Sur type og endnu flere sommerfugle

Kan I huske den der følelse lige op til fødselsdage og juleaften da man var barn? Den brusende fornemmelse helt ud i tæerne, mavepinen og følelserne helt udenpå. Sådan har jeg det. Om 5 døgn er jeg med stor sandsynlighed midt i en form for dans på dansegulvet til MIT bryllup.

I dag blev jeg sur på ham jeg skal giftes med. Eller, jeg blev ikke sur sur, men jeg snerrede af ham på sms, hvilket jo altid er en god ide. Ser I, han kommer hjem onsdag aften, og torsdag formiddag skal jeg have ansigtsbehandling af den luksuriøse slags. Det er en barselsgave fra min svigerinde og jeg glæder mig virkelig meget. Men jeg har ikke lige fået kommunikeret tidspunktet ud til den der mand, som har lagt et møde lige oveni der, hvor jeg skulle have masseret snask ind i ansigtet. Iiiiih! Fik skrevet noget med at jeg lidt havde regnet med at han havde holdt dagene fri da vi jo lissom’ skal have styr på nogle ting til det der på lørdag. Og jeg fortrød med det samme min formulering, men heldigvis dodgede han min spydighed og utiltrækkende fingerpegning noget så fornemt med en smiley og teksten: ‘Det er det eneste jeg skal inden brylluppet. Jeg har lige hentet mit suit, så nu er jeg helt klar. Elsker dig.’
Fandme heldigt at jeg skal giftes med ham, knap så heldigt den anden vej, men det har han heldigvis ikke opdaget.

I morgen henter jeg mine sko hos skomageren (valgte ham på Værnedamsvej), både mine bryllupssko og mine dansesko. Jeg viser dem frem på Instagram senere på ugen, måske allerede i morgen. Onsdag skal jeg gøre klar til at få min mand hjem, og gå en masse i førnævnte bryllupssko, så jeg forhåbentlig ikke får vabler på dagen. Torsdag står den måske på ansigtsbehandling, en tur i Inco, goodiebag-pakning, og check up på personale, mad m.m., fredag skal vi pynte stedet op og sørge for at alt står klart. Lørdag: Damdam da daaaam (det er ‘Here comes the bride’). En rolig uge med andre ord (HAHAHA) med rigtig rigtig meget kaffe, søvnløse nætter og endnu større sommerfugle.

 photo Skaeligrmbillede 2015-09-07 kl. 22.20.00_zpspejbopmy.png

Sneak peek på kjolen. En blonde!

 

11 replies
 1. Hald says:

  Det lyder som en spændende uge 🙂 Af (bitter) erfaring kan jeg anbefale at få hjælp fra venner/bekendte til oppyntning/borddækning. Vi gjorde det alene – og det endte med at tage uendeligt meget længere,, end hvad vi i vores optimisme havde troet. Så hvis I ikke allerede har et pyntehold, kan det anbefales – ting ender ofte med at tage længere tid, end man lige har beregnet 🙂

  Svar
 2. Mie says:

  Kæreste Cecilie. Jeg er vild din blog! Opdagede dig først engang sidste efterår, men har efterhånden været de fleste (ok det er løgn, men mange) af dine indlæg igennem – fordi der gik mega snager i mig en dag.
  Elsker din måde at fortælle om dit liv, det er både plads til sjov og alvor, og du fortæller det så fint. På trods af at jeg ikke kender dig, overhovedet, så er det virkelig dejligt at se du er så glad nu.
  Jeg håber I får den bedste dag på lørdag, og krydser selvfølgelig fingre for vejret.

  Pssst… Forresten må det da være en fejl at der aldrig kom flere ‘Det han siger’-indlæg. Det var satme (også) sjovt!

  Svar
  • Sneglcille says:

   TAK.
   Det er som om det kniber lidt med materialet til de lister efter jeg (og de fleste af mine veninder) ikke er single længere. Men jeg skal nok skrive det bag øret, for de var fandme sjove altså.

   Svar
 3. Ida V.R. says:

  Først tak for en skøn blog! Du skriver helt vidunderligt! Og så tænkte jeg på, om du ville skrive et blogindlæg om, hvorfor I har valgt at holde bryllup på rådhus, med reception og vennefest om aftenen? Jeg ville fx have det underligt med, at min mor ikke skulle med til min bryllupsfest, så det kunne være super spændende at høre jeres/dine tanker bag. 🙂 Ønsker jer den bedste dag!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det kommer jeg nok ikke til at skrive så meget mere om. Det er jo en smagssag. Jeg er ikke til traditionelle bryllupper og det er min kæreste heller ikke, så for os er det den perfekte måde at gøre det på. Jeg ville elske at have min mor med om aftenen. Virkelig. Men min mor er syg og kan derfor i forvejen ikke deltage i særlig meget af dagen, hvilket også er en af grundende til at vi har valgt at gøre som vi gør.Vielse og reception er intimt og familiepræget, derefter spiser vi middag med mine forældre, og så tager vi til festen.

   Svar
 4. kim/superheltemor says:

  Jeg ville altså også spydigstresse, hvis jeg var i dine sko – det nå man godt!!
  Åh det er i morgen!! Glæder mig til at høre om det. Håber i får den bedste dag!
  Ægteskab føles fantastisk.

  Svar
 5. Marie S says:

  Vil blot ønske dig et fantastisk bryllup! Håber det leve op til jeres forventninger og bliver en dag fyldt med kærlighed og de mennesker I holder af! Jeg elsker at I tænker utraditionelt og du skal vide, at du er en stor inspirationskilde for mig. Du virker som sådan én man vil sætte stor pris på at kende. God sidste aften som frøken 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *