9 dage, enter BrideCille

Aaaaaaaargh! Ni dage, NIIIII.
Gæster er begyndt at melde afbud. Ikke mange, men en lille håndfuld, og jeg er ved at tude med underlæberysten og jamenjamenjamen det er jo MIT bryllup piveri. Ting som jeg troede kunne lade sig gøre, kan ikke. Mine ben er stadigvæk stolpede. Jeg har endnu ikke fundet det perfekte aften-outfit. Enkelte ting er dyrere end først beregnet. Min kommende mand er i USA. Vores ringe er først klar to dage før. Og en masse andre forkælede first world problems.

Puuuuust. Fra i morgen vil jeg fokusere på det positive. For der er meget der spiller. Rigtig meget. Men i aften er jeg lidt træt af det der ikke gør, jeg er sortseer, det skal man være lidt engang imellem.

I det mindste har vi virkelig meget sprut…

 photo Skaeligrmbillede 2015-09-03 kl. 21.14.43_zpsprucjat3.png

4 replies
 1. A+K/VenterPaaVin says:

  Åh, ja – det hjælper at se på spritlageret på sådanne dage, op til et event. Jeg kender det kun alt for godt fra mig selv, for man viiiil jo så gerne have det bliver en succes 😀 Stress er vist både uundgåeligt og naturligt, når man glæder sig.
  Og det bliver jo en skøn dag! Det ved man jo. God idé at lede efter de positive øjne, og smække dem i kraniet imorgen <3
  Jeg krydser fingre for al det gode.

  – Anne
  http://Www.venterpaavin.blogspot.com

  Svar
 2. Karoline says:

  Det skal nok blive en fantastisk dag – hep herfra. Jeg glæder mig meget til at følge med på sidelinjen 😉 God dag.

  Svar
 3. Maria L says:

  Åååahh.. I hear you!
  Min krise i dag gik på at man ikke kan få den rigtige størrelse duge i den rigtige farve – og jeg har TO måneder endnu. Jeg fornemmer at der venter mange panikanfald forude 😛
  Man vil jo bare gerne have at alt er p.e.r.f.e.k.t.! Men det bliver det jo for søren også når man skal giftes med ens livs kærlighed – stolpeben eller ej 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *