At planlægge et bryllup på to måneder …

Om vi er gale eller geniale ved jeg ikke, men om 2 måneder og et par dage skal vi altså giftes og holde et bryllup. Indtil videre har vi udfyldt ægteskabserklæring. Fundet en dato. Et sted til festen. Lavet en gæsteliste og…. That’s it.
Som sagt er det jo et utraditionelt bryllup vi går efter, men stadigvæk skal der jo inviteres folk, både til receptionen og festen. I vores tilfælde har vi vendt det lidt på hovedet og holder vielse med vores allernærmeste, reception som åbent hus for familie, venner og børn, mens listen til festen om aftenen derimod er meget lang, med navne på dem som vi har lyst til at tage et shot og danse running man med til sent ud på natten.

Jeg skal finde en kjole og selvom jeg har en nogenlunde ide om hvad jeg gerne vil have, falder jeg konstant over enten udsolgte sager eller prislejer, der er helt helt HELT urealistiske. Som for eksempel den seneste kjole jeg faldt for, der kostede godt et halvt års husleje. Og det er altså ikke engang rigtige brudekjoler jeg kigger på.

Vi skal have lavet ringe. Jeg skal have nye sko. Vi skal måske hyre en DJ og en fotograf. Freelancer skal muligvis have et jakkesæt. Og så er der maden, sprutten og alle de små detaljer som skal falde på plads. Og så skal jeg nå at få trænet mine ben helt pæne.
Vi når det hele, er jeg slet ikke i tvivl om, og ellers går det nok. Lige nu er det faktisk ret hyggeligt at lave Pinterest boards, tale om muligheder, efternavne, mad, drinks og så videre.
Vi har lovet hinanden at nyde det og ikke stresse, for det er jo bare en fest. Jeg er sikker på, at den ene af os nok skal kunne overholde den del af aftalen. Og det er ikke mig.
 photo Skaeligrmbillede 2015-07-06 kl. 21.24.38_zps5zcztvik.png

 

20 replies
 1. Kamilla says:

  Først og fremmest stort tillykke 🙂

  Dernæst så stress ikke – vi eller jeg arrangerede også et bryllup på to måneder og dette var i kirke med hele molovitten. Bare husk at nyde det og lad være med at hør på folk, som siger det ikke kan lade sig gøre 😉 Held og lykke med den skønne planlægning.

  Svar
 2. Nina - i samme båd!! says:

  SKØNT med kommende festlighed!!

  Sidder med samme planlægning – har lige haft polterabend, som nok blev en smule amputeret pga amning OG at det åbenbart ikke er gået op for min hjerne, at det kroniske søvnunderskud ikke magisk kan forsvinde bare en enkelt dag…! Så jeg har nærmest allerede besluttet at jeg skylder mig selv endnu en polterfest når der kan nydes drinks og festlig snak ud på aftenen.

  Hvad har du gjort dig af tanker om konstalationen – baby og bryllup? Altså på selve dagen – kan se I har tænkt lidt ligesom vi, med en længere dag og ikke bare middag og fest om aftenen – invitation til babysitter eller hva’?

  Og bare rolig – jeg har festen om 3uger og stadig ikke fundet kjolen… Hvis det kan give dig noget ro 😉
  Go’ planlægning og fest om 2mdr!!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Baby er med hele dagen, så er der jo masser af bedsteforældre, der kan være behjælpelige hvis det bliver nødvendigt. Receptionen er i vores gård og slutter ved 16 tiden, så har vi lige nogle rolige timer, inden vi putter hende i sin egen seng, og så er min mor og stedfar i lejligheden med Uma (og Otto) når vi tager til festen ved 20 tiden, og indtil vi kommer hjem igen i løbet af natten.

   Svar
 3. Mille says:

  Det skal nok gå så fint, altsammen. Det er jeg sikker på!

  Jeg kan (brand)varmt anbefale ‘Svanberg Grath Photography’ som fotograf. Det er min søster, hun hedder Julie og hun er edder dygtig til netop bryllupsbilleder (og børnebilleder for den sags skyld)

  Du kan se mere her: https://www.facebook.com/svanberggrath
  Ja, altså hendes website er pt under opbygning, men hun har delt en del billeder på face! 🙂

  Svar
  • J. says:

   Smukke, smukke billeder hun tager. Hun er hermed noteret til hvis man selv en dag får brug for det 😉

   Svar
 4. Anna says:

  Kæmpe stort tillykke med det forestående bryllup! Det bliver skide fedt at følge med.

  Jeg skal selv giftes i september og vi har været i gang med planlægningen i tre måneder. Alle sagde at seks måneders planlægning var for lidt (især de damer der ville sælge mig brudekjoler), men hvis man rykker hurtigt, så når man det nok.

  Svar
 5. Anne says:

  Hold kæft det er fedt at høre det hele! Et rigtigt eventyr:-) og så synes jeg allerede I har nået meget, det skal nok blive godt!

  Svar
 6. maya says:

  JAAA, prikken over i’et i fortællingen om dig og din familie!
  nu har jeg læst samtlige indlæg (hurra for læseferie) på bloggen, og hvor har du bare fortjent det! alt lykke til!

  Svar
 7. Sofie says:

  Vi planlagde bryllup på 5 uger med en 3 mdrs ammebaby. Være glad for at du ikke ammer, man får ondt i øjnene af hvor grumme ammebrudekjoler er. Jeg fik specialsyet min i sidste øjeblik. Et tip: køb ringe nu for der kan være længere levering end man lige tror, specielt hvis der skal indgraveres. Og nyd det: jeg tror man tager de gode hurtige beslutninger når tiden er knap 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ouch! Well done!
   Vi har næsten styr på ringene, de bliver endeligt bestilt i denne uge 🙂

   Svar
 8. Mette says:

  Må jeg komme med en kjole-anbefaling…?

  Ville gerne selv have haft den på til min vielse på lørdag, men den er hvid, og det er no go i min verden 🙂

  Hvid dizzy dress fra Henrik Vibskov set i Radical zoo på Elmegade…

  Svar
 9. Charlotte R says:

  HURRA OG TILLYKKE!! Så den glædelige nyhed først på Instagram (da jeg selvfølgelig følger din flotte Freelancer ;)) Nyd nyd nyd det nu! Et bryllup er bare den dejligste festlige begivenhed! 🙂
  Hvis I mangler dj, så kan jeg kun anbefale min egen freelancer 😉 Han er enormt dygtig til at spille et dansegulv op og skabe en festlig stemning til lige præcis bryllupper. Det er noget med at læse “crowdet” har han fortalt. 😉 Skriv på and.ralund@gmail.com hvis det har interesse. Stort knus til jer alle!

  Svar
 10. Mia says:

  Tillykke! Jeg savner næsten at planlægge bryllup – så mange spændende ting at vælge (men ofte også FOR mange) Ville gerne giftes hvert 5. år pga fantastiske kjoler og fede fester!!
  Mht DJ kan jeg dog varmt anbefale djevents.dk – de spillede til mit og min svigerindes bryllup og får alle jobs via kunders anbefalinger, han er super cool og har virkelig styr på hvordan man får folk på gulvet (av ømme dansefødder!!!)
  Hvilken stil kjole kigger du på? Ih er nysgerrig 🙂

  Svar
 11. C & the City says:

  Jeg er VILD med det her! Så fedt (Selvom det har kastet mig selv ud i et projekt, jeg ikke kan overskue – men, fyi, der er etableret kontakt 🙂 )

  Og så tænker jeg .. Der er da en milliard bloggere, der er gode DJ’s, fotografer osv, der godt gider hjælpe med årets sneglebryllup.
  Melder mig frivilligt til at være bartender. For free. Der véd jeg faktisk, hvad jeg laver 😉

  Svar
 12. Maj-Britt says:

  Kan anbefale ” ssh vi syr ” på Islands brygge. Hun er super dygtig og sød. Og så kan du få lige den kjole du vil, priserne er meget rimelige for en skræddersyet kjole. Hilsen hende der planlagde bryllup på 5 uger. Det er muligt uden at stresse.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *