Nyt koncept: Efterårsønsker

Indlægget indeholder adlinks, hvilket på menneskesprog betyder, at jeg får en lillebitte procentdel af et eventuelt køb.

Jeg gør det her rigtig meget. Vinduesshopper på nettet. Har lange ønskelister og fyldte virtuelle indkøbskurve. Det kombineret med et savn til at lave kollager, sammensætte ting og skrive om det, noget som jeg fik afløb for da jeg arbejdede, gør at jeg lige prøver noget nyt her. Jeg har ikke intentioner om at starte en modeblog, men der kommer altså til at være lidt ala nedenstående, bare engang imellem …

I første omgang er her lidt af det jeg ønsker mig, til mig selv.

 photo Skaeligrmbillede 2015-09-23 kl. 11.42.21_zps6to42ywy.png

Strikkjole fra Joseph, pt udsolgt, men denne kan lidt det samme (adlink) , Kjole fra Ganni HER (adlink), Støvler fra Anine Bing HER (adlink), Kimono kjole Ganni HER (adlink), Hue Acne HER (adlink), Taske Chloe HER og så SKAL jeg have et par ordentlige sutsko i år, skal! Vores gulve er pisse kolde.  Måske dem her.

Det var mig, men så er der jo også lige de der børn! De vokser begge to med lynets hast, og Otto kan naturligvis ikke passe noget af hans overgangstøj fra sidste år, så nyt skal til.

 photo Skaeligrmbillede 2015-09-29 kl. 22.04.10_zpsigfzbbkm.png
Hue fra Soulland HER, Sko fra Rugged Gear HER, Jakke fra Mads Nørgaard HER, taske Oill HER (adlink). Kjole fra Comme Ci Comme Ca HER, Strikket Cashmere sæt fra Zara HER, Uld-futter fra Joha HER og tigerdragt fra Mini Rodini HER (adlink).

 

 

12 replies
 1. Mille says:

  Yaaaay trykker mig altid ind via fjæs når jeg ser du udgiver blogindlæg! hurra for natteravneri – Me Likeeeyyyy! 🙂
  Har sgu også fået lidt for meget koffein.
  Ja, det blev en lidt mærkværdig kommentar – men TAK for dine ord, dine beskrivelser, og det du sender ud.

  Ville bare sende en natteravne-taknemlighed her fra en skotøjsæske til lejlighed (okay. Nu bliver det underligt, har brug for seriøs søvn!)
  Hilsner

  Svar
 2. Maria says:

  Måske et mærkeligt spørgsmål, men hvor køber du sutsko til Otto? Kan simpelthen ikke finde nogen til min femårige dreng, der bruger str. 30.

  Svar
  • Katrine O. says:

   Min søn bruger 29/30 og jeg har købt hjemmefutter til ham fra Glerup. De er bare super lækre og holder virkelig godt. Faktisk har hele familien Glerup-futter i samme farve…ja så opfindsomme er vi altså 😉

   Svar
  • Sneglcille says:

   Otto kan ikke holde ud at få for varme fødder, så han bruger faktisk bare sådan nogle helt old school Mao sko 🙂

   Svar
 3. Mie says:

  Du må MEGET gerne lave flere af disse indlæg for min skyld, elsker at blive inspireret:) evt. også et en indlæg af nogle af de køb du ender med. God dag

  Svar
 4. Lone Sole says:

  Du har dejlig god stil. Det her må du gerne blive ved med, bare en gang i mellem. Jeg har tit brugt ‘and og sø’ futter til mine unger, men hendes side er vist nede for tiden. Men hun laver lækre futter i skind med navn og andet gejl, hvis man er til det. Mega smart i institutionerne!
  Kærlighed til dig på sådan en kold onsdag.

  Svar
 5. Louise says:

  Nu vi er ved tøjet, Sneglcille, vil du så ikke vise, hvilke brudekjoler du eller shar kigget på? Kunne virkelig godt bruge inspiration, og digger din smag 😀

  Svar
 6. Selma says:

  Elsker det her indlæg! Meget mere af det….
  (Ok, jeg er vild med alle dine indlæg, kærlighedsindlæg, bryllupsindlæg, børneindlæg….det hele)

  Svar
 7. Maja K says:

  Den prikkede baby-kjole er simpelthen alt for fin!!
  Jeg købte en kjole meget lig den fra Joseph i H&M den anden dag til den sølle pris af 500kr. I ren uld. SÅ lækker.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *