Navneleg #3

Tredje del af navneføljetonen kommer herunder.

Læs første del HER og anden del HER

… Det kommer næppe bag på nogen, at vi godt kan lide gammeldags navne herhjemme, og det næste navn vi forelskede os i er i den grad af den gamle skole. Det var nemlig navnet Olga som kom på tavlen. Faktisk var det freelancers søster, der bragte det på banen, hun havde væddet med sin søn om at det ville blive en Olga, og da hun sagde det til os, var det som om at både freelancer og jeg fik smag for det med det samme. At min veninde Nannas allerførste reaktion nogle måneder forinden, da jeg fortalte vi skulle have en pige, var ‘Jeg stemmer for at hun skal hedde Olga!’, at min oldemor hed det og at det klinger så ualmindeligt godt med Otto gjorde at vi i et par uger var ret glade for Olga. Det er vi stadigvæk. MEN, ‘Otto & Olga’ blev pludselig en lidt komisk sammensætning, som jeg ikke kunne forene mig med, og stille og roligt røg det nederst på listen da endnu et navn meldte sig …

Fortsættes

 photo foto3_zpsppo1gmz6.jpg

10 replies
 1. Louise says:

  Woohoo. Jeg havde ret i Olga. Tænkte nok det spillede sammen med Otto og det flotte forbogstav. O er jo et dejligt balanceret og ligevægtige forbogstav og så er det bare sådan et navn man driller lidt med

  Svar
 2. Marie says:

  Jeg tænker Bodil eller Yrsa. Så bliver det i genren dansk børnelitteratur eller børnefilm ligesom Otto

  Svar
 3. Marie says:

  Hov halvdelen af min kommentar forsvandt… Men pyt. Gode tanker til dig, er sikker på at fødslen kommer til at gå godt apropos dit indlæg i dag 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *