To uger … TO!

I dette øjeblik om præcis to uger dingler jeg forhåbentlig rundt i en kærlighedståge toppet med et par espresso martinis omringet af dejlige mennesker. Om to uger er jeg en gift kvinde. Jeg glæder mig.

I dag blev det freelancers tur til at blive poltet, så i morges drønede han afsted på to hjul, en motorcykel, sammen med nogle af sine bedste venner. Nu er det aften og jeg har ingenting hørt fra ham, så jeg kan kun forestille mig, at det er en succes.

Præcis som da min egen polterabend blev afholdt, er det som om at det bliver meget meget virkeligt det der bryllup.

Om fire dage rejser Freelancer til Los Angeles og kommer først hjem et par dage inden brylluppet, så vi skal have styr på en helvedes masse inden han tager afsted, altså når de værste polter-tømmermænd har forladt den flotte mand. Det vi ikke når inden flyet lettet onsdag eftermiddag, når jeg selv. Det. Skal. Nok. Gå.

Der bliver nok skruet endnu mere op for bryllupssnakken herinde, ligesom at I nok skal blive vold-spammet med billeder fra selve dagen, om to uger, både her og på Instagram. TO uger. TO! Skriiiiiig!

 photo Skaeligrmbillede 2015-08-29 kl. 21.11.03_zpsaduvecrk.png

Champagneglas til receptionen, tjek!

 

7 replies
 1. Mille says:

  Jeg får altid sådan en voldsom impuls til at hjælpe småbørnsfamilier, det er hårdt spændt for..
  Så sig til hvis jeg skal hjælpe til med jeres bryllup! Jeg har blot en cykel, men jeg kan sagtens løbe ærinder for dig!

  Svar
 2. Maria Hoffbeck says:

  Jeg glæder mig rigtig meget på dine vegne 🙂
  Det skal nok blive en fantastisk dag, blot husk at nyde hvert sekund og husk at alt ikke nødvendigvis går som tænkt, der kan være små fejl og detaljer, men dagen bliver med sikkerhed en kæmpe oplevelse 🙂
  Jeg vil glæde mig til at se billeder og høre nærmere om/fra jeres bryllup.
  God søndag til jer 🙂

  Svar
 3. Louise says:

  Hvor er det altså hyggeligt at følge med her på sidelinien! Jeg glæder mig på jeres vegne, og bliver samtidig helt bryllupsskruk selv 😉

  Lige et lille spørgsmål; kan du anbefale nogle gode restauranter i København til frokost og aftensmad? – jeg er så heldig at min søde kæreste tager mig med til byen et par dage 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Aftensmad:
   BioMio på Halmtorvet (prøv deres cheesecake!!)
   foderbrættet (Gourmet hotdogs og champagne!)
   Retour (Bøf og byens bedste bearnaise)
   Gorilla i Kødbyen
   Salon 39 (Mega gode cocktails og en fantastisk burger)

   Frokost:
   Ipsen & co. (også god morgenmad)
   District Tonkin
   Prøv en toast (og en cortado) på Central Hotel & Cafe

   Det var lige dem jeg kunne tænke på 🙂 Håber I får en dejlig tur.

   Svar
 4. Trine says:

  @Louise
  Jeg kan anbefale Bistro Royal på Kgs Nytorv – lækre frokostretter til en hund – generelt er Madklubbens og Cofocos restauranter rigtig gode. Det er også hyggeligt at tage ud at spise ved boderne på Papirøens Copenhagen street food 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *