Jalousi og savn

Uma er nu knap 7 uger gammel…

Det er hyggeligt at være i min babyboble, men det er sgu også lidt mærkeligt pludselig at være hjemme med sådan en lille fidus. For bare et par måneder siden var jeg sådan en der gik på arbejde. Det savner jeg lidt. Daglig omgang med andre voksne. Jeg savner at skrive om andet end mig selv. Jeg savner mine kolleger, som jeg ikke engang skal tilbage til da min kontrakt er udløbet, og så er jeg simpelthen så misundelig på Freelancer, der jo stadigvæk arbejder og kommer en del mere ud end jeg gør.

Jeg savner også Otto helt vildt. Og jeg er skide misundelig på al den tid han og freelancer har sammen. De tager på ture, laver bål, cykler, klatrer og er virkelig kommet hinanden ved, hvilket både er mega dejligt at se, men sgu også lidt hårdt. Hvad med miiig?!

Jeg er godt klar over at der er tale om en kort periode, hvor det er sådan her, og at jeg skal nyyyyyde det, for før jeg har set mig om er min barsel slut og jeg skal på nye eventyr og hverdagskabalen skal gå op. Jeg nyder det også for det ER hyggeligt, men jeg tror bare at jeg lige nu går og glæder mig til at Uma og jeg får en rutine i hverdagen, sådan at vi kan komme lidt mere ud i verden. For lige nu tager det snildt 3 timer at komme ud af døren, hvis vi begge skal være mætte, udhvilede, iført bukser og ikke have gylp og andet snask op og ned af ryggen.

Om tre ugers tid skal begge børn passes hos min mor, imens Freelancer og jeg skal til voksenfest. Jeg glæder mig helt vildt, meeeen er også lidt ved at trække i land. Vil gerne have min kage og blæse med mel i munden, eller hvad det nu hedder. I mit tilfælde vil jeg gerne være sammen med Uma konstant, men også kunne drikke drinks og tale med de voksne på samme tid. Men det er ikke helt muligt sjovt nok. I hvert fald ikke uden at Kanal 4 sender Kaare Sand forbi med et kamerahold.

 photo Skaeligrmbillede 2015-06-02 kl. 14.56.46_zpspuxkccex.png

7 replies
 1. Sine says:

  Puh det husker jeg tydeligt.. det er svært at nyde nuet, når man egentlig bare føler sig så frygtelig SNYDT! Og samtidig føler sig som en rådden banan over at have det sådan.

  Svar
 2. Louise says:

  Åååh, jeg kunne skam snildt slå lidt tid ihjel med at se Sneglcille & SneglLille på Kanal 4 😉

  Svar
 3. Pernille says:

  åhhh jaaaa… Husker det kun alt for godt. Det er så præcist beskrevet. Gylp og fedtet hår og stadig en svag forhåbning om at være cool og festens hippe midtpunkt. Man finder heldigvis et leje der passer. Lige der midt imellem.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Har lige født en baby, så venter vist lidt med jobsøgningen.
   Og jeg har jo prøvet Aller. Tror jeg skal slå mine folder et nyt sted næste gang.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *