Kølige fødder og en forlovelsesring på rette sted

Jeg har ikke et gram af tvivl i min krop; Jeg skal giftes med Freelancer, og det føles helt rigtigt. MEN, jeg kan mærke at jeg her små tre uger inden dagen, har lidt kølige fødder i forhold til selve festen. Blev pludselig ramt af ‘ej, måske vi bare skulle tage på rådhuset, os to, og så ikke andet’. Tænker om det bliver for meget med en fest, om vi overhovedet magter det lige nu. Skulle vi hellere have brugt pengene på en fed ferie. Jeg får det altid sådan inden en fest. Får lyst til at aflyse. Det er så fjollet, for jeg glæder mig jo. Men tanken om at skulle være i fokus en hel dag, skræmmer mig en anelse. Det lyder tåbeligt, og heldigvis er følelsen ikke konstant, men den er der.

 photo IMG_3504_zps4lhebluj.jpg

Vi nærmer os, både tidsmæssigt (17 dage, but who’s counting) og praktisk. Det meste er på plads, på nær det der ikke er. Vi får travlt de sidste par uger, særligt fordi at freelancer rejser til LA om en uge, og først kommer hjem 2-3 dage inden brylluppet, med jetlag.

I mandags fik jeg det telefonopkald, jeg har ventet på i 8 uger fra Figaros Bryllup, der fortalte mig at min forlovelsesring var klar til mig! Jeg nærmest skreg smykkedamen ind i øret og pakkede straks baby ned og begav mig ud på en længere gåtur til butikken i silende regnvejr. Da jeg endelig nåede frem helt gennemblødt og med makeup langt ned af begge kinder, og damen spurgte om hun lige skulle pakke ringen ned til mig, måtte jeg grinende afslå, den ring bliver siddende på min finger og skal absolut ikke pakkes nogen steder hen.

 photo FullSizeRender10_zpsdmdird3i.jpg

 

8 replies
 1. Cecilie says:

  Åh, rart, at høre, at man ikke er den eneste der har sådan med festen.. Jeg rammes også en gang i mellem af tvivlen om hvad det egentlig ér for en bryllupsdag, man gerne vil have – og nu har jeg en ret klar idé om, at jeg skal være hvid brud – hvorefter jeg rammes af det der syn af mig, i attention-seeking hvid og midtpunkt-midtpunkt-midtpunkt, og så er jeg lige ved at aflyse det hele – eller bare skrue mig selv ned i en anonym kjole..
  Well, det blev kringlet, men bottom-line; tak for at dele følelsen – altid rart, at vide, at man ikke er alene 🙂
  GLÆDER mig til at se og læse mere om jeres bryllup!

  Svar
 2. Hanne says:

  Så var det måske derfor, jeg så dig inde ved Nørreport i går? Turde selvfølgelig ikke sige hej, haha. Men jeg må altså sige: hold kæft, du er lækker. Om jeg må være så fri.
  Det med festen kan jeg godt genkende. Havde sørme også lyst til at krybe i et musehul i dagene inden vores bryllup og efterfesten… Men under festen (og bagefter) var jeg virkelig glad for, at vi gjorde det.
  En fejring af JER og JERES kærlighed til hinanden – whats not to like?!?! 🙂

  Svar
 3. Skalotteløg says:

  Sådan havde jeg det også helt op til dagen inden festen. Kunne ikke helt overskue det, vi havde ikke rigtig råd, vi havde ikke nogen babysitter til ham på 7 mdr, og så det der med at være i centrum… Men jeg er SÅ glad for, at vi gjorde det. Det var fantastisk at være i centrum, fordi det bare var kærlighed fra alle sider. Så hvis du kan, så glæd dig hellere i stedet 🙂

  Du kommer til at sidde ned og skæppe af det meste af festen, få lækker mad serveret, få besøg af mænd, der kysser dig alle mulige steder og få taler fra folk, der synes, du er skøn, og at jeres kærlighed er værd at fejre.
  Det er en kliché, men det bliver den bedste fest i dit liv, uden sammenligning, og du skal nyde hvert sekund, for det er alt for hurtigt overstået 🙂

  Svar
 4. Anna says:

  Jeg har det på samme måde hver gang jeg skal rejse. “Skal vi ikke bare blive hjemme?”, “Hvad skal alt det rejseri til for?”, “Hvorfor sparer vi ikke bare pengene op i stedet?” osv. De tanker får jeg selvom jeg glæder mig mega meget, og jeg fortryder aldrig en rejse…

  Jeg skal giftes 19. september, og i nat drømte jeg, at min kæreste gik fra mig. Jeg var tilmed gravid, men han var insisterede på at jeg fødte vores barn. Det var forfærdeligt, og jeg var så glad da jeg vågnede og så ham ligge ved siden af mig 🙂 Her til aften har vi spist prøvemiddag og i weekenden fik jeg lagt makeup, og nu glæder jeg mig helt vildt.

  Svar
 5. Jette says:

  Siger lige noget ikk? Det er rockerdyrt og mega angst-provokerende at holde en bryllupsfest og være centrum en hel dag… MEN det er det FEDEST EVAR! Morgenen efter brylluppet havde min kæreste (eller mand..) og jeg det sådan der “det kunne vi fandme godt gøre hver lørdag fra nu af”. Der er så meget glæde i luften, og alle er så søde og spændte. Det er det absolut mest positive og fantastiske, jeg har prøvet. Nu er jeg bare lidt vemodig over, at jeg aldrig får sådan en fest igen:)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *