I øvrigt #22

 • Har jeg en svaghed for frugt-printet babytøj. Ananas, vandmelon, citroner, you name it! Også andre madvarer (is for eksempel) og ikke mindst prints med palmer og flamingoer rocker min babyverden pt.
 • Er det helt åndssvagt så mange penge vi har brugt på takeout siden Uma blev født
 • Havde jeg sådan set frem til al den tid jeg skulle bruge på altanen denne juni, men vejrguderne, de røvhuller, havde altså andre planer.
 • Vågner Uma hver gang en studentervogn kører forbi, og hun har derfor stort set ikke sovet om dagen de sidste par dage, og jeg skal hanke op i mig selv flere gange dagligt for ikke at blive hende den sure, der ryster på hovedet af ungdommen nu til dags.
 • Er det her min nye yndlingsblog
 • Kan jeg ikke passe mine sko længere. Mine fødder er stadigvæk gravide, og har tænkt sig at blive ved med at være det. Så jeg fornemmer, at jeg skal til at vænne mig til at der skal stå 41 under mine skosåler. For evigt.
 • Har jeg endnu ikke festival-blues. Meeeeen når mit Insta-feed begynder at drukne i billeder fra Roskilde og solen titter frem i næste uge kommer den sikkert snigende. Gad eddermame godt se Kendrick Lamar, og Bikstok og Die Antwoord og Pharrell og… fuck mand.
 • Hældte jeg koldskål i min kaffe i morges… Det lyder værre end det smager.
 • Er det min fødselsdag i morgen
 • Har Otto sommerferie lige om et øjeblik og jeg aner ikke hvad vi skal finde på
 • Er det faktisk imponerende hvad der kan gemme sig af klamme sager i dellerne på en baby
 • Fik vi i sidste uge tilbudt en ret enestående mulighed for at bytte vores lejlighed ud med noget væsentligt større, med tagterrasse og ekstra værelser, men måtte sande at økonomien alligevel ikke helt kunne bære den slags opgradering lige nu
 • Nåede jeg mentalt allerede at flytte inden vi begyndte at regne på det, så måske vores boligopgradering og det der kompromis slet ikke er så fjernt som jeg gik og troede
 photo Skaeligrmbillede 2015-06-28 kl. 08.53.26_zpspt1qax2w.png

Uma i isbukser fra Voksevaerk

 

18 replies
 1. Mia Cecilie says:

  Hold nu kæft, en god blog du lige fik linket til der. 😀 har selv lige fået en lille datter d. 18., og kunne nikke genkendende til mange af indlæggene derinde.

  I øvrigt er det meget sjovt at læse med herinde også, fordi jeg på den måde kan forberede mig lidt på, hvad det vil sige at have en bebs. Har grint meget af dine indlæg, for så senere hen at opdage, at jeg pludselig står i nogenlunde samme situation. 🙂

  Svar
 2. Sarah M says:

  ahahahhaha, sidder herhjemme og er HELT smadret af grin over Moderskaberier!! Shit, det er jo åndssvagt sjovt! Tak for den anbefaling – jeg er hermed blevet følger.
  God søndag til dig!

  Svar
 3. Line says:

  Jeg har også fødselsdag i morgen. Kender bare INGEN, der har fødselsdag d. 29/6. Tillykke med i morgen 🙂
  I øvrigt er det lidt sjovt, at du er så vild med frugtprint på babytøjet. Husker, du lavede et indlæg om ventetøj, hvor du hadede, at det havde fx vandmelonprint. Er et ikke rigtigt? 😀

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jo, det er rigtigt. Børnetøj til voksne bliver jeg aldrig fan af, slet ikke til tykke maver 🙂

   Svar
 4. Julie says:

  Tillykke med i morgen! Og er du vimmer, hvor er Uma nuttet – også i is-buks. Helt sikker på, jeg ikke ville være halvt så lækker i gamacher med is-print, som hun er.

  Svar
 5. Katrine O. says:

  Ih jeg kom også sådan til at tænke på dig i går, da jeg var på loppis i Carlsberg-byen. Der var en dame, der syede tøj til børn med print. Hun havde små bukser med lakridskonfekt-print! Fortryder helt vildt, at jeg ikke købte et par til hende den lille, der meget gerne skulle komme ud til oktober 🙂

  Svar
 6. Nattalie Hartwig says:

  Ideer til Otto! Kgns Have har talene træer. Ved ikke hvad det går ud på endnu men det lyder fedt. Gør det evt mens Uma sover. Der er også dukketeater og en eller anden arkitekt har leget træhytte derinde… Det ser pænt fancy ud!

  Hvis du har mod på at tage ud og blive luftet lidt igen kan du returnere samme sted hen og se teater. Gratis! Det hjælper måske lidt på økonomien 😉 Tag en veninde i hånden!

  http://burninglove.eu/index.php/da/forestillinger

  Det var bare lidt jeg havde tænkt mig at lave med ungerne og som jeg har samlet op på blogs og i blade på min alt for korte ferie 😉

  Håber I finder på noget hyggeligt – del gerne!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *