I øvrigt #25

 • Faldt jeg næsten ned af sofaen af grin da en insta-profil med navnet ’smilingshoes’ begyndte at følge mig. Jeg havde nemlig ikke set det midterste S. Smiling hoes!
 • Spiser jeg altid pasta med flødesovs når jeg er alene hjemme. Altid.
 • Har jeg tilmeldt mig TRX (det er noget træning) , men har allerede meldt afbud én gang. Hov.
 • Gik Ottos første skoledag over al forventning! Og han vågnede kl 3 i nat og var nærmest klar til at komme afsted igen. Jeg fik dog overtalt ham til at vi lige sov lidt mere først.
 • Har jeg uden undtagelse de sødeste, mest loyale læsere i verden. Hold kæft, jeg er vild med jer!
 • Er min telefon altid på lydløs.
 • Har jeg en frygtelig vane for at komme til at måle min egen succes i andres, jeg hader at indrømme det og synes at andre der gør det samme er lidt ynkelige, og jeg kæmper derfor en brav kamp for at lade være.
 • Har jeg vist aldrig fået hyldet ditektørsneglen fra lagkagehuset som den fortjener at blive hyldet? En høj kanelsnegl med mørdejsbund og chokolade-glasur! Det er satme en genistreg!
 • Er jeg stadigvæk på lowcarb bølgen, så det er begrænset hvor meget direktørsnegl jeg begiver mig i grams med for tiden.
 • Synes jeg at kvinder kan være nogle værre røvhuller overfor hinanden. Virkelig tit. Og det giver mig ondt i maven, også når det ikke engang er mig der står for skud.
 • Har vi nu lokalet på plads til bryllupsfesten, og jeg sover derfor betydeligt bedre!
 • Rejser freelancer til USA ugen op til vores bryllup og kommer først hjem 3 dage inden. Så jeg forudser at der går lidt bridezilla i den (bridecille?)
 • Elsker jeg august. Det er måneden hvor to af de mænd jeg elsker højest har fødselsdag, nemlig min mand og min søn, og det var i august at jeg fandt ud af at jeg var gravid med Uma.
 • Forsøger jeg at holde mig fra mælkeprodukter i en periode. Og jeg har ikke haft nældefeber siden jeg stoppede, så måske det bliver et permanent stop. Savner virkelig mælk i kaffen, og koldskål! Men derudover er det slet ikke noget problem.
 • Synes jeg det er vold fedt med alle de fly over byen for tiden. Har hørt at det skyldes landingsbanerenovering i lufthavnen, og at folk klager helt vildt over det. Jeg er pjattet med det, og det er mine børn også.
 • Skal vi vist snart til at tale lidt om kjoler. Der ligger allerede et indlæg klar i mine kladder… Har bare ikke ville kvæle jer i bryllupssnak. Endnu.
 photo Skaeligrmbillede 2015-08-13 kl. 08.24.55_zpslqsf67i3.png

Ja, han gad altså ikke at have taget et ‘første skoledagsbillede’ – Derfor det snigende creepy udtryk fra undertegnede.

 

25 replies
 1. Maria says:

  Opskrift på koldskål uden mælk og laktose, som faktisk smager virkelig godt:
  1 liter laktosefri yoghurt
  6 pasteuriserede æggeblommer
  6 spsk. sukker
  Vaniliesukker
  Citronsaft

  Livet uden koldskål er bare ikke helt det samme 🙂

  Svar
 2. Alexandra says:

  Uhh, jeg savnede også koldskål, men hvis det er pga intolerence, så har Føtex en laktosefri koldskål! Min sommer blev meget bedre i år og man kan ikke smage forskel 🙂 og hvis du er til gedeost, så er der meget mindre laktose i det, så prøv det som erstatning, hvis du craver ost.

  Svar
 3. Emilie says:

  … Jeg er VILD med dig og din blog! SÅ du kan nok kune takke dig selv for, at du har de mest loyale læsere 😀

  Uanset hvad, så nyder jeg at læse dine indlæg. Du har altid et glimt i øjet og skriver godt. Herligt!

  … Og jeg er bestemt enig med dig ang. hvor onde kvinder kan være mod hinanden. Jeg forstår det ikke. Medmindre en anden kvinde har forsøgt at dræbe dit hamster eller noget, så forstår jeg ikke, at man kan være så.. fordomsfuld og til tider decideret led..? Der findes mange nuancer i dette her.. (Og i bund og grund tror jeg, en del af det er usikkerhed. Fra begge parter! Der er en grund til, at kvinder har et værre hyr med, at skulle ud ad døren – for tænk nu hvis man ikke liiiige så rigtigt nok ud, var pænt nok klædt, osv.. SÅ bliver det helt sikkert bemærket af en eller anden! Ond cirkel..)

  Og jeg venter med stor spænding på dit indlæg om den kjole!!!

  God dag til dig, søde Cille!

  Svar
 4. Sabrina says:

  Jeg ELSKER også August. Min kæreste og jeg har begge fødselsdag og jeg har termin på søndag, så jeg forudser endnu mere kærlighed til denne måned 🙂

  Tak for en skøn blog- jeg har læst med fra starten og jeg er vild med det. Jeg ser personligt frem til bryllupssnak. 😉

  Svar
 5. J. says:

  Altså når du siger, at du ikke spiser mælkeprodukter, betyder det så, at du gerne må spise laktosefri produkter? I så fald findes der laktosefri koldskål (fås bl.a. i Meny) og jeg har smagt den – og den smager ligesom almindelig 😀 Der er i øvrigt kommet et stort marked med laktosefri produkter, så det håber jeg da, at du gerne må spise! Der er også laktosefri flødeost, så man kan få cheesecake <3
  Ps. Glæder mig sådan til at se kjolen!

  Svar
 6. J. says:

  Altså når du siger, at du ikke spiser mælkeprodukter, betyder det så, at du gerne må spise laktosefri produkter? I så fald findes der laktosefri koldskål (fås bl.a. i Meny) og jeg har smagt den – og den smager ligesom almindelig 😀 Der er i øvrigt kommet et stort marked med laktosefri produkter, så det håber jeg da, at du gerne må spise! Der er også laktosefri flødeost, så man kan få cheesecake <3
  Ps. Glæder mig sådan til at se kjolen!

  Svar
 7. Hald says:

  Vi er nogle (mig!) , der er klar til at blive kvalt i bryllupssnak. Bring it on! Og uden at vide noget om mælkeallergi og laktoseintolerans som sådan, så så jeg, at man kan få laktosefri koldskål i Føtex – måske det går an som erstatning for den rigtige koldskål?

  Svar
 8. Solrun says:

  Lagkagehusets Aalborg-snegl skal man altså heller ikke kimse ad. Og tak for oplysning – det er derfor, at der er så mange fly over byen. Det er også helt fint med mig.

  Svar
 9. Katrine Anna says:

  Første skoledag er jo vild! Tillykke! Den med USA lige inden bryllup var nok ikke gået her, men sådan er hans job vel! Kommentaren skulle egentlig handle om, at cheasy har lavet en laktosefri koldskål, som smager hjernedødt godt! Du kan nok få den i netto?en prøv den, og den laktosefrie mælk, og se om kroppen kan lide det?

  Svar
 10. Sandra says:

  Åhhh, det er derfor der flyver så mange fly over byen – sejt. Jeg elsker fly – når I to nu sys det er så sejt kan jeg varmt anbefale den der flightradar24.com side. Der kan man nemlig så også se hvilket fly man lige har spottet – total nørdet men så blir det virkelig sjovt at se på fly 😉 og så lige et lille pip mere. Glem Lone, hun er da bare en hønserøv eller nåwed…

  Svar
 11. Alexandra says:

  For helvede hvor er jeg tosset med din blog!
  Jeg har nu fulgt med i et lille års tid, efter at have strittet imod i en længere periode, fordi jeg hader at gøre, hvad alle andre gør >.<

  Jeg elsker din skrivestil, din kærlighed til din familie, din ligefremhed, og ikke mindst dine observationer af livet omkring dig.

  Og forresten..
  – Er jeg også tosset med flyene over København! Og jeg er endda vokset op med at kunne se dem komme ind over Øresund fra haven, så jeg burde slet ikke være så imponeret.

  -Vil jeg, som tidligere mælke-intollerant, sige, at ingen mælk i kaffen kan erstatte komælk (eller i is, for den sags skyld!) Og, at med mindre man er direkte alvorligt allergisk – så gør et skvæt i mælken altså ikke skade. Så længe det ikke er et sødmælkstårn af en cafe latte, med mælk og et lille skvæt kaffe 😉

  -Er jeg glad for at høre, at en succesrig, smuk kvinde, der kan fremstå så afbalanceret og skøn som dig, stadig måler sin succes imod andre. Der giver mig lidt mindre dårlig samvittighed over, når jeg mod min vilje gør det samme. Så tak!

  -Er jeg fuldkommen enig i, at kvinde kan være kvinde værst. Men jeg vil faktisk også sige, at de kan være hinanden allerbedst! De mest fantastiske komplimenter, jeg har fået, har været fra andre kvinder. Fordi de var så oprigtige, uden andre bagtanker end at vide, det sikkert ville gøre mig glad at høre. Og det er dem jeg samler på! Har mange efterhånden – og kan faktisk ikke huske en eneste fornærmelse, hvorfor spilde lagringskapacitet og energi på dem.. ?
  Det gør mig så glad, når vi giver den gode karma videre, og fordi jeg på en eller anden måde genvinder troen på det gode i mennesket om og om igen. Og jeg prøver selv, det bedste jeg har lært, at sige de rare ting, jeg tænker om andre, højt. Jeg fortalte fx engang en fremmed pige, at jeg syntes hendes læderjakke var vildt fed. Det viste sig, at hun havde købt den samme dag, og hun blev simpelthen så glad for, at nogen bemærkede den 🙂

  -Sidst med ikke mindst: mere bryllupssnak!!! Ja tak! Kjoler, kjoler, kjoler 😀

  Svar
 12. Anna says:

  Jeg er også tosset med flyene! Jeg læste et eller andet sted, at der var ret mange der havde klaget over støjen… Come on, det er for en måned?!

  Og så vil jeg også gerne kvæles i mere bryllup! 😀 Bring it on!

  Svar
 13. Carolina says:

  Kaere Cille, jeg er foerst for nyligt blevet bekendt med din blog -og jeg maa indroemme at jeg har brugt alt for meget tid (paa arbejdet!) paa at laese dine gamle indlaeg! Jeg kan simpelthen ikke stoppe! Vores ‘historier’ minder alt for meget om hinanden (baade op- og nedture) og jeg foeler derfor at vi kender hinanden – Du er bare 100 skridt foran mig hele tiden – langt langt bedre til at saette ord paa foelelser og haendelser, hvor jeg stadigvaek gaar med alt for meget alene… Dine ord og fortaellinger roer mig – og jeg haaber at jeg en dag kan blive lykkelig gift med min freelancer. xxx Carolina

  Svar
 14. Louise says:

  Nu når du siger at du holder dig fra mælkeprodukter, betyder det så også at du holder dig fra chokolade? – jeg spørger blot fordi jeg ikke må indtage mælkeprodukter i en tid efter lægens ordre, og det inkluderer desværre også chokolade (skrækkeligt!) 😛

  Svar
 15. Marianne Luna says:

  Jeg har selv skåret mælkeprodukter fra pga. utallige bihulebetændelser – og ja, det har hjulpet en ret stor del. 🙂
  Mandelmælk, havremælk og rismælk fungerer også fortrinligt i kaffen. Man kan lave det selv eller købe det til 15-20 kr. for en liter.
  Savner du inspiration til mælkefri madlavning, har jeg en masse opskrifter på min blog baermonster.dk 🙂

  Svar
 16. Miriam says:

  Jeg skrev engang et kvinder-er-nogle-kællinger-over-for-hinanden-indlæg og fik efterfølgende en meget, MEGET vred kommentar om, hvad jeg dog bildte mig ind, og at den slags var internaliseret misogyni, når nu jeg ikke mente, at mændene gjorde det samme. Oy vey.

  Svar
 17. Sofie says:

  Jeg er VILD med det her – først at du skriver, at du altid spiser pasta med fløde, når du er alene hjemme, men at du samtidig er stoppet med mælkeprodukter. Og carbs. Haha! Det er PRÆCIS ligesom mig, jeg spiser ikke mælkeprodukter udover ekstreme mængder af fastost og smør. Fordi livet er bedre sådan. Og det bliver jeg ikke dårlig af.

  Ej, jokes aside, laktosefri produkter er stadig mejeri, så at købe laktosefrit er i mange tilfælde ikke nok (har jeg erfaret mig). Heldigvis er der stadig masser af fedt i havrefløde, kokosmælk og jeg skal komme efter dig.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *