JA!

Nåhmen. Jeg skal giftes.
I mandags midt i typisk morgenræs med morgenmad, børnelarm og madpakker fik jeg stukket en æske i hånden. Det var min fødselsdag og da jeg er et heldigt røvhul, der ofte får smykker i gave, lagde ikke det store i det til at starte med. Ikke før jeg åbnede låget og fandt en diamantring. Kiggede til højre med et måbende blik og fandt min mand siddende på knæ. Totalt uventet, totalt optur. Jeg sagde ja. Selvfølgelig sagde jeg ja.

Så om et par måneder, september helt præcist, tager vi hinanden i hånden og går på Københavns Rådhus for at ’seal the deal’ for alvor. Og derefter holder vi fest, en effin’ god fest. Detaljerne er slet slet ikke på plads. Men, vi springer alt det traditionelle over, ingen bordplan, ingen taler, ingen brudevals, bare gode mennesker, drinks og kærlighed. Åh, og en ny kjole naturligvis. Og sko. OG kage, altid kage. Jeg glæder mig, for helvede, hvor jeg glæder mig.

 photo Skaeligrmbillede 2015-07-05 kl. 10.19.10_zps5ttfapv7.png

Glaaaaad og nyforlovet <3

Jakken på billedet er fra Baum Und Pferdgarten og kan købes HER (ad link)

Psssst. Se ringen på Instagram @sneglcille. Den pæne pæne ring, som desværre er leveret tilbage for en tid (6 til 8 uger!!! Pis), da den var for lille (mine hænder er åbenbart stadigvæk gravide)…

 

22 replies
 1. Mia / Den Pæne Overflade says:

  Åh gud hvor er det smukt. Jeg er 23 og bliver pludselig helt skør efter at blive gift og stifte familie, fri til Mand med det samme og løbe hånd i hånd derudaf. For fanden hvor er det smukt med det uformelle og en ren hyldest til kærligheden. Kæmpe tillykke!

  Svar
 2. R says:

  Jamen altså! Stort tillykke – hvor er det dejligt for jer 🙂 Jeg vil gerne indrømme at jeg fik lidt våde øjne da jeg læste det.

  Svar
 3. SP87 says:

  Åhh, det er bare THE THING, der har reddet min ellers elendige søndag. Tillykke!! Og vildt flot ring, han har da virkelig smag ham freelancer!

  Svar
 4. Christine says:

  Selvom jeg ikke kender nogen af jer, er jeg så rørt af din og din kommende husbonds historie. Det perfekte, moderne kærlighedseventyr. Kæmpe tillykke!

  Svar
 5. Camilla Urban says:

  EJMEN ALTSÅ!!! Tillykke med kærligheden til jer to <3 Jeg blev helt rørt da jeg læste det. Hip Hurra for en fantastisk kærlighedshistorie og et fantastisk bryllup – med tilhørende fantastisk kage selvfølgelig!!

  Svar
 6. Louise says:

  TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE!
  Det er så vildt!
  Jeg har fulgt din blog en del år og det her gjorde mig helt glad, selvom jeg jo ikke kender dig i virkeligheden.
  Jeg ønsker jer alt det bedste.

  Svar
 7. Maria Bøg-Skov says:

  Kære Sneglcille. Har allerede kommenteret den fine ring på instagram, men du/i får også lige et kæmpe tillykke her!
  Det lyder som et rigtig fedt bryllup. Jeg blev gift sidste år, vi valgte kirke, men holdte festen i et have telt og med grill og kage. Det var den fedeste dag, og totalt utraditionelt uden taler, sange, 3 retter og lignende, bare med de mennesker vi elsker og holder af<3 Kan kun anbefale utraditionelt bryllup, men det lyder nu også som om i er til den slags;)
  Glæder mig til at følge med, hvis vi får indblik i detaljerne.

  Svar
 8. Søs / Frk NV says:

  KÆMPE tillykke 🙂 Det lyder da til at have været den ultimative fødselsdag!

  Ps. kæresten sidder ved siden af, mens jeg læste det her, og føler sig pludselig lidt presset 😉 Jeg har fødselsdag om et par måneder, hah!

  Svar
 9. Lotte says:

  Sådan!! Tillykke…stort tillykke…og størst af alt er kærligheden! Pik mig i øret – hvor er det dejligt at høre…og just saying – første skridt på vej mod et hus og have…

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *