Uma 3 måneder

Så er der simpelthen gået 3 måneder ( i morgen er der i hvert fald) med den dellede lille charmør vi kalder Uma. Det går godt! Hun er næsten altid glad, hun kan charme et smil ud af hvem som helst og så er hun i den grad ved at finde ud af, at det er meget sjovere at være vågen end at sove, og har derfor taget konceptet ‘Powernap’ til sig. 20-50 minutters søvn og SÅ er hun klar til at gurgle, snakke og krokodille-grine derudaf i en time eller to, inden søvnen igen trækker. Og hvorfor falde i søvn om aftenen når man kan ligge i bro og råbe af loftet?

Når søvnen dog får fat i hende ved 21-23 tiden sover hun gerne til cirka klokken 05, spiser, gurgler lidt mere og sover så et par timer mere, inden vi står op til endnu en dag med charmeri og snak. Og med søvn om natten og kaffe i koppen tilgiver jeg både råberi og powenappin’ om dagen.

Jeg glæder mig dog til vi begynder at have en eller anden form for dagsrutine, for selvom jeg forsøger at få lagt nogle gode faste vaner ind i vores hverdag, er det som om at hun fortsat er for lille til at det virker, så det er sjældent at to dage ligner hinanden i forhold til sove- og spise-tidspunkter. Men hvis jeg ikke husker helt galt, varer det ikke længe før det bliver muligt.

Hun ligner stadigvæk sin storebror helt vildt af udseende, men er alligevel ved at få sit eget look, og jeg er simpelthen så vanvittig spændt på, hvordan hun kommer til at se ud. Hun har de fineste stritører, hvilket kombineret med hendes mange hager, den rodede frisure, det tandløse grin og store øjne gør hende til et af de mest nuttede væsener jeg nogensinde har set.

 photo FullSizeRender5_zpsf0arolpc.jpg

 Min fødselsberetning finder du her

5 replies
 1. Sofie says:

  Årh men tillykke med hende! Hun er simpelthen skøn – og bærer det tandløse og flerhagede (er det et ord?) look til topkarakter 🙂

  I øvrigt synes jeg, jf. Dit sidste indlæg, at det er så fint at der går børn og bryllup i den! Som de siger i McD-reklamen: I’m loving it!

  Svar
 2. Natasja says:

  Hej Snegl,

  Du anmeldte engang din ammepude fra Theraline. Du skrev, at den var rigtig god at ligge med og sove med. Men hvordan er den nu, hvor Uma er ude? Bruger du den ved madning, selvom hun ikke ammes?
  Jeg er gravid og leder efter en god ammepude at sove med, men den skal også kunne være god efter fødsel til amning/flaske, men det er jo en jungle at finde rundt i ammepuderne.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg brugte den da jeg ammede og også da vi gik over til flaske, imens Uma var helt lille. Og så har den været genial til at træne hendes nakke. Hun gad ikke ligge på maven i starten, så der brugte vi puden, under hendes arme når hun lå på maven. Det gør vi stadigvæk ind imellem, selvom hun godt gider ligge på maven og snildt kan holde sit eget hoved. Og ellers agerer den bare almindelig pude. Jeg har kun gode ting at sige om den, men altså man bruger den ikke forfærdelig, sådan er det desværre med de fleste ting til baby.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *