Er det lørdag?

Jeg ved det faktisk ikke.

Selvom jeg er en af de der heldige røvhuller med en baby, der sover om natten, er jeg alligevel fanget i en grødet træthedstrance, hvor jeg flere gange om ugen helt forvirret bruger lidt for mange sekunder på at gennemskue hvilken ugedag vi er nået til, alt imens jeg bunder lunken kaffe og indtager falsk energi i form af sukker. Datoer har jeg heller ikke styr på, og jeg kan med hånden på hjertet ikke huske hvornår jeg tog mascara på sidst, men det sidder der endnu, så det er jo meget smart. Det samme gælder den famøse barselsknold. Husker ikke hvornår jeg satte den, men den er der stadigvæk.

 photo Skaeligrmbillede 2015-06-13 kl. 00.40.42_zpsdrd5jbug.png

…  8 uger er Uma nu, hvilket jo er ingenting når man tænker over det. Otte uger, mand. Hun er lige for tiden i fuld gang med at tage endnu et af de famøse tigerspring, hvilket har gjort særligt vores aftener til et cirkus uden lige. Hun er i forvejen ikke særlig samarbejdsvillig i aftentimerne, men sådan et sansespring er bare benzin på babybålet. Hun klynker, græder, skriger, sover ikke og skal helst sidde på armen. Konstant. Men MEN! så kom slyngevuggen ind i vores liv. Hoooold nu kæft, hvor jeg skylder den der har opfundet den en kæmpe bajer, for ikke at tale om Emilie, der har lånt os den (seriøst, jeg giver en øl. Og et organ, hvis du en dag mangler). I tre dage har vi haft den og vi har fået vores aftener tilbage. Jeg skriver lidt mere om den en af de kommende uger, når vi får alvor har afprøvet den, til dem det måtte interessere.

 photo Skaeligrmbillede 2015-06-13 kl. 15.00.45_zpsykm0veqh.png

Om det betyder at jeg snart kan huske hvilken dag det er, og begynder at eksperimentere med frisurer, får fjernet min makeup engang imellem, åh og får overskud til at få gjort noget ved de resterende 10 graviditetskilo der sidder lige midt på begge lår,  skal jeg ikke kunne love, men man har vel lov til at håbe.

4 replies
 1. Julie says:

  Hej.
  Jeg har kunne se på tidligere billeder at i også har leander vuggen, vi står og skal til at vælge imellem den og naturesway. Men hvorfor virker naturesway bedere end leander for jer, er det ikke lidt samme princip med noget der gynger? Og feeeedt at den virker, jeg skal helt sikkert også have sådan en!
  Tak for en fed blog!
  Julie

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det er på ingen måde det samme. Leander har hård bund og kan gynge fra side til side. Natures Sway er blød (lidt som en hængekøje) og svøber barnet, og så er der en fjeder i, så den hopper op og ned, præcis som når man går med baby i armene.

   Den er fantastisk! Intet mindre.
   Vi bruger den kun om dagen og aftenen. Hun sover i en junoseng (i en babynest) om natten.

   Svar
 2. Marike says:

  Kære Sneglcille,

  Tusind tak for en super god blog 🙂

  Jeg har lige et spørgsmål vedr. leandervuggen som vi har lånt og vil bruge som seng, men har den ikke fungeret så godt siden i bruger junoseng?

  Naturesway lyder helt fantastisk, sådan en tror jeg også vi må ha’ 🙂

  Mange hilsner
  Marike

  Svar
  • Sneglcille says:

   Leandervuggen har vi kun brugt om dagen. Til det er den smadderfin. Men, det er bøvlet at få et barn ned og ud af den, synes jeg, så den beregner sig ikke så godt til natten.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *