Datenight, kjolelevering og efterårsferie

OBS! DEN OMTALTE KJOLE ER EN SELVVALGT SPONSORERET GAVE FRA ME & THE MET. ORD, DATE OG EFTERÅRSFERIE ER IKKE.

Efterårsferie er grunden til de manglende indlæg herinde i de her dage. Vi har skruet helt ned for tempoet, hvilket er ret sjældent, men nok tiltrængt. Lige nu sover hele hytten, så jeg har fundet computeren frem for første gang siden mandag. Mandag, der jo var vores bryllupsdag og vores første date som et ægtepar. Det var helt fantastisk, selvom det bare var et par timer. Vi fik drukket øl, spist mad (og dessert naturligvis, fire slags), flettet fingre og snakket, inden vi 2 en halv time senere igen stod hjemme i stuen, hvor min søster havde våget over de sovende rødder. Succes.
 photo Skaeligrmbillede 2015-10-15 kl. 22.45.22_zpsncn1l9mq.png

OG som jeg også fik gjort klart på Snapchat og Instagram, løste min tøjkrise sig, da webshoppen Me & The Met kom med redningen!  Nemlig den fineste oversized sorte silkekjole fra Kokoon. Så betød det næsten ikke noget, at der var hul i mine strømpebukser.
 photo Skaeligrmbillede 2015-10-15 kl. 22.44.39_zps0ubp9tel.png

Kjolen, der er en gave fra Me & The Met, kommer til at redde mange af mine fremtidige tøjkriser, kan købes lige her.

Det lave ferie-blus fortsætter ugen ud, så det er nok begrænset, hvor meget jeg viser mig på disse kanter, da det er et under at jeg overhovedet er vågen i skrivende stund. De andre dage er jeg kollapset inden klokken har slået 22, så tør ikke love flere late night indlæg fra min hånd, men jeg satser på at vende tilbage på den anden side, når der igen går madpakker og hverdag i den.

 

 

10 replies
 1. Camilla says:

  Selvom bryllup er skønt og dejligt og I har haft det fantastisk, så tror jeg ikke, man skal undervurdere hvor meget pres der også er på – både i glæde, forventninger, planlægning, ildebrandsslukning osv. Så det lyder mere end velfortjent, at I kobler fra i efterårsferien. Så I say: nyd det. Lad ikke bloggen presse dig for meget. Vi skal nok være her, når du vender tilbage. 🙂

  God ferie.

  Svar
 2. Caroline says:

  Hej Cecilie,
  Jeg sidder lige og bliver forvirret over noget meget kedeligt, men skal du ikke markere dine indlæg i den her stil som reklame? Jeg er sikker på, det er en meget oprigtig og officiel reklame for shoppen, men på Instagram angiver du kjolen som sponsoreret, så jeg bliver i tvivl. Sorry jeg ryger uden om konteksten, synes bare det er virkelig god stil at markere det, når det er spons, og synes ikke det så tit er tilfældet hos dig? Er det ikke også reklame, når det er gaver? Ellers tak for en fantastisk blog og undskyld jeg bringer sådan noget kedeligt på banen – har bare studset over det 🙂 Rigtig god weekend!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Hej Caroline
   Tak for din kommentar.
   Jeg tjener ikke noget på det her indlæg. Kjolen er en gave, ja, hvilket jeg også skriver i indlægget.
   Grunden til at du ikke ser det så tit her hos mig er, at jeg sjældent, tæt på aldrig, laver sponsorerede indlæg. Jeg synes det var gjort klart i indlægget herover, men det var det åbenbart ikke. Det beklager jeg, særligt hvis du (og andre) føler dig ført bag lyset. Jeg bøjer det i neon fra nu og fremover. Selv god weekend.

   Svar
   • Caroline says:

    tak for svar 🙂 virkelig. Synes du kører god stil og så lækkert, man ikke ser slankethe og Daniel wellington ure hos dig! Det er mere det, at det bare er så toplækkert, når blogland støtter op om forbrugerombudsmandens foreskrifter; man bliver lidt kyniker af for meget ugennemsigtighed (primært når man følger en del blogs), så det bøjede i neon synes jeg personligt i hvert fald er dejligt. Jeg kan så godt unde dig gratis glæder for dit slid, tvivl ikke på det:) keep up the realness! Kh

    Svar
 3. Ingeborg says:

  Du kunne passende lige nævne at de har -25% på alt indtil søndag 😉 Håber du har tjent lidt på den kjole der røg i min kurv – men som Caroline nævner, ville det være god stil at nævne det, som du også plejer at være flink til 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg tjener (desværre) ikke ikke noget på det. Ellers havde jeg skrevet det 🙂
   Vil helst ikke beskyldes for manglende god stil, så jeg beklager oprigtigt for ikke at have gjort det mere klart. Det er skrevet bag mit blogger-øre.

   Svar
  • Ingeborg says:

   Ha – så føler jeg mig sgu lidt som en idiot at jeg standhaftigt brugte linket igen, tømte kurven og fandt kjolen igen bare liiiige for at være sikker. Synes du har fortjent lidt frøns for alt det arbejde du lægger i bloggen, jeg er meget ked af hvis du tog det negativt. Jeg elsker at man aldrig er i tvivl om at du er ‘til salg’ og troede der var tale om en forglemmelse. Bider mig lidt i læben nu, for da du tidligere skrev hver gang du nævnte et firma “nej, det er IKKE sponsoreret”, tænkte jeg “er det virkelig nødvendigt at skrive?”. Undskyld herfra og tak for opdagelsen af en virkelig lækker webshop! God weekend 🙂

   Svar
 4. Merete says:

  Vil bare lige sige, at jeg ikke var i tvivl om, at kjolen var en gave, at indlægget ikke var sponsoreret og at der ikke var tale om affiliate link (og tak fordi vi så sjældent ser den slags på din blog)! God stil!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *