I øvrigt #20

 • Har vi stadigvæk ingen opvaskemaskine… De findes ikke længere i den størrelse vores skab er bygget efter. En bordopvaskemaskine, der er max 47cm i dybden? Anyone?!
 • Er min dreng nu blevet sådan en, der svarer igen med et ‘og hvad så?!’ til nærmest alt, synes at det meste er ’sindssygt’ og ikke kysser sin mor farvel foran sine venner. Åh, fritidshjem, youre killing me.
 • Mente en Instagram følger at Uma ligner Søren Ulrik Thomsen… Jeg kan måske godt lidt se det.
 • Har jeg endelig fået min talje tilbage. Med lidt ekstra hud, bevares. Men der er der vist råd for.
 • Glæder jeg mig til røv og lår opfanger at jeg ikke længere er gravid.
 • Bør jeg nok skrue ned for chokoladeindtaget, hvis ovenstående skal lykkes.
 • Er jeg to gange kommet til at kalde Uma for ‘min prinsesse’. Det skal stoppe.
 • Har jeg ved flere lejligheder, helt uden problemer, kaldt hende en skaldet kat.
 • Er ‘prinsesse’ klart værst.
 • Tror Otto ikke på ham der Gud (det gør jeg heller ikke)
 • Drømmer jeg om at rejse langt væk med min familie, til noget strand.
 • Er jeg meget aktiv på Instagram, så husk lige at følg med. Det er meget noget med gylp, kage og baby. @sneglcille
 • Highfivede freelancer og jeg i går da Uma gik en blestørrelse op.
 • Trænger vi til at komme lidt mere ud.
 • Skal jeg snart til frisøren.
 • Overvejer jeg pandehår. Igen. Igen.
 • Har jeg endnu ikke været væk fra den skaldede prinsessekat. Overvejede forleden i et kort øjeblik at løbe i Føtex da den sov. Men ombestemte mig og tog den med mig, mens min kæreste rystede på hovedet.
 • Gik jeg hjem fra bryllup i høje hæle lørdag aften og har først i dag, fredag, fået følelsen tilbage i mine trædepuder.
 • Er trædepuder da egentlig et underligt ord.
 • Havde jeg glemt hvor mange folk man møder på sin vej, der hader at man kører med en barnevogn. De fleste af dem stirrer ondt, og så er der dem der mumler vredt når man går forbi.
 • Kører jeg faktisk ret pænt, og møder for det meste ovenstående med smil og overskud, og kommentarer ala ‘jaaa de kunne godt have lavet fortorvet lidt bredere, synes du ikk?!’ Og så er der de gange hvor jeg ikke har sovet så meget og bare mumler ‘jaja’. – begge dele virker fint.
 • Elsker jeg stadigvæk at fortælle om min fødsel, og bliver skuffet, hvis freelancer allerede har fortalt om den til vores gæster.
 • Følger jeg overhovedet ikke med i hvad der foregår ude i verden. Men det er vist lige for tiden mest noget med nogle dyrekort.

 

 photo Skaeligrmbillede 2015-05-08 kl. 10.20.23_zpsaxpfoyvz.png

14 replies
 1. B says:

  Jeg er ret sikker på at min graviditetskvalme kommer tilbage, hvis folk skulle formaste sig til at sige, at det er en prinsesse jeg har i maven.

  Svar
 2. Hanne says:

  Jeg kvalmer altså også over “prinsesse”-tilnavnet. Har et par stykker i familien, som kalder min datter det og det undrer mig, hvordan de kan overse, hvordan det får mig til at gyse.
  Hvad siger man?

  Svar
 3. Anne Viberg-Sørensen says:

  Synes prins er absolut ligeså slemt, men hvis folk insisterer….
  Så vil jeg også være dronning, og have ALT serveret. Og Ja – Jeg kunne godt lige spise en is båd nu.

  P.s Tak for håbet om at min talje igen indfinder sig. P.t er det den bredeste del på min gravide mave…

  Svar
 4. Lotte says:

  Jeg venter fan’me stadig på min talje. Den yngste er 5 1/2 år. Ret beset er det HEEEELT min egen skyld. Men gad godt have den der talje tilbage anyway. Kastede også lidt op i min mund i går da en læge der skulle undersøge den 7 årige titulerede hende med “Hej prinsesse”. WTF!!? Det er så mærkeligt. Komtesse, grevinde, anything but!

  Svar
 5. Pernille says:

  Det er altså virkeligt mærkeligt, det der med at folk er så trætte af barnevogne i København (synes jeg har hørt mange andre nævne det før…) Her hvor jeg bor, træder folk nærmest til side i ærefrygt (eller er det bare høflighed/venlighed?) og komplimenterer gerne babyen oveni. Har kun en enkelt gang oplevet at en eller anden ung fyr var en smule utålmodig fordi jeg fyldte en hel gang i et supermarked og da blev jeg så forvirret over utålmodigheden, at jeg ikke fattede at det var meningen at jeg skulle flytte vognen, så han endte med at vende om og tage en anden vej rundt. Men jeg ved ikke… Fortovene er måske bare sygt smalle i København?!??

  Svar
 6. Line says:

  Jep, jeg ørler også lidt over prinser og prinsesser. Har lige så svært ved at kapere, når folk synes, at mit barn er nuser. Han kan være sød, kær, cute, ja sågar nuttet, men ikke nuser vel!?

  Svar
 7. Maria says:

  Var der ikke noget med at du led af graviditetskløe? Hvornår startede og stoppede det igen og hvad gjorde du ved det. Jeg er ved at blive sindssyg over denne kløen ig mangler et vidundermiddel!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Nældefeber. Måtte tage antihistaminer hver dag, og faktisk helt indtil for et par dage siden.

   Svar
 8. Rutsje says:

  Sagde netop til min mand den anden dag, at han skulle stoppe mig, hvis vi fik en pige og jeg kaldte hende prinsesse.. Så HELT enig !

  Svar
 9. vibe says:

  @Maria ang graviditetskløe: var igennem en fire måneder lang, led kløe. Du skal tjekkes for om der er påvirkning af leveren vha en blodprøve. Og hvis der ikke er det kan det fortsætte indtil du føder, desværre. Sådan var det for mig-men en god jordemoder på riget sørgede for at jeg fik en henvisning til Bispebjerg dermatologisk afd hvor de med det samme vidste at det ikke var fnat (hurra og tak for det…) og indskrev mig til 12 sekunders (!) sund solarie hos dem alle hverdage-og det HJALP! Det var som at blive et menneske igen 🙂 så prøv at ringe til din jordemoder:) held & lykke

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *