Hellere en cykel på altanen end ti i stuen …

Så er den gal igen. I husker nok sandsækken. Well, i dag var det en cykel han havde med hjem, med helt samme entusiasme.

‘Se!! Den hedder Eddy’ var svaret da jeg så noget overrasket på freelancer og cyklen han kom slæbende med op ad trappen…

Ok.

Den skal bo på altanen i noget tid. Og jeg har lovet at tage et bedre billede af den i morgen, fik faktisk næsten ikke lov til at poste nedenstående billede. Det er jo ikke fyldestgørende for Eddy…

Ok…

Fun Fact: Eddie er det navn Uma havde fået, hvis hun var en dreng.

 photo IMG_6367_zps2kdixsgj.jpg

4 replies
 1. Pernille says:

  Min kæreste har også en racercykel stående inde i lejligheden. Er ikke pjattet med det, men jeg må erkende, at cyklen er et meget, meget kært eje, der absolut ikke kan stå i kælderen eller alle andre steder end lejligheden. Det er klart.. host.

  Noget helt andet – og det lyder måske lidt stalker-agtigt – men jeg så Otto på legepladsen i går formiddag, og jeg bliver nødt til at sige, at han jo bare er verdens sødeste dreng!

  Svar
 2. Mette T says:

  Suk… Vi har en racercykel stående i stuen. Jeg sætter dog grænsen ved mountainbiken – hvis den klare mudder og støv kan den også klare kælderen! For det kan racercyklen jo ikke, vel?!

  Svar
 3. Anna says:

  Hos os står der også en racercykel. Han hedder Leonardo, og han behøver åbenbart ikke at tørre fødder af inden han kommer indenfor. Ikke engang når han har kørt i regnvejr.

  Svar
 4. Karina says:

  Vi har Lars (cykel), Vagn (barnevogn) Bodil (klapvogn) det er bare nemmere at forholde sig til, når de har navne (og sjovere) 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *