#CPHtravelstyle – En vinder

I samarbejde med CPH lufthavn

Først og fremmest TAK fordi I har taget så godt imod denne konkurrence, både her og på Instagram. Det er så sjældent at jeg siger ja til den slags, og når jeg gør, er det vigtigt for mig at I gider lege med, og det har I, så mega tak for det.

 photo DSC_1054_zps3mwka5dy.jpg

Der har været nogle helt fantastiske bidrag til konkurrencen, sjove, pæne, mærkelige, smukke, søde. Og jeg har kigget dem alle igennem løbende, og igen her til aften. Jeg fik med nød og næppe udvalgt 22 stykker, alle meget forskellige, som jeg så stille og roligt fik barberet ned til 10, så 8 og med hjælp fra min bedre halvdel til 2. De to finalister kunne hver noget forskelligt, og jeg har haft SÅ svært ved at skulle favorisere ét frem for det andet, så derfor blev det en fair lodtrækning. Og hende der vinder outfittet bestående af nederdel fra By Malene Birger, Sko fra A Pair, Taske fra H&M,Cardigan fra Sand Jeans og T-shirt og tørklæde fra Tiger of Sweden fra CPH lufthavn eeeeeeer:

 photo FullSizeRender9_zps726hujys.jpg
@pernillemorgen – Jeg er totalt forelsket i det her billede, og hvem vil ikke gerne have en Luna på armen som sit #CPHtravelstyle item?! Tillykke Pernille, stik mig en mail på cecilierubini@gmail.com, så vi kan planlægge, hvordan du får fat i de fine sager…

Tak til alle der var med! Og til CPH Lufthavn for at kyle tingene efter både mig og jer.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *