Siden sidst, og noget om tuderi

Jeg er totalt grådlabil i de her dage. Det skyldes tildels noget hormonel ubalance efter graviditeten, selvom det er 4 måneder siden jeg brølede hende lille U ud på Hvidovre. Det kan vist godt tage noget tid den slags, ligesom den løse hud, der åbenbart også lige skal have noget tid til at trække sig sammen (knappede lidt maveskind med i mine jeans den anden dag for eksempel, det var en vildt fed følelse). Og så sker der bare så meget i vores liv lige nu: skolestart, bryllupsplanlægning, Freelancers jobmuligheder, fremtids-tanker og følelsen af at vi lige om lidt skal giftes. Jeg hyler hver gang jeg er alene. Af lykke, af udmattelse, af panik over om vi når det hele og om det bliver som vi ønsker det. Ret skørt sådan at gå med tårerne skydende ud af hovedet, imens man lægger vasketøj sammen og den slags, men jeg har dog i det mindste holdt det nogenlunde inde for hjemmets fire vægge. Altså lige bortset fra da vi var til bryllup i lørdags, men jeg tuder altid til bryllupper, så det kunne ikke undgås. Det var i øvrigt en vildt smuk og nede på jorden fest, og så blev det første gang vi fik passet Uma ude i så mange timer. Vi overleverede Otto og baby til min mor, og satte os i en taxa klokken 18:30, og vendte først tilbage en del drinks senere, ved 03-tiden, og det gik pisse godt! Alle var glade og ingen græd på noget tidspunkt, altså udover mig. Jeg er så lettet.

 photo Skaeligrmbillede 2015-08-17 kl. 10.37.33_zpsvcstc9gb.png

Dagen i går havde vi tømmermænd, så vi så virkelig meget Netflix og spiste pizzaer, det var Otto heldigvis helt med på og Uma brokkede sig heller ikke. Perfekt!

I denne uge skal vi (også) have en masse bryllups-ting på plads. I dag skal vi se det lokale festen skal holdes i, på fredag skal jeg holde møde med makeup-artisten og prøve looks af (lige denne del glæder jeg mig ekstra meget til at fortælle mere om!), og så er det samtidigt en uge proppet med alt fra forældremøder, fodboldtræning, til events, og kaffeaftaler. Dejlige ting, men jeg er allerede nu lidt forpustet. Og vigtigst af alt, Otto fylder seks år på søndag! Viiiildt!

God uge til jer! Vi ses, lige her. Eller på Instagram @sneglcille, eller måske på Snapchat? Eller Facebook.

 

2 replies
 1. Hald says:

  Med fare for at det kommer til at lyde lidt vrøvlet, så er det min erfaring – fra eget bryllup (bare et enkelt) – at selvom det ikke bliver lige præcis, som man havde drømt om, så er det alligevel en helt speciel dag, som man ikke glemmer.
  Til vores bryllup kunne lokalet godt have været lidt federe, pynten faldt lidt ned fra loftet (vi brugte noget skod tape åbenbart) og det småregnede – men ikke desto mindre, var det helt fantastisk og lige som det skulle være.
  Fortsat god fornøjelse med forberedelserne 🙂

  Svar
 2. A+K/VenterPaaVin says:

  Skønt med en bryllupsfest – så må det sgu lige krible liiiidt ekstra, når man ved at næste gang lagkagen skal skæres, er det en selv der skal føre kniven 😀
  Og påforskuds-tillykke med den store dreng – håber I får ham fejret med maner!

  – Anne
  wwe.venterpaavin.blogspot.com

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *