I øvrigt #29

 • Er Uma så småt begyndt at krybe, og da der kommer mere og mere fart på for hver dag, har jeg indset at det der med at udsætte støvsugning et par dage, eller en uge, snart er slut.
 • Overvejer jeg om vi skal have noget rengøringshjælp.
 • Var jeg tæt på at give 79 kroner for tre cookies i 42 Raw i går. Har altid lyst til at købe hele biksen, når jeg går derind. Det er så pænt og sundt, men hvorfor så dyrt?! Nøjedes med en flaske vand og en mandel latte, til 75 kroner.
 • Selvom jeg aldrig, eller i hvert fald sjældent, går med læbestift, ejer jeg i hvert fald 25 læbestifter.
 • Har jeg været mor i mere end seks år, men har stadigvæk ikke fattet om der er forskel på Timmy Tid og Frode får. Og hvad med F for får og Shaun The Sheep?! Er det alt sammen det samme? Er Shaun Frode? Eller Timmy? Er Det F for Frode. Jeg er forvirret, men ikke nok til at jeg gider google det.
 • Ville jeg ønske, at jeg var lidt sejere, når jeg bliver stoppet ude i den rigtige verden af jer der læser med. I er bare så søde (og pæne) at jeg bliver paf og kikset. Men glad, SÅ glad. Tak!
 • Er jeg ved at tude, hver gang jeg ser Voice Junior.
 • Har Uma nu fået så langt hår at jeg er blevet nødt til at sætte et spænde i pandehåret. Det ser åndssvagt nuttet ud.
 • Fik vi en Römertopf stegeso i bryllupsgave. Har nu prøvet den og den er jo SÅ fantastisk! Lækker blæremad på den nemmeste måde.
 • Har jeg hamstret Halloween slik i Søstrene Grenes. Der er både slimede edderkoppe-vingummier, og chokolader pakket ind som blodige øjeæbler. Jeg satser på seriøse point fra drengebørnene, næste gang fredagsslikket kommer på bordet.
 • Er jeg virkelig blevet glad for snapchat! Og tror muligvis at jeg er ret irriterende derinde. Se mig, hør mig, se mit barn, se mit andet barn, hej hej hej.
 • Har jeg stadigvæk lyst til at bryllupsspamme udover alle sociale medier og her, men holder lidt igen, da unfollow-raten stiger gevaldigt hver gang. Personligt er jeg bare stadigvæk høj over dagen, og en lille smule børnesur over at den er slut. Eeen. Gang. Til!
 • Forstår jeg ikke hvorfor at pænt træningstøj er så dyrt?! Skal jo bare svede i det. Men gider på den anden side heller ikke at svede i grimt tøj. Og hvad sker der for alle mavebluserne. Vi er altså nogle, der har født. Flere gange.
 • Har jeg det med folk der skal giftes, som jeg har det med højgravide. Jeg er grøn af misundelse over den oplevelse de skal igennem. Forventningens glæde, dagens glæde, det første døgn med en nyfødt, det første døgn som nygift. Nerverne, følelserne, adrenalinen, det hele!
 • Er denne her ‘I øvrigt’ en overspringshandling for flere ting. Der er nullermænd, der skriger på mig, et træningshold jeg er meldt på, der starter om 55 minutter, og vådt tøj i vaskemaskinen, der vist ved nærmere eftertanke skal vaskes endnu engang inden det bliver hængt op.
 photo Skaeligrmbillede 2015-09-29 kl. 09.44.35_zpsgfi6bxk6.png

Instagram @sneglcille

 

48 replies
 1. Kathrissen says:

  1) Frode Får, F for får og Shaun the Sheep = det samme! Kært barn har mange navne. Timmy Tid er det lille baby-får fra F for Får (aka Frodes/Shauns fætter) som har fået sit eget program.

  2) Unfollow-raten stiger når du poster bryllup?!?! Jeg forstår det simpelthen ikke. Jeg kan kun få for lidt bryllup!

  Svar
 2. Karen says:

  Skal hilse at sige at misundelsen over de gravide ikke bliver mindre, når man selv har forsøgt at blive gravid i hvad der virker som evigheder… Åh, man kan blive irriterende jaloux på alle med gravide maver og barnevogne. Og hvor er det dog en træls følelse.

  Men får sgu heldigvis stadig optur over snaps med Uma og hendes lille hårspænde. 🙂

  Svar
   • Karen says:

    Du fik i øvrigt ret 😉

    D. 31. oktober fandt jeg ud af, at jeg er gravid, og denne gang den heldigvis besluttet sig for at holde godt fast. Så i starten af juli kommer der forhåbentlig en (ekstra god) baby til mig – og min søde mand…

    Svar
  • Lulu says:

   Har både været den misundelige og den højgravid. Er pt. 6 dage over termin!

   Næste gang du ser en højgravid, tænk på hvor forfærdelig hun har det, at hun ikke kan trække vejr når hun…ja, faktisk i alle situationer hvor hun ikke ligger og gør ingenting på sin seng, at hun sover ad h. til, at hun har strækemærker over det hele, at hun føler sig tyk og grim, at hun har 0 energi etc.
   Så kan det måske få dig til at kunne holde ud til den fantastisk tid kommer, hvor du selv skal opleve det! 😉

   Jeg håber at du snart bliver gravid, og jeg håber at du får en fantastisk tredje trimestre (i modsætning til min, hvis du kan fornemme en lille smule bitterhed over at jeg ikke endnu har født…)

   Svar
  • Sofie says:

   OG jeg har rengøringshjælp og jeg elsker hende! Det er de bedste penge givet ud. Fatter seriøst ikke hvordan andre mennesker med små børn overlever uden. Do it!

   Svar
   • Sneglcille says:

    Vi havde en, men hun slackede helt vildt til sidst. og var altså ret dyr. Så vi fyrede hende. Men vi må finde en ny. Det skal prioriteres. Ingen af os gider bruge tid på rengøring.

    Svar
 3. Rikke says:

  Åh hvor er hun bare kær…

  Jeg skal da lige så meget i søstrene grene, og hamster slik. Vi går nemlig all in med halloween mad den dag det er 😉

  Svar
 4. Alexandra says:

  Unfollower?? Hvorfor dog det? Jeg sukker også efter mere bryllupsspam!

  Og så elsker jeg forresten dine snaps med Uma!!

  Svar
 5. Nina says:

  Jeg stemmer klart for mere bryllupsspam – er vild med det og overvejer hver gang om du kan hyres som stylist og planer når det en dag bliver min tur…

  Svar
 6. Lotte says:

  Haha ikke det mindste irriterende på snap, jeg lapper de nuttede børn i mig – ikke mindst efter du sætter Umas hår op. Nuuurh hun er så sød.
  Og seriøst? Unfollower folk fordi du spammer bryllup? Forstår ingenting 🙂 Held og lykke med træningsholdet…

  Svar
 7. Trine says:

  Jeg ELSKER snaps med Uma. Men men men, jeg ELSKER også snaps med Otto. Er du gal, hvor var han nuttet, da I snakkede om det at putte 😀
  Aaaaaaah, jeg er tosset med dig og dine unger – mere mere mere!!!

  Og bryllup kan slet ikke skræmme mig væk. Jeg bliver så glad, når jeg ser, hvor lykkelige (og smukke!) I ser ud. Åh

  Svar
 8. Lise Juhl Jepsen says:

  Hmm måske jeg skulle pakke den der stegeso ud, som har stået og gloet i mit skab i 2 år nu….

  DO IT! Altså det med rengøringshjælpen. Den eneste grund til at vi ikke har det, er at jeg ikke gider rydde op (cleaning for the cleaning lady som man siger….) og nå ja, pengene. Hvis vi havde penge havde jeg sgu da også havemand.

  Svar
 9. Cæcilie says:

  Hende der hverken skal giftes, have børn eller sender snaps på Snapchat kræver mere bryllup, mere børn og flere snaps på Snapchat! Døede lidt over Otto på Snapchat, der proklamerede at han altid ville putte hos sin mor! Totalt cuteness overload.

  Svar
 10. Julie says:

  Du er slet ikke irri på snappen! Og vi kan SAGTENS tåle mere bryllup! Og så synes jeg at du er både sej, sød og pæn ude i virkeligheden også 🙂

  Svar
 11. Cecilie says:

  Jeg har altid en vane med, at når jeg læser blogs på nettet, så åbner jeg altid ALLE de indlæg jeg skal læse på én gang, og så slutter jeg altid med det indlæg/blogger, som jeg glæder mig mest til at læse, og det er altid dig eller Mette Marie fra Twinpeaks indlæg som er til sidst 🙂

  Svar
 12. Katrine says:

  Hit med stegeso opskrifter..:-) Har en, helt urørt, stående i skabet på 2. år .. Aner ikke hvad jeg skal stille op med den 😉

  Svar
 13. Lene Elnegaard says:

  Dagens blondine… fattede ikke hvorfor I alle skrev om snaps (som det man drikker til jul), før det endelig gik op for mig at det er det der snapchat de unge vil ha´. :o)

  Svar
 14. Tina says:

  Altså, jeg kan jo slet ikke forstå at der er nogle som unfollower dig når du skriver om bryllup. Jeg elsker at læse om det og se billeder. Bliver i så godt humør af at læse/se hvor glade I er. Du er en af mine absolut favorit bloggere. Skulderklap til dig for en skøn blog!

  Svar
 15. Camilla says:

  Synes dine snaps er SÅ fine at følge med i! Bliv. Endelig. Ved. 🙂
  Og ja tak til mere bryllup – er så spændt på at høre om fest-delen.
  Forresten, tak for en virkelig fin blog. Har fulgt med længe, og du er fortsat en af mine få yndlingsbloggere 🙂 Tak for det!

  Svar
 16. Anne says:

  Jeg ELSKER dit bryllupsspam, bliv endelig ved! Jeg blev gift for tre år siden og smuglæser stadig bryllupsblogs… Indsæt selv hold-for-øjnene-emoji.

  Livet er for kort til rengøring, opvask i hånden og stofbleer uden en tørretumbler i huset- skaf en ny rengøringsdame pronto!

  Med hensyn til træningstøj har H&M noget ret fint noget for tiden, som ikke koster spidsen af en jetjager.

  Svar
 17. Sofie says:

  …. Og jeg læste lige din I Øvrigt som sidste overspringshandling i sengetid, og blev i din tilståelse mindet om, at jeg sgu da har glemt at hænge mit vasketøj op! 8 timer i maskinen er vist længere tid end selv den mest ihærdige tøjvask. 😉 Så kom jeg heller ikke tidligt i seng i aften – men tak for påmindelsen!

  Svar
 18. Amalie says:

  Jeg har slet ikke hørt nok om det bryllup endnu. Du må gerne spame alt det du orker for min skyld 🙂 Romantik kan man da ikke få nok af og Bryllupper er da noget af det mest romantiske. Hit me.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *