Sneglebryllup: Receptionen

Efter vielsen fik vi taget billeder i Rådhusets gårdhave, hvorefter vi sprang i en Taxa og kørte hjem. Her delte vi et glas vin, sagde Fuck en hel masse, og gik i gang med at rykke rundt på møblerne i gården, fik pyntet lidt op med pynt herfra, fandt champagneglas frem, slæbte flødeboller  og tog imod kaffebilen fra Kalles Kaffe.

 photo IMG_0191_zpss0kqxysa.jpg

 photo IMG_0197_zps0tytijnd.jpg

Kort efter begyndte de første gæster at komme og vi fik gang i playlisten. De næste timer gik med at sludre, skåle, drikke kaffe, tage imod gaver, kramme og være glade. Det var SÅ fedt, helt afslappet og alligevel summede det af kærlighed og glæde, og der var overhovedet ikke mangel på ‘bryllupsstemning’ trods håndbajerne og den meget nede på jorden atmosfære. Jeg gør det gerne igen! Og igen, og igen….
 photo IMG_0291_zpsbcpcdgic.jpg
 photo IMG_0296_zpspgphq0aq.jpg
 photo IMG_0257_zpsu0xhgvoq.jpg
 photo IMG_0222_zps1xbmt1st.jpg
 photo IMG_0231_zpsxnaljxqy.jpg
 photo IMG_0215_zpsnn6xip3h.jpg
 photo IMG_0385_zpsqg9egvdx.jpg
 photo IMG_0383_zps0cjybt6t.jpg
 photo IMG_0292_zpsnsafxqzy.jpg
 photo IMG_0308_zpsiouw90nu.jpg
 photo IMG_0376_zps0ea19cxa.jpg
 photo IMG_0212_zpso7oapix4.jpg
 photo IMG_0267_zpsioerh0w0.jpg
 photo IMG_0300_zps3qu8mf1u.jpg
 photo IMG_0307_zpssuyjtscx.jpg
 photo IMG_0285_zpse3lkxkta.jpg
 photo IMG_0205_zpsngm83rm4.jpg
 photo IMG_0192_zps6m82habr.jpg
 photo IMG_0213_zpspdg3d98x.jpg
 photo IMG_0287_zps1wgc5ah9.jpg
 photo IMG_0272_zpsh39aga3v.jpg
 photo IMG_0208_zpsm7cyy2zf.jpg
 photo IMG_0227_zps7dhr5gfh.jpg

Da klokken blev 15, begyndte vi så småt at pakke sammen, dog var det ikke alle er var klar til at gå, så de fik en flaske champagne at hygge sig med, men vi måtte videre til vores middagsaftale.

Igen, en fuldstændig perfekt reception! Jeg er lykkelig for at vi prioriterede kaffebilen. Den var et kæmpe hit! Det var både flødeboller, Donuts, champagne og øl desuden også, der var ikke så meget som en dråbe eller en krumme tilbage.

Min lillebror, der til dagligt er køkkenchef på Bio Mio (spis der! Seriøst.) havde inviteret på lækker mad, der blev tilberedt hos mine forældre. Her spiste vi med min mor, min stedfar, min lillebror, hans kæreste, og selvfølgelig Otto og Uma, inden turen gik videre til festen…

5 replies
 1. A+K/VenterPaaVin says:

  Dejlige billeder! Og herlig. idé – “havefeststemning” er altså en hel og aldeles skøn blanding af uformelt og festligt, hvor man får lidt græs på de høje hæle, men har de fineste bobler i glasset 😀
  Og hvor ser alle bare glade ud, naturlige stilbilleder af øjeblikke siger så meget mere om arrangementet end ord – og med disse, er jeg sikker på, gæsterne morede sig ligeså godt somdu selv! (:

  – Anne
  http://Www.venterpaavin.blogspot.com

  Svar
 2. Anne Sofie says:

  Ej, det er bare sådan nogle skønne billeder, og man kan virkelig fornemme den hyggelige, dejlige og afslappede havestemning. Og I ser begge stunning ud!!
  Havde I en gæstebog, hvor folk kunne skrive – eller var det et gave-påfund?
  KH Anne Sofie!

  Svar
 3. Charlotte says:

  Hej
  Nu ved jeg godt, at det er et par år siden. Men jeg står selv og skal planlægge bryllup og bliver så inspireret af jeres take på det. Må jeg spørge hvor mange gæster I havde til reception og hvor meget snack/alkohol I havde bestilt til det? Og hvor længe receptionen varede? Jeg synes, det kan være lidt svært at vurdere hvor længe det er passende og hvor meget man skal diske op med 🙂
  Håber du har tid til et svar trods boloigprojektet 🙂 – og tak for en inspirerende blog.
  Vh Charlotte

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *