I øvrigt #23

 • Har jeg måske, muligvis, med fare for at jinxe the fuck ud af det, fundet kjolen. Den jeg skal giftes i.
 • Fik jeg en mail i går, der fik mig til at bryde ud i et barnligt og ret piget hvin, og en efterfølgende dans gennem stuen, og gangen, og køkkenet, og tilbage igen. Det er noget til mit bryllup. Og jeg glæder mig SÅ meget til at dele det med jer.
 • Går det pisse godt med projekt ‘get in shape’, jeg bliver mindre og jeg har det bedre. Også selvom jeg spiste pomfritter i går og helt klart snart skal springe på noget brownie.
 • Har jeg forsøgt mig med både blomkålspizza og blomkålsris. Det er ikke det samme som den ægte vare. Hold kæft, det er det altså ikke.
 • Tog det mig seriøst et år at fatte snapchat. Nu har jeg fanget det ! Hvis du også har, så følg gerne med @sneglcille
 • Har Uma opdaget sin stemme, og bruger alle vågne stunder på at råbe, og hvine. Lidt sødt, lidt irriterende.
 • Skal jeg igen virkelig tale mig selv fra at få pandehår.
 • Fylder Otto 6 år om en måned. Og starter i skole, lige om lidt. Hvad fanden sker der for det!?
 • Er det her bryllupsplanlæging virkelig sjovt og hyggeligt, men virkelig farligt. Føler pludselig at vi ikke kan blive gift uden kaffebar, slowjuice, flødebolletårn og photobooth.
 • Deler Uma og jeg ikke smag i babylegetøj. Pastellede douchede økosager på træstativer. Screw it! Forfærdeligt knitrende legetæppe med båthorn og farver jeg ikke anede fandtes. Feeeedt!
 • Er vi nu indehavere af netop sådan et rædsel. Der spiller sange, og har billeder af dyr, der rutsjer og gynger.
 • Skal jeg snart drikke noget mere gin.
 • Spår jeg at Otto muligvis skal droppe at gå i sin fars fotograf-fodspor… I hvert fald hvis man ser på billedet herunder.

 photo Skaeligrmbillede 2015-07-22 kl. 23.46.05_zpshfuhezkh.png

12 replies
 1. Frede says:

  Se sex and the city-filmen (etteren), hvis du bliver alt for meget bridezilla…Er måske ikke verdens mest intellektuelle film, men mht. at gå bryllupsamok og konsekvenserne har den en pointe. 🙂

  Svar
 2. Maria Hoffbeck says:

  Lyder skønt at du måske har fundet kjolen.
  Linket virker ikke for mig, så kan ikke se din kjole 🙁

  Er det ikke kjolen, så har jeg to meget smukke til salg: en fra Polen i str. 32-34 og en fra USA med blonder og slæb i str. 34-36 🙂
  Du kan altid skrive til mig, hvis du vil se billeder.

  Hvad angår de store søn om 1.mdr. så viser fotoet måske med fokus på hænder og krop, jeres sammenhold i familien 🙂
  Så måske alligevel er han en genial fotograf 😀

  Kan du have en skøn dag.

  Svar
 3. Stine says:

  Altså, du skriver helt fantastisk – ligetil og ærligt!

  Glæder mig til at se kjolen! Og skoene. Og generelt glimt fra hvad der helt sikkert bliver en fantastisk dag.

  Man bliver SÅ nemt opslugt af bryllupsplanlægningen. Det er både sjovt og farligt – men allermest skønt at man i sidste ende helt selv bestemmer sammen med sin (kommende) mand hvordan man vil have det. Én af de ting, som jeg er virkelig glad for jeg fik med var “slå-søm-i-træstubben”. (Du ved, STOR træstub, laaaaange søm, én hammer og hvem får først deres søm ned.) Fantastisk samlingspunkt udenfor.

  P.S. Billede på instagram med dig & basketbold – WAUW! Kun tre måneder efter fødsel – håber SÅ meget jeg bare kan være halvt så hurtigt til at smide mine graviditetskilo.

  Svar
 4. Lovisen says:

  Jeg fatter seriøst slet ikke Snapchat, har haft det i ca. et halvt år, og der er ingen fremgang at spore.. Min datter på 12 har givet op, hun forstår ikke at hun kan have en så ubegavet og kikset mor!!!

  Svar
 5. Anna says:

  Jeg skal giftes en uge efter I skal, og i morgen skal jeg have fitted min brudekjole. Derfor har jeg forsøgt mig med no carbs i denne uge. For fanden hvor er jeg dårlig til det! Kun én dag ud af fire er det lykkedes. Udover ris og brød har jeg desuden spist flødeboller, lækre Summerbirdmandler, vingummi og chips. En kollega foreslog så blomkålsris og sagde at man ikke kunne smage forskel, men takket være dig ved jeg nu at det selvfølgelig ikke passer!

  Jeg glæder mig til at se din kjole. Og min egen!
  Bryllupsplanlægning er sjovt, men også ret nervepirrende. Og dyrt, ikke mindst.

  Svar
 6. Modedullen says:

  Kan du så ikke forklare, hvad pointen med Snapchat er???

  Og mht til babyers forkærlighed for pangfarver, så skyldes det jo helt enkelt måden, babyers syn og hjerner udvikler sig på. Skrappe farver og skarpe kontraster stimulerer babys hjerne til udvikle sig – det gør yndige, blide pasteller ikke.
  http://www.askdrsears.com/topics/parenting/child-rearing-and-development/bright-starts-babys-development-through-interactive-play/playtime-articles/visual-stimulation-newborns

  Svar
 7. Christina says:

  Da jeg læste punktet om din lille sejrsdans tænkte jeg straks: eggerstunn eller malk de koijn har fattet, hvor stort det ville være at spille til jeres bryllup … 😀

  Svar
 8. Katrine O. says:

  Blomkålsris og blomkålspizza smager godt, men det skal sgu ikke kaldes for ris og pizza, for dét er det ikke! Mere blomkålssmulder og meget flad blomkålsgratin med pynt 😉

  Mega spændende med det bryllup altså! Jeg husker så godt fornemmelsen. Det var så fedt at gå på jagt efter den perfekt kjole, de perfekt sko og alt det der skulle gøre festen helt igennem fantastisk 🙂

  Svar
 9. Lotte says:

  Ha! Det dér sejrsdans hænger sammen med at Christopher kommer og spiller. I just know it! – og du siger bare til når vi spiser træstammer i Hellerup (men kom lige ud af den dér low carb fase, ikk’?! Jeg spiser ikke træstammer med nogle som helst som er på lowcarb. Overhovedet ikke!). Og hvis I vil prøve at bo i hus førend I beslutter jer, så er I velkomne til at prøve at låne når vi er ude at rejse (uge 43, tror jeg…ingen hjemme – heller ingen børn…).

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *