I øvrigt #28

 • Har vi netop fået vores bryllupsbilleder til udvælgelse. De er pissegode! Dog er der i reportagedelen (altså dem fra reception og fest) næsten ingen af mig, hvilket er liiiiidt sært. ØV, sagde skabs-narcissisten.
 • Kommer jeg stadigvæk til at kalde Freelancer for min kæreste, og bliver fnisende og fjollet når jeg retter det til ‘min mand’.
 • Truer jeg på daglig basis med skilsmisse. For eksempel da han spiste de sidste vingummier i går, eller da han ikke gad nusse mig i håret. Jeg håber også, at han synes det er sjovt, når jeg fornærmet råber, at jeg vil skilles igennem lejligheden. Flere gange dagligt.
 • Er jeg SÅ rørt og glad for alle jeres søde søde lykønskninger både her og på Instagram. TAK.
 • Elsker jeg alle vores bryllupsgaver. Hold kæft, hvor er folk gode! Vi har blandt andet fået en kæmpe kaktus og de vildeste gavekort.
 • Kører jeg snart død i madpakkelivet. Hvorfor er det så svært at finde økologisk pålæg?
 • Må Hanegal gerne snart udvide deres pålægs-sortiment. #madpakkeliv
 • Forstår jeg ikke genluk-funktionen på chokolade (M&Ms for eksempel) Hvorfor? Hvem helvede gemmer til senere? Jeg når nærmest at hælde dem alle i gabet inden de har forladt posen.
 • Var vi faktisk gået på slyngevugge-afvæning, men et udviklingsspring fra helvede er flyttet ind, så den kommer lige lidt op igen.
 • Bliver jeg SINDSSYG af den nye Snapchat funktion, i ved den med regnbuerne og monsterfjæs (sidstnævnte er simpelthen så uhyggelig)
 • Mangler jeg nyt tøj. Det her efterår er kommet lidt bag på mig. Sidste år var jeg jo ved at blive tyk, så jeg har nærmest intet jeg kan være i, nu hvor jeg har forsømt kulhydrater så længe.
 • Er Den store bagedyst tilbage! Og jeg har det ualmindeligt optur over det.
 • Har jeg faktisk også fulgt lidt med i det der Bikini Island på Tv3. Men jeg vil nok ikke indrømme det, hvis du spørger mig.
 • Smed jeg en del folk ud fra min bryllupsfest. Altså folk, der ikke var inviteret. Fremmede. Og jeg var faktisk ret Bad Ass, hvis jeg selv skal sige det.
 • Er vi sideløbende med Fear The Walking Dead, gået i gang med at se Narcos. Den er vildt god! Men jeg falder fandme i søvn til hver eneste afsnit (det var det samme med første sæson af True Detective).
 • Forstår jeg ikke smelteost.

 photo FullSizeRender15_zpsmyemwcwr.jpg

21 replies
 1. ASP says:

  Hvem i himlens navn dukker op til en fest, de ikke er inviteret til?

  Anyway – stort tillykke. Jeg kender dig slet ikke, andet end blog og Instagram, men du er altså virkelig skøn og fortjener alt det gode der er kommet til dig. Og som du arbejder for skal være godt.

  Ja, jeg er fan. I en alder af 32 år. Gi’ noget merchandise 😉

  Svar
 2. CM says:

  øko-pålæg i SuperBrugsen – de har andet end Hanegals sortiment; bl.a. hamburgerryg, rullepølse og en anden skiveskåret pølse. Ikke tosset. Du kan ikke undgå at se det i køleafdelingen – er mærket med et stort “ØKO” 🙂

  Svar
 3. Kathrine says:

  TILLYKKE med brylluppet i lørdags. Jeg kender hverken dig eller din mand (kun her i den virtuelle verden), men det varmer simpelthen sådan at høre, at I havde den bedste dag. I fortjener et langt og lykkeligt liv sammen.

  Og så vil jeg lige sige, at jeg er led og ked af at denne Lone nu misbruger mit navn i sit forsøg på at spolere din glæde. Det fortjener mit navn altså ikke, og mindst af alt fortjener du at blive udsat for sådan en ubehagelig opførsel.

  Tak for den fineste blog, og fordi du deler så meget. Din ærlighed er befriende, og du formår at røre mig med historier om både ulykkelig og lykkelig kærlighed. Og så får du mig gang på gang til at grine højt. Tak for det, og endnu engang tillykke med kærligheden 😀

  Svar
 4. Elisabeth says:

  Det der med ‘kæreste’ kan jeg godt kende. Vi har været gift i 6 år, og jeg kalder ham stadig ‘kærestemand’, som egentlig kun skulle ha’ været sådan et overgangsnavn…. Og tillykke med kærligheden:)

  Svar
 5. Charlotte says:

  Først og fremmest; kæmpe stort tillykke til jer! Og hvor er det skønt, at vi sådan må følge med 🙂
  Angående party-crashers var jeg ude for en sjov episode til en konfirmation i foråret. Der kom simpelthen to vennepar ind og gav hånd til hele selskabet, lagde gaver på gavebordet og hele molevitten, indtil forældreparret som holdt festen fik afstemt, hvorvidt de hver især havde inviteret nogen, uden at sige det! Det var simpelthen så komisk. De stakkels party-crashers skulle ganske rigtig til konfirmation det samme sted, men først dagen efter! Så de tog høfligt deres gaver tilbage og driblede afsted igen. Haha.

  Svar
 6. Anne Mette says:

  Jeg elsker din I øvrigt. Og jeg er helt enig i den med økopålæg. Sortimentet kunne godt blive større, tak. Go’ aften!

  Svar
 7. Katrine O. says:

  Rema 1000 har også fået en del økopålæg ud over Hanegal. Og de har ØKO havarti! Totalt børnevenligt (og voksenvenligt, hvis man er forfalden til den slags).

  Svar
 8. Nikkie says:

  Kæmpe tillykke med brylluppet, hvor er det bare stort! SÅ sejt, at du har delt jeres rå og fine historie – en ægte kærlighedshistorie som den skal være. Og dejligt med lidt Uma på bloggen igen ^^ har jeg savnet her midt i jeres bryllupsræs! Mest fordi jeg selv har Theodor, der havde termin samme dag som Uma, men lige ventede 10 dage med at kigge ud. Han er også flaskebarn og slyngevuggen er også fast inventar hos os. Så kan relatere! Mon Uma sover igennem?? Hmm. I hvert fald kæmpe tillykke og tak fordi du deler dit liv med os her på bloggen!

  Svar
 9. Lone Sole says:

  Tillykke med brylluppet igen. Jeg smider også skilsmisse-kortet på daglig basis. Har også udvidedet det til at forlange 50/50 deleordning på begge unger, da ingen skal sove bedre end den anden! Tror næsten at det er det sidste han er mest bange for…

  Glæder mig til billederne! Det er det bedste, sådan nogle bryllupsbilleder.
  Kærlighed i jeres retning fra mig.

  Svar
 10. Lisa Westy says:

  Kørte forbi Jer alle 3 i går på Vesterbrogade på cykel, blev så starstruck, at jeg slog blikket ned.
  Havde nu mest lyst til at råbe TIIIILLLLYYYKKKEE.
  Så, det har jeg lige gjort ikk?

  Kh Lisa

  Svar
 11. Kicki Villefrance says:

  Kender jer ikke, andet end fra dine fantastiske måder at lukke os andre ind i din og jeres verden på. Men hvor er det dog dejlig læsning/ærlig læsning.
  Stort tillykke med en ny del af jeres liv.

  Svar
 12. Charlotte says:

  Tillykke herfra.
  Og WHAT (næsten) ingen billeder af den funklende brud? Det ville jeg også være ked af, hvis jeg endda havde hyret en fotograf. Kan gæsterne ikke spæde til med fotos, selvom det jo efterhånden kun er mobil billeder der tages af menigmand? I må lave en foto-SOS’er eller hælde dig i tøjet igen og genskabe lidt feststemning og billeder 😉

  Svar
 13. Maria Hoffbeck says:

  Et mega tillykke med jeres store dag i lørdags 🙂
  Jeg glæder mig til at se lidt billeder fra jeres bryllup:-)
  Hvem tillader sig at dukke u inviteret op til et bryllup?
  Og fine tanker/skrivelser, fik da trukket en del på smilebåndet.

  God weekend I trænger sikkert 🙂

  Svar
 14. christine says:

  Da du lagde den første snap ud, hvor vi først ser de fineste sko, og videre til kjolen også til det smukkeste ansigt samt hår, blev jeg helt betaget (Har ikke tal på hvor mange gange jeg så den snap) og fulgte trofast med gennem hele dagen på bla. instagram! SÅ lækkert et par, og så smuk en brud du var!!!
  ¨
  Kan du ikke pleeeease sætte lyd på dine snaps?…………. Haha – Er vild med dit univers og historie, tak

  Svar
 15. Amalie says:

  Er næsten lige begyndt at følge dig på snap. Shiiiiiit det er godt!!!! (specielt din hilsen til troller Lone)
  God dag til dig og tusind gange TILLYKKE med bryllup 🙂

  Svar
 16. Karen says:

  Jeg bliver altså også nødt til at sige tillykke til jer alle sammen! Både dig og freelancer og alle ungerne! I er sgu da en dejlig familie at følge! Jeg så Freelancer i Enghave Parken i går med de to drenge og havde sådan lyst til at råbe TILLYKKE! Han fik et forlegent nik i stedet.

  Vi to fulgtes ad i de miserable år med babyer og smadrede hjerter – og igen i jobsøgning og “hvad skal jeg stille op med mit liv”-fasen.

  men nu er du jo stukket HELT af! hvor er det fedt at læse med i. Du er så sej og en godt skribent! og I er smukke sammen. Alt er godt!

  men fortæl lige lidt mere om de der mennesker der bare dukkede op til jeres fest?? Hvad sker der for det! Var der Sneglcillefølgere? Det kan da ikke passe? Vi er da taktfulde og søde alle sammen! (med undtagelse af en enkelt Lone/Kathrine type) Det indlæg vil jeg gerne have! (men også et om kjolen og maden og festen og de gæster der faktisk var inviterede og goodiebags – genialt!)

  Svar
 17. sofie says:

  Nok et vildt upassende spørgsmål til dit oplæg – men var det alle kulhydrater, du undgik? Eller var det bare de helt store syndere som hvidt brød, pasta, sukker mm. ?
  Jeg blev nemlig lidt inspireret af dig og vil nu selv vove mig ud i af vinke farvel til mit kulhydrat-fix i en periode 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *