Det glemte indlæg: Mens vi venter, danses der …

… Haha. Åh jeg må le! I en kladde-oprydning stødte jeg på dette indlæg, skrevet den 16. april, der altså endte med at blive Umas fødselsdag. Hold kæft, hvor var jeg sur. Det skal I ikke snydes for – Værsågod, dansemusik til både de tykke og tynde, og dem midt imellem.

Det er ingen hemmelighed at jeg danser meget. Både i min egen almindelige krop, men også når jeg deler med en baby. Faktisk er det nok grunden til at jeg ikke har ramt +30 kilo (det kan jeg selvfølgelig nå endnu. Runder snart plus 23, så det er jo alletiders). Selvom jeg er en hystade uden lige i disse dage og knap kunne stå ud af sengen i morges på grund af massiv nedtur over babys røvhuls-opførsel, lykkedes det mig også i dag at vrikke rundt til lidt musik. Her er en lille oversigt over nogle af de numre jeg danser rundt til for tiden ….1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *