Jeg gjorde det

Vi kom ud i lørdags. Uma blev puttet i slyngevuggen med min mor som vuggevagt, og klokken 20.30 trillede jeg ned ad Vesterbrogade på min cykel, med freelancer ved min side.

 photo IMG_8790_zpsnq8y272j.jpg

Det blev til to øl og to timers fest, og så hjem med en whopper i cykelkurven, som blev indtaget på trappestenen i vores gård. Faktisk var det sidstnævnte der var det bedste. Ikke burgeren, men det at sidde i mørket ved siden af min kæreste. Uden børn. Bare os.

 photo IMG_8794_zpslnc4mzj0.jpg

Uma sov stadigvæk da vi trådte ind ad døren ved 23 tiden, og faktisk sov hun til klokken 5 næste morgen og lagde slet ikke mærke til at vi var væk. Det var en succes, at det KAN lade sig gøre og det var tiltrængt for mig at lade mig løsrive for en kort stund. Når det så er sagt, så går der nok lidt tid før vi gentager succesen.  Jeg er ikke helt klar til smalltalk endnu. Min intelligens og sociale evner halter gevaldigt pt, forhåbentlig er det bare en fase, ligesom alt andet i barselsboblen.

Men hold kæft, det var dejligt at være ude uden en barnevogn, med hæle under fødderne og med makeup på. Virkelig! Og at snakke om andet end bleer, mælk og søvn, også selvom jeg ikke er så god til det endnu. Men det kommer. Og jeg er stadigvæk derinde, mig, der ikke kun er nogens mor. Det var dejligt at blive mindet om.

 photo IMG_8886_zpsiu0ldsiq.jpg

9 replies
 1. Signe / Copenhagen Kiddo says:

  Åh hvor jeg kender det med manglende sociale evner for tiden. Selv mit ordforråd er svundet gevaldigt ind, så det kan være helt pinligt at føre en samtale, hvor jeg ikke kan finde halvdelen af de ord, jeg vil bruge. Hjernen er virkelig sat i bero 😀

  Men hvor lyder det ellers skønt at komme ud som kærester. Det har vi endnu ikke været 🙂

  Svar
 2. Kristina says:

  Kom sgu lige til at knibe en lille tåre der af dit indlæg. Så fint skrevet og så hamrende præcist et billede af, hvordan det føles med blot et par timer uden børn – et par vidunderlige timer uden babygråd og gylp, men til gengæld med drinks, kys og holden-i-hånd med sin udkårne 🙂 Skønt at høre at lille Uma sov som en sten!

  – Kristina

  Svar
 3. Alexandra says:

  Fedt, du kom afsted! Jeg skal til en lille fest på fredag uden min datter for første gang i de tre måneder, hun har levet. Jeg er også ret spændt, og selvom min kæreste har sagt, at jeg bare skal hygge mig og tage mig god tid, så kunne jeg godt forestille mig, at jeg giver op efter en time og skynder mig hjem til mine to yndlings!
  Og hvor kan jeg bare godt nikke genkendende til det med smalltalken, det er jeg virkelig også blevet dårlig til her i barselsboblen!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *