Bryllupsplaner Vol 2.

I forhold til det der lille bryllup, der skal holdes om lidt under to måneder, går planlægningen ret godt. Også selvom der ikke riiiigtigt er noget, der er faldet 100% på plads. Vi har lavet en ‘Nice to have / Need to have’-liste og er gudskelov enige om det meste, for eksempel at der skal prioriteres god rom, nye sko og pæne invitationer.
Nu mangler vi “bare” et tidspunkt for vielsen (kooom nu Københavns Kommune!) at beslutte om vi skal have en DJ eller bare fikse en playliste (søgte erfaringer på Facebook tidligere, med stor succes – Tak!), overveje bryllupsrejse, beslutte os for hvad vi gør med efternavne, tænk sig at Freelancer ikke mener at han kan hedde Hr. Rubini. ?! Og en milliard andre ting, men vi når det hele og det bliver pissegodt.

Det er sgu lidt tosset. Her sidder jeg og planlægger bryllup. For bare to-tre år siden svor jeg, at jeg A L D R I G skulle giftes. Se bare hvad jeg skrev i november 2013.

 photo Skaeligrmbillede 2015-07-21 kl. 11.14.45_zps7fneqajj.png

Skoene er hjemme! So far, so good.

I øvrigt tager jeg gerne imod links til gode sider, blogindlæg om bryllupper, hashtags på Instagram m.m. Bare fordi jeg ikke selv går all in på hverken kjole eller ceremoni, elsker jeg at se hvordan andre har gjort og blive inspireret den vej. Tak.

20 replies
 1. Julie says:

  Jeg kan anbefale en fantastisk fotograf – Cecile Smetana Baudier, som tog de smukkeste billeder til vores bryllup sidste sommer. Hun er virkelig fantastisk!
  Og jeg anbefaler DJ over playliste – det er den eneste lille ting, som jeg ville have valgt anderledes. Det går lidt for meget op i hat og briller med en playliste, som alle ‘piller ved’!
  Ha´et dejligt bryllup, hvor er det skønt for jer.

  Svar
 2. Viola says:

  Og de fineste vielsesringe får man hos Mo Christianshavn (www.Mo.dk) hvis altså I skal have sådan nogen 🙂

  Svar
 3. Lotte says:

  Jeg skal ikke giftes og har ingen idé om hvordan man holder et fint bryllup – men øj hvor er jeg glad på jeres vegne. Og så glæder jeg mig som en gal til at se de brudesko haha.

  Svar
 4. Karen says:

  Skønt med bryllup! Jeg ELSKER det…

  Vi hører nok til dem der gik all-in med kirke, reception og fest. Vores gæster var heldigvis flinke til at bruge hashtagget #sixhøjwedding, så der er en masse billeder fra forberedelserne, festen og bagefter. Sidder selv og drømmer mig tilbage, nu når jeg kom til at kigge på billederne.

  Glæd dig for fanden. Det er en fantastisk dag… 🙂

  Svar
 5. Christine Tofte says:

  Jaaaaa, hvor jeg glæder mig på jeres vegne! Det SÅ godt. Jeg har altid heppet på jer, så kom Uma og nu bryllup, jamen altså. Hurra!

  Jeg skal ikke selv giftes, sagt meget bestemt og overbevisende, MEN (Der er altid et men) hvis jeg nu skulle, skulle det helt klart være noget i stil med det bryllup her:

  http://twinnies.dk/2015/07/jeg-greb-selvfolgelig-buketten/

  Der ser simpekthen så fint, hyggeligt og bare afslappende ud. Det skriger af ren kærlighed, langt uden om alt det traditionelle!

  GLÆDER mig til at se og læse om jeres dag!

  Svar
 6. Line says:

  Sammenskuds-blomster-buket til dig. Alle gæster har en blomst med hver som bliver samlet til en buket til dig.

  Svar
 7. tanya kold says:

  Jeg ved ikke hvor meget du er til boho stilen. Men jeg synes helt klart det er værd at kigge på. Har fx fundet de S M U K K E S T E kager ved at søge på “boho wedding”. 🙂 jeg bliver helt i bryllupsstemning og glæder mig så meget på jeres vejne!

  Svar
 8. Camilla says:

  Vi havde DJ efter middagen (svigerfars musikerkollega spillede klaver under middagen) og det var bare helt fantastisk!
  Vi havde inden sendt en liste med vores musikstil og DJ’en ramte det bare helt perfekt. Der var fuld gang i dansegulvet til klokken 3-4 stykker om natten og både unge og gamle fik svinget træbenet og rystet bagdelen utallige gange i løbet af aftenen/natten.

  Svar
 9. Maiken says:

  Tillykke med brylluppet 🙂 Som inspiration til bryllupsrejsen kan du tjekke dette site: Yaneeda.com – de sælger rundrejser på fx Bali, Cuba, i Vietnam m.fl. til billige penge, fordi de lader deres partnere uploade direkte stort set uden at tage kommission 🙂

  Svar
 10. Ninna says:

  Jeg er vild med jeres udgangspunkt. At det skal være fint, men uprætentiøst omgivet af gode venner, sjusser og tanz.
  Vores bryllupsfest minder mig lidt om nerven af det du giver udtryk for at ønske. Nyd at glæde dig – det er næsten noget af det bedste <3

  http://bonusheksen.dk/?s=i+do

  Svar
 11. Vivi dalsgaard says:

  Hi

  Jeg hedder tvebak på pinterest… Har to boards med wedding – wedding party og wedding look.
  Håber I får en fantastisk dag og nat!
  🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *