hr. Gantzler i Frederiksberg Have, hvor han talte meget og længe med os og vores søn om, hvor sej han var, fordi han skulle ned og hænge sutterne på suttetræet sidste år. Taxa Mike talte til os… OMG OMG OMG!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ja! Jeg havde min på samme dag som jeg fødte, 40+5. Tag den en størrelse større end din almindelige non-preggo størrelse.

   Svar
 18. S says:

  Liva hos My T-Sharp i Larsbjørnsstræde!
  Hun er fantastisk dygtig, både rent teknisk og i forhold til at forstå hvad man ønsker (evt hjælpe en med at forstå hvad man ønsker, hvis man ikke helt ved det og så alligevel har lidt tanker om det).

  Kan kun anbefale hende! 🙂

  Svar
 19. Louise Vindslev Nielsen says:

  Må jeg ikke spørge hvor dit fine tæppe i sofaen er fra? Og er det varmt til vinter monstro? Ja ja, jeg ved godt det ikke lige var det, det handlede om, men har villet spørge længe, så nu skete det.

  Og tak igen for hm-jakkekøbet på insta – den er perfekt!

  Svar
 20. Emma says:

  Uha, af frisører? Helt klart Kimoli på Vesterbrogade. Sindssygt dygtige og søde mennesker, som husker en fra gang til gang og ved hvad de laver. Jeg var ikke blevet klippet af en frisør i små 10 år pga. frisørskuffelsesfrygt, da en veninde slæbte mig derind for halvandet år siden. Jeg har været der 3 gange siden.

  Svar
 21. Mia says:

  Salon Charlotte Koch på Holbergsgade – de (Charlotte og Anja) forstår hvad der klæder én og bruger lækre øko-produkter. Danseklip vist 480 kr (jeg har tidigere næste uge :)) Jeg har fulgt med dem fra tidligere salon da de bare er søde og gode.

  Svar
 22. Freja says:

  Den bedste frisør i Kbh er KLART Christian, der er at finde inde hos Dennis Knudsen. Jeg kører selv hestehår med en milliard hvirvler, og den manke kan han få til at se fantastisk ud (hvis jeg selv skal sige det 😉 ) . Han er virkelig pengene værd 🙂

  Svar
 23. Anne Kathrine Hvass says:

  #i øvrigt kommenterer jeg aldrig, men jeg har den bedste frisør. Capo, som ligger på HC Ørstedvej! Jeg er altid toptilfreds, og de klipper også mine børn:) God dag

  Svar
 24. Lise Juhl Jepsen says:

  Hold da op med frisøranbefalinget. Jeg vil så tillade mig at anbefale noget helt andet. Nemlig at se cykelløb med HrSnegls sjove briller fx “der kommer nogle op bagi” “Voeckler er HELT brugt” tøhø.

  Svar
 25. Anna lynge says:

  Hurra for en lang i øvrigt, jeg er vild med det!
  Jeg bliver klippet af Camilla fra MarieTherese. Det er en øko-salon og hun giver jordens bedste hovedbundsmassage!

  Svar
 26. Louise says:

  Mary Jane in Love på Blågaardsgade – med frisør Marianne. Helt vidunderlig med hår og virkelig godt. Og så er den fantastisk for børnefamilietyper som undertegnede, at der er aftenåbent til 22 flere aftener om ugen. Har brugt Marianne i flere år – og det virker bare.

  Svar
 27. Nanna says:

  Virkelig vigtig info: Irma var også en Irma da vi var børn. Folk var pisse sure, da den blev til en Brugs. Humleby-segmentet gik amoook!

  Svar
 28. Lise says:

  Jamen så skal du bare bytte over til Mogens hos Zimmersonne – Har haft ham i nooget der ligner altid, 15 år tror jeg, og han er Mr. sød og dygtig frisør himself!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *