I øvrigt #21

 • Drikker jeg virkelig mange kopper kold kaffe for tiden.
 • Overvejede jeg at investere i en slyngevugge, for at skåne mine arme og min ryg lidt i aftentimerne. Indtil jeg så prisen. Kan nærmest købe en ny ryg til den pris.
 • Græder jeg hver gang jeg ser Sex and the City filmen. Hver. Gang. Og det er tit.
 • Kan jeg faktisk ikke huske hvornår jeg sidst var i bad. Måske var det i lørdags.
 • Bruger jeg en del tid på at lede efter et aktivitetstæppe som jeg kan holde ud at have stående i min stue. Christ! De er grimme.
 • Skal Uma passes for første gang om en lille måned og jeg er allerede nu i tvivl om jeg kan rumme det.
 • Går jeg mellem 6 og 20 kilometer om dagen og forventer klart at kunne sporte nogle seriøst lækre sommerstænger som belønning.
 • Kommer jeg altid til at tænke på dillermænd når jeg ser hvide asparges i supermarkedet.
 • Fik udtrykket ‘At græde over spildt mælk’ helt ny betydning da jeg den anden morgen hældte små 100 ml udmalket mælk ned i bestikskuffen.
 • Er jeg ret misundelig på freelancer, der jo arbejder og oplever en masse spændende, mens jeg leder efter aktivitetstæpper og hyler over mælk i skuffen.
 • Mangler jeg stadigvæk at smide små 10 kilo, hvilket jeg har det væsentlig værre med end jeg vil indrømme.
 • Nænner jeg næsten ikke at sige til folk, der spørger om Uma udtales på dansk eller engelsk, at der ikke er forskel. Uma Thurman hedder ikke ‘Youma’. Det er bare Uma.
 • Får solskin og duften af sommer mig til at fantasere om drinks og hemmelige cigaretter på altanen
 • Kan jeg ikke se det sjove ved de der dubsmash videoer der er overalt på Instagram.
 • Har vi igen fået opvaskemaskine, hvilket næsten frembragte glædestårer.
 • Bliver der spillet virkelig meget Joey Moe herhjemme for tiden (tak fritidshjem). Og Otto spurgte i går om han skulle ‘rive mig rundt som en yo yo’ … Det bliver et stort nej tak.
 • Kan jeg godt mærke at jeg skal tage mig lidt mere sammen for at følge med i valgkampen denne gang.
 • Kan jeg til gengæld teksten til ‘million’ med Joey Moe udenad.
 • Skal jeg i mødregruppe om en uge, og jeg synes det er herre angstprovokerende.
 • Er Umas dobbelthage noget mere nuttet end min.
 • Mangler jeg en Selfiestang i mit liv. Og et vaffeljern!
 • Er Otto begyndt at opsnappe engelske ord, og synes blandt andet at Uma er smuk som en butterfly. Og så ville han i morges gerne lige høre hvad Sexy Lady betyder.
 • Er jeg mere end en enkelt gang kommet til at putte Neskaffe i sutteflasken i stedet for modermælkserstatning. Når hver gang  at putte to skefulde i inden min hjerne opfanger at noget er galt.

 photo Skaeligrmbillede 2015-06-01 kl. 22.27.44_zpsg1lxjkky.png

41 replies
 1. Line says:

  Jeg købte et fint vattæppe og aktivitetsstativet i træ fra Moulin Roty (begge dele købt brugt), og det var et stort hit. Jeg kunne heller ikke overskue at få et aktivitetstæppe inden for døren!

  Svar
 2. Ditte K says:

  I’m right here with you på næsten hele listen. Vi har angiveligt født samme dag (vistnok i hver sin ende af døgnet), og jeg har lige haft første angstprovokerende (og okay hyggelige) gang i mødregruppen med meget voksne, flergangsfødende (!) kvinder. Og så havde jeg lykkeligt glemt, hvor meget lunken kaffe en barsel kan indeholde.

  Svar
 3. Simone Dusine says:

  Littleroom.dk laver så fine (og billige) træ-aktivitets-stativer som man kan sætte sit eget præg på, så det matcher stuen. Stor fan!

  Svar
  • Karen says:

   Køb et fint træstativ i trævarefabrikernes udsalg (åbenbart kun med et k!?) og læg et vilkårligt (pænt) tæppe under

   Svar
 4. Julie says:

  Åh altså…Aktivitetsstativ og tæppe kan være så grimt! Jeg er endt med baby Spyder gym fra Franck & Fischer, det kan foldes sammen og gemmes væk. Hvilket er praktisk, når jeg forhåbentlig engang kan tiltuske mig tid på altanen, med hemmelige cigaretter, hvidvin til og drømmen om generobring af stuen. Min datter er lige i dag en måned, så alt har vidst lange udsigter.

  Svar
 5. Lise says:

  Tak for et godt grin 😀

  Den med udtalen af navnet er SÅ morsom! Min søn hedder Liam, og jeg bliver også regelmæssigt spurgt. Især vores tidligere læge har gjort et ret ihærdigt forsøg på at udtale det “på engelsk” 😀

  Svar
 6. Solrun says:

  Haha, skægt. Jeg fatter heller ikke de der dubnash. Jeg griner ikke og tænker, ‘hvad er det jeg ikke forstår her’ og også lidt ’sku det være sjovt’. Jeg kiggede selv på slyngevugge på dba. Der vil folk have 90 pct af nypris og folk giver det gerne. Derfor købte jeg en ny ig tænke, hvis de kan sælge den dyrt, så kan jeg også. Og den er pengene værd (i den korte tid man har brug for den). Køb, køb til vaffeljern. Wilfas er fantastisk – ske følger så dosering er perfekt, så man får små hjerter og det bipoer når vaflen er done, så man ikke konstant skal kigge ind. Køb det i dag på Wupti og lav vafler i morgen 🙂

  Svar
  • Birgitte says:

   Hørt. En slyngevugge kan sælges for kr.300 mindre end du selv gav for den (det gjorde vi) og om så den havde kostet det ti-dobbelte og jeg ikke kunne sælge den for en krone, var den alle penge værd. Jeg FATTER ikke den ikke er mere udbredt.

   Svar
 7. Sofie says:

  Åh, aktivitetstæpper. De er så grimme. Vi købte det fra IKEA. Det er billigt og lyseblåt og tørrer hurtig efter en tur i vaskemaskinen. Det var også det pæneste vi kunne finde. Vi købte også deres træstativ til, som vi supplerer med vires eget legetøj. Min mor har fx hængt en kanin i det flere gange…

  Hvornår i SATC-filmen er det, du græder? Jeg gør det nytårsaften…

  Svar
  • Sneglcille says:

   Når Steve fortæller om sit sidespring, Da Charlotte råber ‘No!’ til Big ved limoen, og Nytårsaften. Det er vist det.

   Svar
 8. Malene says:

  Vi lejede slyngevuggen i stedet. Vi havde kun brug for den i 3 mdr., så var det som om, the magic powers fortog sig. Og til 200 kr. om måneden var det OK… Man ka os få lov at købe den man har lejet, hvis nu man ender med at blive afhængig!

  Svar
 9. Ditte says:

  IKEA har et helt ok pænt – og billigt – aktivitetstæppe, der som bonus er rigtig blødt at ligge på. Det var et stort hit herhjemme i de ca 3 måneder, sådan et er aktuelt! Så føltes det også helt ok kun at have brugt 200 kr på det. Og jeg kunne holde ud at se på det i samtlige 3 måneder, hvilket er stort.. http://m.ikea.com/dk/da/catalog/products/art/50266318/

  Svar
 10. Emilie says:

  Alvorligt talt – og i deleøkonomiens tegn – så har vi en 7 mdr gammel slyngevugge du hjertens gerne må låne kvit og frit. Den reddede min ryg i tre måneder indtil den heller ikke var et hit for os længere.

  Skriv en besked hvis det er aktuelt, så får jeg den fisket ud af min venindes bil, hvor den bare spilder sin tid:)

  Svar
 11. Cecilie says:

  Otto spurgte i går om han skulle ‘rive mig rundt som en yo yo’ … Det bliver et stort nej tak – jeg er FLAD af grin! Tak og god dag 🙂

  Svar
 12. Marie says:

  I øvrigt
  # aner jeg ikke hvad dubsmash er, selvom jeg altså er på insta. Dagligt.
  # elsker jeg dine “i øvrigt” indlæg
  # forstår jeg ikke helt hvorfor børn foretrækker plastik i mange farver med lyd, fremfor træ og støvede farvenoter 😉

  Svar
 13. Nina Skov says:

  Du er så mega sjov Cille 🙂 Både her og på Instagram!
  Tænkte lige på – dækker jeres leandervugge ikke jeres slyngevugge behov?

  Svar
  • Sneglcille says:

   Tak 🙂
   Nope. En slyngevugge er blød og svøber barnet. Leandervuggen gynger bare, men er god til at opbevare rod i.

   Svar
 14. Linda says:

  Bare lige en enkelt ting ift. slyngevugge:

  Jeg undersøgte det, da jeg i sin tid fik Anton, fordi desperationen over manglende søvn ikke kan beskrives i ord. Der er tilsyneladende rigtig, rigtig mange, der er smadder glade for dem, men jeg kunne også se, at der var flere, for hvem det bare skubbede problemet. At det gav søvn her og nu, men at man så senere ikke kunne få barnet til at sove uden at vugge det. Specielt var der flere kommentarer fra personale i vuggestuer, der gjorde indtryk på mig: de skrev, at når de fik slyngevuggebørn, havde de oplevet, at de ikke var i stand til at få børnene til at sove, fordi der i vuggestuerne ikke var personale til at stå og vugge barnet, til det sov. Og så kunne jeg godt mærke, at mellem to onder, så syntes jeg alligevel, at det var det mindste, at det var mig, der baksede, så han ikke skulle have en røvet start i vuggeren, når den tid kom.

  Men jeg vil virkelig gerne understrege, at det er en “no hate”-kommentar. Hvis det giver mening for én, skal man jo bare give den gas. Som sagt har jeg også hørt masser af mennesker, der har haft enorm glæde af dem – jeg synes bare også, at det her perspektiv er en tanke værd.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Tak for input. Det giver mening.
   Uma kan sagtens falde i søvn uden at blive vugget, vi ligger hende bare i mørket med en sut og så sover hun i løbet af minutter. MEN hun har nogle timer om aftenen hvor hun er urolig og helst skal vugges og gynges,ikke for at sove, men for at falde til ro og ikke være klynket og ked. Det falder altid sammen med putning af Otto, hvilket er ved at drive mig til vanvid. (At læse historie og synge godnatsang mens jeg hopper igennem værelset med en baby er ikke et sjældent syn). Så det er faktisk mest til den periode, at jeg tænker sådan en fætter kunne virke.

   Svar
   • Linda says:

    Det kan være, at jeg om lige præcis 3 uger skriver og spørger, om det virker, når jeg har sat ild til mig selv i desperation over netop den situation, du beskriver:)

    Svar
 15. Jacob Larsen says:

  Hahahaha. Hold op der var mange gode, der fik mig til at grine.

  Specielt “Kommer jeg altid til at tænke på dillermænd når jeg ser hvide asparges i supermarkedet”.. Som fyr bør jeg ikke tænke på dillermænd i supermarkedet, men jeg har det på præcis samme måde som dig.

  Svar
 16. Ditte says:

  Jeg døde af grin midt i myldretiden i bussen, da jeg læste, at Otto ville “rive dig rundt som en yo yo”. Og jeg griner egentlig stadig her noget tid efter. Jeg elsker den alder! Hvad svarede du? 😀

  Svar
 17. Lone Sole says:

  Min næsten-3-årige slikker dagligt på mig, da han for tiden er en super-hunde-ninja. Og her er han ikke kritisk med hvor han slikker. Og han er præcis så høj at hans hovede er i skridt-højde. Chirst!
  Coffein er sutteflasker er alternativt, men jeg tænker at det er omtrendt det samme, som når jeg bunder 3 hurtigt kopper kaffe og bagefter maraton-ammer 5 timer i streg…
  Jeg elsker dine iøvrit indlæg. De holder altså.

  God tirsdag
  Kh Lone Sole

  http://solespointofview.com

  Svar
 18. Marie says:

  Sig ja til slyngevugge tilbud!!! Den har reddet mine aftener og urolige dage og vores bebs er ikke afhængig af den. Hun sover fint om natten og i barnevogn. Vi bruger den også i “ulvetimerne” som aftener også består af… Og på rigtigt slemme dage… Som nu hvor jeg slynger det bedste jeg har lært!!! Den er ALLE pengene værd!!!!

  Svar
 19. Katrine says:

  Jeg har sagt stort ja tak til at låne min søsters slyngevugge, når Lillen kommer ud her i efteråret. Med storebror endte mit vuggen i armene med mega rygsmerter som en kiropraktor skulle fikse! Jeg tænker nemlig heller ikke til at falde i søvn i, men netop til at afhjælpe en forlænget ulvetime, som falder sammen med puttetid for den store og efterfølgende også en smule voksentid med manden 🙂
  Har en dreng som er super sovebarn, så jeg satser stærkt på at hende den lille bliver lige så sød og rar til at sove (man har jo lov at håbe).

  Svar
 20. Natascha says:

  Slyngevuggen var ALLE pengene værd her – den reddede vores røv de første tre måneder af babys liv. Efterfølgende solgte vi den videre til 500kr mindre, end vi selv havde givet, så det var i virkeligheden ikke sø stor en udgift. Det er easy peasy at komme af med dem igen.

  Mht aktivitetstæpper har jeg accepteret, at min dreng synes, kontrast-helveds legetøj fra Lamaze er fedt, og vi har fået et rum-tema altivitetstæppe med motor, bevægelige stænger, melodier og hele svineriet. Han elsker det, og det skal trods alt kun befinde sig i stuen i en begrænset periode.

  Svar
 21. lonnie says:

  Tissede lidt i bukserne over yo yo kommentaren. Jeg fødte for 4 uger siden, så jeg er undskyldt 😉

  Hvad svarede du?

  Tænker jeg allerede nu godt kan øve mig på fornuftige come backs, når den ældste på knap 4, skal i gang med at høre underlødig dansk popmusik. Indtil videre synger han mest masha og bjørnen (på originalsproget forstås) og abc-sangen…

  Svar
 22. Rene Bygballe says:

  Aktivitetstativet i lyst træ uden vedhæng så man selv kan præge udsmykningen/vedhænget. Nævnt af Simone Dusine. Lige pt udsolgt men der kommer nye hjem til september.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *