#CPHtravelstyle – Vind et helt outfit!

Sponsoreret af CPH Lufthavn

Når man bliver spurgt om man, i anledning af modeugen, vil shoppe til sig selv og sine læsere i lufthavnen, siger man altså ikke nej. Det gjorde jeg i hvert fald ikke. Jeg sagde JA tak. Derfor hoppede jeg i en taxa mandag morgen, sammen med den flotte fotograf jeg deler adresse med og satte kurs mod CPH. Det er der blandt andet kommet denne video ud af:

Da jeg blev briefet til udfordringen ‘Find det perfekte rejseoutfit’ tænkte jeg straks i bløde baner, mmmm jersey, joggingbukser, store halstørklæder og tykke strømper. Men jeg kom også til at tænke på, hvordan jeg, især som helt ung, altid stadsede mig ret meget ud når jeg sådan skulle ud og rejse. På den casual måde, med læderjakke og jeans, men der var tænkt over sagerne. Store solbriller, måske en hæl på mine sko, gerne en rød læbe og en anelse rockstar-attitude. Egentlig gør jeg det stadigvæk, ikke det med attituden, jeg har vist fået fødderne lidt tættere på jorden nu, men jeg tænker en ekstra gang over hvad jeg skal have på inden en flyvetur, præcis ligesom til hverdag, for jeg er ret forfængelig, men jeg er helt sikkert blevet mere praktisk anlagt med årene. Jeg rejser for eksempel aldrig uden et stort tørklæde, som jeg kan putte mig ind i når flykabinen bliver kold. Jeg har næsten altid et par sokker i min håndbagage, som kommer på når skoene er sparket af, få minutter efter takeoff, og sidst men ikke mindst: Solbriller! Og det er lige meget hvor jeg skal hen, og hvad tid på døgnet.

For at vende tilbage til min jagt på det perfekte rejselook, slog det mig midt i jagten, at når nu jeg stod der i den vældigt pæne lufthavn med frit valg på de fleste hylder i nogle rimelig sprøde butikker, hvorfor så ikke give den lidt gas? Derfor hang jeg pænt den praktiske, behagelige buksedragt jeg havde fundet frem (i øvrigt knap så praktisk med buksedragt på et flytoilet, eller et hvilket som helst andet toilet), og stilede direkte mod den drøm af en nederdel, der hang og blinkede til mig på et stativ hos By Malene Birger. En halv time senere havde jeg samlet mit outfit bestående af nederdel, t-shirt, det uundværlige halstørklæde, en blød cardigan, en frynset taske og et par stiletter, og nej det skal ikke være nogen hemmelighed at det er ret usandsynligt at jeg, eller særlig mange andre kunne finde på at rejse i et par høje ruskindssko, men nu legede vi jo også bare, at jeg skulle ud i en flyver, så nu blev det sådan.

 photo DSC_0983_zps00oaim1v.jpg

Og nu til det rigtig sjove. For ikke nok med at jeg fik lov til at hive herlighederne med hjem til mit eget skab. Næ, jeg snuppede to af hver, sådan at en af jer kan få det samme outfit. Ja! DU kan vinde for 5000 kroner tøj helt magen til det jeg valgte, det står lige her i min stue og venter på en heldig dame (eller mand, jeg dømmer ikke).
Hvis det lyder som noget for dig, så skal du logge ind på Instagram og uploade et billede af det item du altid har med dig når du rejser. Det er måske et halstørklæde, en sovemaske, et par solbriller eller noget helt fjerde. Billede skal du tagge #CPHtravelstyle og @sneglcille – Jeg trækker en vinder blandt alle billederne på onsdag.

Præmien består af:
Nederdel: By Malene Birger, str 38
T-Shirt: Tiger Of Sweden, str M
Tørklæde: Tiger Of Sweden
Sko: A Pair, str 39
Cardigan: Sand Jeans
Taske H&M

Du kan med fordel også holde øje ovre hos Frede og Christina i løbet af de næste par dage, de legede nemlig også med.

Held og lykke! …

 photo DSC_1054_zps3mwka5dy.jpg

7 replies
  1. julie says:

    Øvs, kan man kun deltage, hvis man er på instagram? Det er kedeligt for sådan én som mig, som er for klodset til at være smartphone-ejer. Vældig lækre sager, ellers!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *