Sneglebryllup: Vielsen

 photo IMG_5003_zpskdus0zvh.jpg
Efter Anne Staunsager havde haft gang i penslerne, kom mine veninder Nanna og Rachel med morgenmad, slik og kaffe.
 photo IMG_4549_zpsidthuewm.jpg
Vi drak vin, skålede, og jeg fokuserede på at trække vejret. Røg en cigaret eller to på altanen, og hoppede så i kjolen. Pigerne bestilte en taxa, som ikke var der da vi gik ned på gaden, og her begyndte jeg for alvor at få hjertebanken. Heldigvis ventede vi kun få minutter inden den kom trillende. Det var her, at jeg som tidligere beskrevet, lige havde nogle sekunder alene, hvor jeg måtte gå ind i mig selv og huske vejrtrækningen (Tak Anja Bay, for det der med fokus og kontrol).

Taxaen kørte helt op foran Rådhuset hvor en masse af vores gæster stod, mange flere end jeg havde turde håbe på, da vielsesdelen var lidt en loose invitation. Men der var vel 40 stykker, og jeg blev så sindssygt rørt og glad for t se hvor mange, der var med. Imellem dem stod han, min Freelancer, og så nervøs ud. Vi fik øjenkontakt med det samme da jeg steg ud af bilen, og holdt den hele vejen over mod hinanden. Jeg har ikke set hans blik sådan siden vores børn blev født. Våde strålende øjne og jeg var ikke et sekund i tvivl om at min stærke seje mand kæmpede en brav kamp for ikke at bryde sammen.
 photo IMG_4558_zpsuhi6jeqn.jpg

Jeg var fuldstændig paf over hele situationen og over alle dem jeg skulle sige hej til. Paf på en god måde.
Vi fulgtes alle op til bryllupssalen, Freelancer kørte barnevognen med Uma i,  og jeg gik hånd i hånd med min veninde Nanna, da jeg havde brug for en eller anden form for jordforbindelse.

Da vi kom op i ventesalen kom der lidt ro på nerverne, og nu var det mest tørst og spænding der fyldte.
‘Michael og Cecilie’ lød det fra døråbningen og sommerfuglene baskede igen amok i min mave.

Rummet var småt, men rart, med en helt rolig og varm belysning. Vi skulle stå ved siden af hinanden ved et bord, hvor en virkelig rar kvinde tog imod os på den modsatte side af bordet. Hun fik vinket hele selskabet ind i det lille rum, og følelsen af at stå der helt helt tæt med folk vi holder af til alle sider, giver mig stadigvæk gåsehud. Da alle var inde og døren blev lukket, startede hun (bemyndigeren? Er det et ord?) med at understrege at larm og hujen var meget velkomment og at de faktisk helst så at gæsterne gav den lidt gas, for at fejre kærligheden. Noget der vist gav alle forældrene, der havde børn med, lidt ro i maven. Hernæst talte hun kort , men fint om kærlighed, om forhold og om ægteskab og om forventninger, gode dage og mindre gode dage, inden hun spurgte os om vi ville have hinanden. Først blev jeg spurgt, og sagde JA, så blev Michael spurgt, han svarede ‘JA, det vil jeg rigtig gerne’. Og så blev der hujet og klappet og kysset og krammet (den lille del kan I se på Instagram. Resten holder vi for os selv).
 photo IMG_4700_zpsxaz8gjom.png

Ringene blev fundet frem og placeret hvor de hører til, og vi skrev under på vielsesattesten, inden vi blev sendt videre afsted ud i verden.
På trappen foran rådhuset blev vi mødt med ris og duer (!) Se, duer synes ris er optur, snegledamen hader duer, så størstedelen af billederne er af mig der gemmer mig skrigende i Michaels arme. Men, det ser sgu meget godt ud med alle duerne, så selvom jeg var ved at kaste op af skræk, er jeg nu meget glad for at det skete sådan.
 photo 12002180_10153495771545399_8666122402746575540_n_zpsyhadpuaz.jpg

Nu sagde vi farvel og på gensyn til gæsterne og indtog gårdhaven på rådhuset med vores fotograf, der knipsede nogle klassiske bryllupsportrætter af os. Billeder som vi i disse dage er ved at vælge ud. Der kommer et helt indlæg med dem, snart.
 photo IMG_4917_zpsdkpmz6xj.jpg
 photo IMG_4939_zpsia5jbqeb.jpg
Efter vores fotoseance, hoppede vi i en taxa og kørte de små 800 meter hjem for at gøre klar til næste del. Receptionen….

8 replies
 1. Kira says:

  Det kan godt være, at du hader duer, men virkelig fedt billede!
  Kæmpe tillykke til jer to. Følger spændt med hver gang der kommer et nyt indlæg fra brylluppet og tog lige mig selv i at sidde med våde øjne. Det er sgu så fint – og som alle andre er jeg ret vild med den kjole!

  – Kira

  Svar
 2. Amalie Marie says:

  Tudede da jeg læste om blikket fra din mand, der var tæt på at bryde sammen da han så dig. Det lyder altsammen så smukt og fantastisk. STORT tillykke med hinanden! ❤️

  Svar
 3. C & the City says:

  Fedt billede, gode stænger, god røv, fede sko – og mig, der har fået noget allergi, der har sat sig i øjnene….. 😉

  PS: Der ER altså en grund til, at man forsøger at ramme de flyvende rotter, når man kører patrulje omkring Rådhuspladsen. Lede flyvende rotter! Se det som en art bryllupsgave 😀

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *