I øvrigt #26

 • Har jeg næsten kun bryllup i hovedet og bruger det meste af min tid på at planlægge, tænke på og drømme om bryllup.
 • Tager freelancer til LA om et øjeblik og jeg begynder så småt at gå i panik over det.
 • Har jeg præsteret at blive så begejstret over at liste mig ud af soveværelset, hvor baby sov, uden at ramme det der sted på gulvet der knirker, at jeg i mit sejrs-move bankede min albue ind i dørkarmen, hvilket vækkede sovende baby.
 • Har vi ENDELIG fået styr på musikken til sneglebrylluppet. Løsningen blev en DJ, som nu er booket.
 • Drømmer jeg om et guldsæt fra Stine Goya til bryllupsfesten om aftenen.
 • Har vi bestilt festtøj til Otto. Han har selv valgt, og jeg er ved at revne over at han har valgt et sæt, der er næsten identisk med Freelancers. S Ø D T.
 • Har jeg nu tabt 12 kilo siden starten af juni, og er dermed næsten i mål.
 • Ligner vores køkkenbord seriøst noget fra en coke-bule hver morgen, det er modermælkerstatningspulver som jeg får drysset alle vejne der ved 5 tiden når jeg mikser Umas morgensjus.
 • Kan jeg, apropos ovenstående punkt, trods virkelig ringe motorik og ditto afstandsbedømmelse hælde præcis 150 ml vand i en flaske i første hug, helt uden at kigge.
 • Er det gået op for mig at lige så meget grimt baby-pigetøj der findes, næsten mere pænt af slagsen findes der når man kommer op over str 68.
 • Har det ikke været specielt svært at undvære slik, kage og brød, MEN jeg kunne virkelig godt klare et stykke cheesecake, og en snickers. Og en lun croissant. Og en TOAST. …mmmmm og en Romkugle. OK, jeg savner det hele. To uger tilbage.
 • Har jeg lavet min første hair-tutorial. Der er plads til forbedring, meeeen den kommer op i denne uge, eller når jeg finder ud af at klippe den sammen.
 • Var jeg i biffen og se Sommeren 92, og det kan anbefales! Jeg er hverken til danske film eller fodbold, men den er fandme god! Og så elsker jeg at man ryger lige tilbage til dengang. Jeg glemmer aldrig følelsen fra den dag i juni 1992, af at det var noget stort der skete. Min mor og stedfars glæde, turen ind til Rådhuspladsen og de mange mennesker. Kuldegysninger!
 • Kaldte jeg Uma for en lille bumserøv den anden dag. Men det slår stadigvæk ikke da Otto med skingerstemme og kæmpesmil kaldte hende mussekusse.
 • Er vi begyndt at se ‘Fear The Walking Dead’ på HBO… Fik jeg sagt at jeg skal være alene hjemme i en uge. Skrig!
 • Glor jeg på min ring. Hele. Tiden.
 • Skulle jeg aldrig have skrevet croissant. Har pissemeget lyst til en. Nu.

 photo Skaeligrmbillede 2015-08-31 kl. 21.46.35_zps0ca6wxrp.png

13 replies
 1. J. says:

  Mussekusse! Hahaha! 😀
  Ps håber du lærer at klippe video sammen inden lørdag, for der skal jeg til bryllup og jeg er virkelig IDIOT når det kommer til hår. Kan ikke engang lave en fletning på mig selv! Suk!

  Svar
 2. Jeanette h says:

  12 kg siden start juni! MOFO hvordan fanden har du båret dig ad?! Det er no matter what pisse flot klaret med din dedikation!

  Jeg elsker FTWD! Du skal bare sikre dig, at alle døre er låst og lukket så ingen zombier kan komme ind. Og selvfølgelig ikke gå ud efter mørkets frembrud. Alle ved, at det er på det tidspunkt de overrasker en fra mørke og blinde vinkler!

  Svar
 3. Pernille says:

  MEGA godt gået med de ekstra kilo. Læste det og tænkte “nå? Så kan det altså godt lade sig gøre. Det kunne jeg da også så. Jaha! Helt sikkert! Det gør jeg! JEG GØR DET!” Og vitterligt imens jeg tænkte det tog jeg en bid af et pølsebrød som vistnok mest var butterdej og parmesan. Det bliver sgu nok lidt op ad bakke for teambrooklynbabies 😉 FML!

  Svar
 4. Tabita Skov says:

  Årh, du er bare herlig! Elsker dine “I øvrigt” 🙂 håber I får en fantastisk dag når den oprinder.

  Svar
 5. Lotte says:

  Ej – så skal du lave sukkerfri romkugler. De er jo sunde. Altså sundere end træstammer. Jojojo…men der kom selvfølgelig også godt med fløde i. OK – måske du lige skal vente med dem…Men – prøv dem. Lavede dem til en børnefødselsdag, og stod selv og hapsede dem i mig i håbet om at ingen af ungerne opdagede at jeg tog 3 hver gang de tog 1.
  Teknisk spørgsmål – hvor hælder du ikke bare pulver op i flaske om aften? Og så vand i om morgen…

  Svar
 6. KatrineH says:

  12 kg. Hvor er det sejt gået. Kan vi evt. få et indlæg om hvad du har spist, gjort og hvem du har slået ihjel for at nå det mål?
  Har set du linkede til træningsvideo, men måske en nærmere beskrivelse af kost, lidt opskrifter og gode fif vil være super fedt!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *