Tjek tjek og tjek, og så noget om hverdagsromantik

‘Ej, du mindede lige om Keld fra Olsenbanden!’ udbrød min kære kommende mand da jeg meget ihærdigt forsøgte at tvinge en bøtte med Summerbirdmandler op, uden held. Jeg grinte så meget af den kommentar, at jeg for det første igen måtte prise mig lykkelig for at jeg har været flittig med knibeøvelserne efter fødsel nummer 2, og så mindede det mig igen om, hvor meget jeg elsker vores liv sammen. Der er sjældent romantik på den traditionelle måde imellem os, men vi griner sammen hver dag og der er masser af hverdagsromantik, og jeg glæder mig så meget til at vi skal sige JA til hinanden om 11 dage.

I morgen tager freelancer til Los Angeles, så i dag har vi løbet stærkt for at få de sidste store ting på plads. Vi har endelig set lokalet, vi har smagt og bestilt natmad, personalet er så småt på plads, jeg har bestilt navneændring (snart bliver jeg Fru Falgren Rubini, HA!), vi har lavet en liste over, hvad der skal styr på når han er hjemme igen, to dage inden brylluppet (fåck!) og et par andre ting er også blevet krydset af i dag, jeg føler mig derfor noget mere lettet og overskudsramt end i går og snart er der kun alt det sjove tilbage. Pynten, goodiebags’ne, groomingen (forestiller mig noget med ansigtsmasker, hårkur, spraytan og en masse andet lækkert i dagene op til, men jeg ved godt at det nok ikke helt bliver sådan), aftenoutfit-shopping og så videre.

NU spiser jeg lige en (fem) af de der mandler fra dåsen jeg endelig fik brudt op (hvad, de er mega lowcarb!) og kigger min mand lidt i øjnene, inden LA hapser ham.

 photo Skaeligrmbillede 2015-09-01 kl. 21.07.06_zpsxnfpfoc1.png

Natmad!

 

4 replies
 1. Lotte says:

  Fru Falgren Rubini – awesome! (giver nye muligheder i password og gækkebreve). You rock – og størst af alt er kærligheden i jeres eventyr.

  Svar
 2. Karen says:

  Åh, jeg er også en sucker for hverdagsromantik. Min mand er “desværre” ikke helt enig… Han er typen der lever for peaks’ne – alle de ekstraordinære og spektakulære oplevelser – og jeg elsker al ‘leverpostejen’ imellem. 🙂 Jeg plejer at minde han om at der trods alt er flest hverdage, men vi er vist endt med et ‘agree to disagree’ kompromis.
  Med andre ord, I er heldige at I er lidt mere på samme romantikhold 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *