#sneglepolter

Beklager på forhånd for hvad der måske er et lidt kluntet formuleret indlæg. Jeg har tømmermænd for første gang i over et år, men jeg kan simpelthen ikke vente med at dele dagen i går med jer.

Jeg plejer at lure overraskelser langt før de kommer, og er desuden i et forhold, hvor vi på grund af tidligere trust-issues ingen hemmeligheder har for hinanden, heller ikke de gode, det føles simpelthen forkert, og er blandt andet også grunden til at Freelancer for eksempel allerede har set den kjole jeg skal giftes i. Men det lykkedes ham alligevel at holde noget hemmeligt for mig, for i går eftermiddags bedst som jeg tullede rundt i gården med Uma på armen og mentalt forberedte mig på at skulle være alene med alle tre børn om aftenen, for jeg troede det var sådan landet lå, sneg to dejlige damer sig ind bag mig med stjerner i øjnene og hjemmelavede snegle-flag i hænderne. Polterabend. Min polterabend.

 photo Skaeligrmbillede 2015-08-09 kl. 12.37.12_zpsm9nkh5ix.png

Jeg fik en halv time til at gøre mig klar, og så cyklede vi afsted til Enghaveparken, hvor endnu flere dejlige damer stod klar med kulhydrater og espresso martinier.

 photo Skaeligrmbillede 2015-08-09 kl. 12.38.29_zpsxu26yzt1.png

Dernæst gik turen til Bryggen, hvor der ventede to både, en masse bobler og shots. Det er til dato den sjoveste sejltur jeg nogensinde har været på! Fru Lei Lange agerede kaptajn og sejlede mig let og elegant (agtigt) ind til papirøen, hvor jeg måtte forlade skuden et øjeblik på grund af en yderst svag blære, der ikke kunne indeholde mere Asti, inden vi vendte tilbage til Bryggen, kun en anelse senere end beregnet.

 photo Skaeligrmbillede 2015-08-09 kl. 12.39.03_zpskicwmjua.png

 photo Skaeligrmbillede 2015-08-09 kl. 12.37.40_zpsuxq8wfen.png

Vi cyklede bagefter ind mod byen, hvor jeg fik lov til at shake drinks på The Jane med en flot ung bartender som tålmodig guide.

 photo Skaeligrmbillede 2015-08-09 kl. 12.57.57_zpsyf4d5pa7.png

Næste stop var Retour steak, hvor vi fik fyldt depoterne med Bearnaise og rødvin.

 photo Skaeligrmbillede 2015-08-09 kl. 12.46.05_zpsdxav4gdm.png

 photo Skaeligrmbillede 2015-08-09 kl. 12.38.10_zpsby2jiwov.png

Aftenen sluttede med endnu et stop på The Jane og et hurtigt besøg på Mesteren og Lærlingen, inden jeg glad cyklede hjem gennem natten med kurven proppet med kage, kinderchokolade, knæklys og sjove gaver fra mine damer.
 photo Skaeligrmbillede 2015-08-09 kl. 12.37.27_zpsbxqn9pb6.png
Jeg er så privilegeret og så taknemlig, og selvom mit hår er ømt i dag, er jeg lykkelig helt ned i maven.

Og så er det jo virkelig smart, at det man spiser når man har tømmermænd slet ikke feder…

 photo Skaeligrmbillede 2015-08-09 kl. 12.50.29_zpsoiy0brlw.png

Se flere billeder fra dagen på Instagram #sneglepolter…

3 replies
  1. Nadja // drengemor.dk says:

    Det lyder som den mest fantastiske dag!!! Hvor er det bare FEDT, at det forblev en hemmelighed uden den mindste anelse om noget 😀 Håber, du kommer nogenlunde igennem søndagen med tre børn omkring dig og hovedpine 😉

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *