6 år

Lige nu, for seks år siden havde jeg netop sendt min familie og min veninde hjem fra Frederiksberg hospital, hvor jeg befandt mig på en enestue med freelancer, der ikke var mit yndlingsmenneske der tilbage i 2009, på en sofa ved siden af min hospitalsseng, og med små 3300 gram Otto i armene, som jeg havde født få timer forinden.

 photo Skaeligrmbillede 2015-08-23 kl. 23.12.42_zpsaiczp2a0.png

Nu sidder jeg i en grå Bolia-sofa med selvsamme Freelancer, der i dag er noget mere i kridthuset end dengang, i fodenden, og en noget tungere Otto i sin seng i rummet ved siden af. At han er seks år kan jeg næsten ikke forstå. Det er så kliche det der med at tiden flyver og hvor blev den af, og. så. videre. Jeg ved ikke om jeg synes den er fløjet, for meget er sket på de seks år, som i åndssvagt meget. Ting så vilde og langt ude, at hvis det var en film in the making ville en eller anden instruktør-type nok bede manuskriptforfatteren om lige at skrue lidt ned for stofferne.
Men jeg synes det er vildt at jeg har et barn på seks år! S E K S! Det er slet ikke til at fatte, at den lille knirkende øgle jeg fødte den søndag eftermiddag i 2009, nu er et ægte lille menneske med fodboldstøvler, klassekammerater og et ordforråd som Topgunn. Sådan er det, og jeg er ret pjattet med det.

Han har haft en virkelig god dag, der startede ekstremt tidligt, da han simpelthen ikke kunne vente længere. Vi spiste morgenmad inden klokken blev 7 og gjorde herefter klar til gæster, gaver og kage, inden vi rundede af med hotdogs og sen sengetid, og i morgen laver vi popkorn til klassen.
Helt perfekt, præcis ligesom Otto. Min Otto.
 photo Skaeligrmbillede 2015-08-23 kl. 23.10.58_zpsg6ucbosf.png

 

 

9 replies
 1. Karoline says:

  Stort tillykke med jeres store dreng. Jeg har elsket at følge med herinde siden den spæde start og ønsker jer alt godt fremover. -Karoline

  Svar
 2. Signe says:

  Jeg er vild med jeres historie. Du er en af de få bloggere jeg har fulgt fast i så lang tid. Stort tillykke med de seks år til Otto.

  Svar
 3. Singlehviskeren says:

  Stort tillykke med ham! Det er også vildt så meget der sker i deres ’små’ liv, mens man ihærdigt prøver at følge med 🙂
  Og så tror jeg vist jeg er nødt til at læse længere tilbage – er da blevet helt nysgerrig på, hvordan det er lykkedes Freelanceren at komme tilbage i kridthuset 🙂

  Svar
 4. Sandra says:

  Stort tillykke med Otto. Seks år er stort! Og tak for et fint tilbagebliksindlæg der et så fint indblik i jeres historie. Den er så vild – og så vild dejlig!

  Svar
 5. Selma says:

  Stort tillykke med din smukke Otto.
  Det må betyde at jeg har fulgt med her i 4 år…wow, vildt. Jeg har læst med siden Otto var omkring 2 år og jeg meget kunne relatere til dit liv da jeg boede i en stuelejlighed på Tøndergade på Vesterbro med en søn på 1 år dengang 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *