Grøn juice og squats Vs. kage og ‘Say yes to the dress’

Jeg er hidsig, sulten, irritabel, utålmodig og grådlabil. Man skulle tro at jeg var gravid, igen. DET er jeg selvfølgelig ikke. Næh, jeg er bare godt gammeldags hormonel grundet noget seriøs PMS. På den måde, hvor jeg allermest har lyst til at fyre hele min familie og ligge mig i fosterstilling på sofaen med hovedet i hvide kulhydrater, kilometervis af snickers og TLC programmer i loop. Det kan jeg jo af gode grunde ikke. Hverken fyre min kære rare pisseirriterende familie, eller springe på snack-vognen, jeg er jo så godt i gang med at komme i form for at slippe for at være ked af mit spejlbillede og forhåbentlig ikke ligne en croissant på mine bryllupsbilleder, så derfor dropper jeg også mine hede fantasier om både chokoladebarer og kanelgifler. For nu. I stedet ligger jeg på sofaen og tager tilløb til at gå i gang med min aftentræning, som jeg skyller ned med en persille/agurk/citron-juice. Eddermame ikke tilfredsstillende… Lige nu. Når det er overstået, måske.

Og så ikke et ord om de tre, ok fem mundfulde pasta bolognese jeg fik snydt mig til fra Freelancers aftensmadstallerken for lidt siden. Ikke. Et. Ord.

 photo IMG_1197_zps4ipib2fi.png

 

 

2 replies
 1. Solrun says:

  Haha, TLC i loop. Hvem kender ikke til det? Jeg kender det. Pludselig er man fanget i Extreme Couponing eller netop Say yes to the dress. Med robotarmen i slikskålen. Jeg hepper på dig og din grønne juice. Jeg har selv skudt en Anne Bechs bikini bootcamp i gang i dag på bloggen. Løb ✔️ Træning ✔️ No carbs ✔️ No fun ✔️

  Svar
 2. C & the City says:

  ALDRIG kombinere et sukkerstop med pms!

  Gjorde det i sidste måned, hvor jeg ovenikøbet var på juicedetox. Og ikke engang måtte få kaffe!

  Var kraftemde så rasende, at jeg var ved at køre en ned. Med fuldt overlæg.
  (Idioten kunne også godt lige have taget fodgængerovergangen 10 meter længere fremme)
  Men altså – ligefrem at blive drabsmand i forsøget på at blive tynd, er måske et overdrev…

  Med mindre vi to skal lave OITNB på dansk? Fra Herstedvester eller noget 😀

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *