Vejrpanik, reception og sommerfugle

Hoooold nu kæft noget vejr vi har haft i dag, hva?! Jeg stod tidligere i dag og kiggede ud på kaskader af vand, der væltede ned over det spot, hvor vi om en uge skal holde reception, herefter kom haglen og dernæst en mild form for panik. Vi har ingen plan B. Jo, min svigermor har et telt, der kan fyres op, men ærlig talt er det bare slet ikke sådan vi har forestillet os det. Noget af det første vi aftalte, min kommende mand og jeg, var ‘ingen pavillioner!’, det er plat og snobbet at vi har det sådan, men det er bare ikke skide æstetisk med sådan nogle hvide plastrædsler, vel?! Det er et oversvømmet kagebord og ditto barista, samt våde svinedyre Chloé sko selvfølgelig heller ikke, så på den måde må det jo bare blive sådan, hvis regnen vælger at deltage i sneglereceptionen.

 photo Skaeligrmbillede 2015-09-05 kl. 20.49.28_zpsfaf8lk2t.png

Med bare 7 dage tilbage (syyyyyv!) er det problemstillinger som ovenstående, der for alvor begynder at dukke op, sammen med sommerfugle. Jeg glæder mig til det hele. Til endelig at gifte mig med HAM, jeg sagde det jo allerede tilbage i 2007, og jeg fik ret. Jeg glæder mig til at være sammen med alle de mennesker jeg holder allermest af. Glæder mig til festen. Til at have min brudekjole på (Indrømmet: jeg er allerede hoppet i den et par gange herhjemme. Otto og jeg stavrede begge rundt i vores bryllupstøj tidligere i dag. Så hyggeligt!). Til det hele! 7 dage!

 photo Skaeligrmbillede 2015-09-05 kl. 20.48.27_zpseyvfiwaq.png

Oooooog Og…  Jeg ved altså godt, at ligegyldigt hvad, om det bliver med regn og telte og gummirøjsere, så bliver det en fantastisk dag og det er jo slet ikke alt det der er vigtigt. I know. Men altså, lad mig nu bare lige. Ikk.. Noget der kommer til at være perfekt er musikken, for det er mig der har lavet playlisten. En perfekt blanding af lååååve, lidt ulykkelig love, hiphop, reggae, guitar og fløde. Lige i skabet, hvis du spørger mig. Hør den her

5 replies
 1. Melisa says:

  da jeg blev gift var vi heldige med vejret lige indtil vi havde fået taget billeder i frb. Have hvor det så regnede non stop i 90 minutter. Alle gæster blev gennemblødte og kloakvand stod op af håndvasken ud i champagnen, (som blev smidt ud) men når musikken spiller, bliver det hurtigt glemt 😉 folk var tørre efter en time og det er næsten glemt den dag idag. Jeg – og min mand – havde ihvertfald den mest fantastiske dag! Og det får i også

  Svar
 2. Maj-Britt says:

  Selvfølgelug mådu drømme om solskin og samarbejdsvilligt vejr. Har hørt det bringer held hvis det regner på ens bryllupsdag, og det kan det passende gøre i 5 min kl 06.00, og så har solen ellers bare at skinne resten af dagen. Glæder mig til at se kjolen.

  Svar
 3. Dorte says:

  Vi blev gift d. 25. august for 3 år siden.. Vi valgte den dato, fordi den da for søren måtte give godt vejr.. 10 minutter før vielsen måtte min far og bror i huj og hast slå en pavillon op, fordi det begyndte at regne.. Jeg måtte stjæle en af ungernes lyserøde lege prinsesse paraplyer – heldigt jeg havde lyserød kjole på.. Der blev faktisk et ret godt billede ud af det..
  Regnen den dag blev et af de vildeste skybrud i nyere tid i det område.. Mange af naboernes haver var total oversvømmede, og mange veje var lukkede.
  Men vi havde en fantastisk dag, og man glemmer den da ikke sådan lige.
  Jeg er sikker på jeres dag nok skal blive helt perfekt!

  Svar
 4. Mathilde H says:

  Jeres historie forbløffer mig gang på gang. Jeg er simpelthen så glad på jeres vegne, at I har fundet hinanden igen, i kærligheden. Virkelig stor respekt for jer og et stort tillykke med brylluppet, der jo er lige om hjørnet. Jeg krydser fingre for jer mht. vejret 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *