Navneleg #4 (bonusrunden)

Læs første, anden og tredje del.

Der er ikke så meget af føljetonen tilbage. Navnet er nemlig valgt og har været det i en del uger nu. Men da vi jo af gode grunde ikke ved, hvornår hun arriverer, og derfor heller ikke hvornår sidste afsnit kommer, får I lige et lille bonus-indlæg som er en liste over ALLE de navne vi har haft på tegnebrættet igennem de sidste mange måneder… Og det er ikke så få.

Carla
Wilma
Ellen
Johanne
Ulla
Nellie
Gertrud
Ava
Vera
Frida
Esther
Luna
Hannah
Olga

… Og det er bare dem jeg har haft skrevet ned. Jeg ved der har været flere. Mange flere.
Jeg knuselsker hver af de navne, der står herover, og håber at nogle af jer med piger i maverne måske kan finde lidt inspiration.

Fortsættes…

 photo foto3_zpsppo1gmz6.jpg

35 replies
  • Ellen says:

   Anne, nu får du lige min note med alle mulige fine navne, jeg har samlet på, siden jeg var 15, tror jeg 😀

   Hemmie, Elin, Agnes, Felicia, Eva, Liv, Metha, Beate, Inger, Kajsa, Isabel, Puk, Selma, Sonia, Karla, Gro, Kirsti, Feodora, Agnete, Dagmar, Emmi, Andrea, Iben, Flora, Fanni(e), Esther, Inge, Lola, Viola, Kirsa,

   Aleksander, Kristian, Aske, August, Viktor, Alfred, Karl-Emil, Laust, Valter,

   Svar
 1. Julie says:

  Men….. Ulla??

  Hvad vinder man hvis man kan gætte det rigtige navn?? 😉 (jeg har ingen fornuftige bud….)

  Svar
 2. Hald says:

  Da vi skulle finde et navn (hvilket var møgsvært – skulle kunne bruges på både spansk og dansk), endte valget med at stå mellem to navne: Wilma og Elena (med endelig afgørelse når vi kunne se, hvad hun “lignede” mest).
  Vi regnede egentlig med, at hun ville være en Wilma – men da hun kom, kom vi i tvivl og i et par uger hed hun ikke noget. Men til sidst – efter megen tænken frem og tilbage – endte vi med Elena, og med Wilma som mellemnavn 😉
  Ved ikke, hvad vi gør, hvis vi en dag skulle gå hen at få en pige til – det var ligesom de to navne, vi kunne blive enige om. Og nu har vi brugt dem begge… 😉

  Svar
 3. Anna LS. says:

  Er nærmest beæret over at flere af mine forslåede eller gættede navne er på listen – hepper på Wilma, Vera eller Ellen, selvom alle er fine!

  Svar
 4. Christina Melchiors says:

  Jeg stemmer for Sif. Bare fordi.

  Og at hun kommer i morgen, fordi 12 er sådan et pænt tal – og jeg snart ikke kan holde spændingen omkring navnet ud længere…. 🙂

  Ps . Min Hund hedder Wilma! Og den tidligere hed Sif. Så du skal slet ikke høre efter, hvad jeg siger 😀

  Svar
 5. Simene says:

  Ulla 😀 😀 Dét havde været sejt! Jeg gættede på Carla, da jeg mindes at have løst, at Otto måske var blevet en Carla hvis han havde været en pige. -kan ikke gætte det nu! Men mine yndlings pigenavne er Ragna og Beate 🙂

  Svar
 6. Lotte says:

  Jeg har en 7 årig Vera – bliver helt beæret over at hun er med på listen. Hepper på lillesøster her i husets navn. Hun hedder Dagmar.

  Svar
 7. Sille says:

  min datter, i maven, som gerne skulle komme om en månedstid skal hedde Frida. Vi snakkede også meget om Karla 🙂 Er helt vild med Vera og Wilma også! Er spændt på at se hvad I har valgt 😀

  Svar
 8. Gitte says:

  Ellen er et fantastisk fint navn, og Ava, Luna og Hannah har også været på listen her – men den seneste måned har vi været helt sikre på, at vores lille septemberbaby bliver en Ellen <3

  Glæder mig til at høre, hvilket navn I er endt med 😉

  Svar
 9. Kikki Henssel says:

  Min mor hedder Ulla og hendes tvillingebror hedder Otto. Vores datter har fødselsdag den 13/4 og hedder Nora, så det er mit bud.

  Svar
 10. Louise says:

  Venter selv en lille Vera om 3+ uger, så jeg kan jo kun supportere din liste – og særligt den del 😉

  Følger i øvrigt din blog (og IG) med stor moro – og særligt i øjeblikket, hvor jeg i dén grad kan relatere!

  Kh. Louise 🙂

  Svar
 11. Celena says:

  Rigtig fine navne!

  I always wanted Freja, Josefine, Olivia, Ingrid, Astrid, Saga or Hannah. Love your Frida (my mormor’s mor name), Ava, Luna! I also like Vilja or Sigrid…

  So many great girl names and I ended up with 3 boys 😉

  Svar
 12. Anna says:

  Mange virkelig gode navne, som jeg selv har på listen over navne til mit ikke-eksisterende barn. Men vildt at Ulla er på listen. Jeg troede virkelig det navn var dødt.

  Svar
 13. Johanne Emilie says:

  Så fine navne, allesammen! 🙂 Og så har jeg da mega optur over at mit navn er på listen… 😉

  Svar
 14. Malene says:

  Fine navne – til både voksne og børn. Får lidt udslæt af navne, som er alt for “nuttede”/underlige/barnede… Jeg tænker, hvilket voksent menneske i et medium troværdigt erhverv, kan med autoritet i stemmen præsentere sig som Papaya-Silke! Så måske jeg er gået i den modsatte grøft og blevet vild med navnet Ingrid… Men Wilma er altså også fint! Og Johanne… Og
  Ellen… Åh nej!

  Svar
 15. Caroline says:

  Er helt vild med Johanne.. Men når kommende onkel hedder Johan går luften lissom lidt af ballonen dér.. Nå men jeg vil også gætte med på hvilket navn I har valgt. Jeg gætter på Ella 😀

  Svar
 16. Ditte Ellen Rasmussen says:

  Jeg er i min barndom/ungdom blevet drillet så meget med at jeg hedder Ellen til mellemnavn, men jeg har altid selv været glad for det, så jeg glæder mig over at navnet nu er ved at komme frem igen 🙂

  Svar
 17. Ida says:

  Jeg blev så glad for at se Ulla på listen.
  Min søster hedder Ulla og hun er sød, sjov og 27, men folk har altid syntes hun havde et mærkeligt navn. Jeg synes, det er et virkelig fint navn, der desværre lidt for ofte bliver forbundet med gamle damer….

  Svar
 18. janne says:

  Spændende at følge dig, din lille familie og helt generelt dit (en del af det) liv her på bloggen 🙂 Held & lykke med kommende fødsel!!

  Jeg sætter mine penge på at navnet til den lille pige er Anna

  Svar
 19. Ellen says:

  Sikke da mange fine navne! Mange af dem er også på min egen liste 😀

  Jeg er opkaldt efter Ellen i Matador. Min mor mente, hun var en meget klog pige. Andre navne i navnekampen var Nete og Dorthe, men min mors bud vandt over fars og det fælles bud.
  Jeg er en årgang 92, og jeg møder bestemt ikke mange, der hedder Ellen på samme alder som jeg selv.. Dette har godt nok også bidraget til et had-kærligheds-forhold til mit navn, og jeg hadede, at jeg ikke bare kunne hedde Line, Julie eller Camilla som “alle de andre”. Nu ELSKER jeg at hedde Ellen, og jeg tror faktisk, at mit navn har bidraget til, at det var nemmere for mig at skille mig ud og ikke blive som alle andre!
  Så thumbs up til de forældre, der vælger de (ikke-outrerede) specielle navne, der er med til at skabe egen identitet 🙂

  Svar
 20. Birthe says:

  Ingeborg! Min mormor hed Cæcilie Katrine, min farmor Astrid Ingeborg. Jeg synes, 3 af navnene har haft deres renæssance, men hvad med Ingeborg? Det er da et prægtigt navn – min farmor var også en prægtig kvinde 😉 Jeg sender dig lige lidt tålmodighed og gode ønsker her på falderebet – som min jordemoder sagde: ” Jeg har altså aldrig hørt, de blev derinde.”

  Svar
 21. Pernille says:

  Var vild med den her føljeton og nu lidt ekstra vild med den siden Jeres datter kom til at hedde Uma, som min egen lille pige også hedder… Men! Kommer der en afslutning på føljetonen som uddyber hvordan I valgte det navn? Er nysgerrig fordi jeg ikke syntes jeg stødte på det så ofte før vi selv valgte navnet, men nu lægger jeg pludseligt mærke til det her og der. Måske er det sådan noget “hvad hjertet er fyldt af” eller favnen, skulle man måske sige 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *