Håret!

I går ringede min mand hjem efter et frisørbesøg, og fortalte, at han havde booket en tid til mig samme sted. På onsdag, som i morgen. Skrig! Altså, jeg trænger, og jeg har længe listet rundt om den varme grød og overvejet forskellige steder, men endnu engang er han den spontane nu og her type, og jeg overtænker alt, så han made it happen. Heldigvis.

Jeg har tænkt meget og længe over mine muligheder. Jeg lider jo af voldsom frisørfobi og er samtidigt decideret ubeslutsom når det kommer til mine lokker, så oftest ender det med den helt sikre løsning: Et par centimeter af længden og måske lidt stribeværk. Mit hår har, som I måske husker, været helt ødelagt, såå ødelagt at jeg for et par år siden måtte klippe en stor del af det af og gå i farve-afvænning. Alene i bloggens levetid har jeg været både blond, meget blond, mørkhåret, meget mørkhåret og rødhåret. Nu er mit hår vokset ud og der er ikke mere farve tilbage i det, kun min egen, der er sådan lidt karamel møder leverpostej med et par grå hår her og der.
Jeg kunne godt være fristet til at hoppe i farvebaljen endnu engang. Men lad os nu se. Der er stor mulighed for at jeg endnu engang går safe på den og at det slet ikke er til at se, at jeg har været afsted. På den anden side kunne jeg måske også godt være i humør til at gå all in på noget helt nyt. Hvis I følger mig på Pinterest kan I nok godt gætte hvad jeg hælder mest til lige nu, men igen, lad os nu se.

I morgen!

5 replies
 1. Christina says:

  Jeg er sikker på, at du vil se virkelig godt ud med ALT 🙂 Dog et tip i forhold til det der boho-pandehår, som der er en masse af på pinterest: Hvis du stadig er glad for at have muligheden for at smide håret op i #barselsknolden (lol), bliver du nok hurtigt træt af det. Og pandehår tager laaaang tid at gro ud. Trust me.

  Svar
 2. Ida T says:

  Det hedder tonsurefobi, altså angst for frisører. Jeg er ikke blevet klippet i 7 år, pga samme fobi, men for et par uger siden fik jeg tvunget mig selv til at blive klippet, og det var faktisk en meget meget fin oplevelse. Og ved du hvad?- jeg græd slet ikke!
  Så good luck fra en fellowfobist! 🙂

  Svar
 3. Lone Sole says:

  Jeg har næsten lige klippe alt mit af (ok, næsten). Og det er det bedste jeg har gjort længe. Er vild med den her korte manke, udover der om morgenen hvor der klart er hurtigere at sætte en barselsknold 🙂

  Svar
 4. Sif says:

  Hej Sneglcille.
  Først og fremmest – tak for en skøn blog! Jeg nyder virkelig at følge med i dine utrolig velskrevende indlæg om din hverdag 🙂

  Ang. dit hår… Jeg står selv i den situation, at jeg er i ‘farve-fælden’. Jeg har haft alverdens hårfarver, men ønsker nu egentlig bare at få min egen igen.. Men det ender altid ud i en meget grim udgroning/overgang, så jeg til sidst bare farver det igen.. Derfor ville jeg hører dig, om hvad du har gjort for at få din egen igen? 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg fik det farvet i en tone, der mindede om min egen, og blev klippet i en page, og derefter røg der så et par centimeter et par gange om året indtil alt det farvede var klippet af. Det tog cirka 2 år.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *