Græsenkelivet

Freelancer befinder sig lige nu i en flyver på vej til Los Angeles og jeg er netop kravlet ud af vores soveværelse, hvor begge børn er blevet puttet. Jeg kyssede ham farvel i formiddags, og havde et par timer inden jeg skulle ned på skolen til Otto, hvor der var sommerfest. Jep,fest på skolen, mig med to børn til kæmpe arrangement på kæmpe skole. Super fedt timet. Og ja, flere hundrede børn plus deres forældre og søskende, samt selvfølgelig lærere samlet i to skolegårde er eddermame noget der trækker tænder ud. Jeg er fuldstændigt forpustet, men vi gjorde det! Begge børn tog det i stiv arm, Uma charmede amok, inden hun lukkede ned og sov den sidste time, Otto hyggede sig og tullede lidt rundt for sig selv meget af tiden, inden jeg ved halv syv tiden både frøs og var godt træt, og derfor snuppede det nemme trick, hvor jeg helt upædagogisk lokkede med Netflix og pasta hjemme på sofaen.

Om syv dage kommer Freelancer hjem, om ti skal vi giftes. Er det svært at undvære ham? JA. Ikke så meget på grund af alt det praktiske og hverdagen, det er såmænd ok, og jeg var jo altså enlig mor i en del år, så jeg falder ret hurtigt tilbage til rutinerne og overblikket, men jeg savner ham helt vildt når han er væk, og det samme gør Otto, det er det værste. Denne gang er der både det anderledes at der er en ekstra person i huset, nemlig Uma, men hun er heldigvis ikke verdens største mundfuld endnu, så lige den del bliver ikke svær som sådan (nok kun for Freelancer), og så er der selvfølgelig det der bryllup, der fylder virkelig meget og jeg har allerede nu et par gange tænkt mange bandeord over ikke at have min partner-in-crime at spare med, når jeg får en fiks bryllups-ide, eller kommer i tanke om noget vi mangler. Men fuck nu det. Han kommer hjem igen. Forhåbentlig pumpet med overskud, solskin og brede skuldre.

Speaking of bryllup, der kommer som sagt meget mere om planlægningen, meget meget mere. I første omgang kan I kigge forbi mit bryllups-board på Pinterest, der indeholder en del af de ideer jeg har haft undervejs, min inspiration til blomster, pynt, kjole m.m. og så er der faktisk også en del ting som vil være til brylluppet. Find det HER

 

 

6 replies
 1. Wencke says:

  Åh, jeg håber I har valgt photobooth! Det er så skægt – både som gæst og som vært!
  Spam endelig løs med bryllup de næste mange dage 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det har vi faktisk ikke, kan jeg så afsløre. Det var ellers højt på listen.
   Men der er en fotograf og jeg har indkøbt photo-props til den helt store guldmedalje, så jeg håber folk giver den gas med overskæg og den slags 🙂

   Svar
 2. Stine says:

  TAK for tip om smagsprøver hos Summerbird i dag 🙂 Jeg måtte købe en bakke af deres nye sensommer-bolle med bombær og hasselnød – den er virkelig en værdig konkurrent til den klassiske, hvis du spørger mig.

  Jeg så dig komme trillende med Uma på Værnedamsvej, men turde ikke hilse på, så derfor denne besked 🙂

  Håber du har en rolig aften.

  Kh.
  Stine

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *