I øvrigt #18

 • Forstår jeg ikke, hvorfor der findes tøj med Hello Kitty og My little pony til nyfødte? Troede det var noget man med kvalme måske købte til sine børn når de selv bad om det.
 • Er jeg også forundret over hvor mange dragter og bukser i str. 50-62, der har fødder. Jeg husker det som værende virkelig upraktisk.
 • Har jeg endelig fået nye sofaborde. I marmor og kork som jeg ønskede mig. Mega praktisk med små børn (det passer ikke, men de er flotte, så hvad fanden).
 • Er jeg blevet svært glad for pizza-sandwich med skinke, ost og dressing, og skal virkelig være efter mig selv for ikke liiiige at smutte forbi pizzeriaet længere nede af gaden på alle tider af døgnet. Har kun spist to… på en uge.
 • Har jeg lakeret mine tånegle, hvilket nærmest var en workout.
 • Overfortolker jeg ALT hvad min krop gør og har flere gange været overbevist om at NU føder jeg.
 • Har jeg i løbet af denne graviditet købt intet mindre end ni jakker. Ikke fordi jeg mangler, det er nemlig min last i forvejen, men det er den type tøj, der redder flest tøjkriser, særligt når man er tyk i det og kun går i sort.
 • Kan jeg ikke holde ud at jeg (nok) når den tid jeg har hos jordemoderen i morgen. Skulle sgu da for helvede føde inden! Tænkte jeg i hvert fald da jeg fik tiden. Lort.
 • Er jeg så træt af mavesyre, der vælter ud af mit spiserør i tide og utide.
 • Ved jeg sgu da godt at hvidt brød og dressing ikke ligefrem nedsætter ovenstående.
 • Har jeg opdaget en ny pissegod shampoo, der er fri for alt det forbudte, men dufter forbudt. Den er fra Windle & Moodie.
 • Kommer jeg virkelig til at savne mit graviditetshår. Det ryger jo for helvede af når man har født.
 • Kunne jeg faktisk godt spise noget med ristede løg lige nu.

 photo Skaeligrmbillede 2015-04-13 kl. 21.47.52_zpseybjx2gi.png

Følg bloggen og mig på Instagram @sneglcille og på Facebook

17 replies
 1. Mille says:

  Årh manner!!! Jeg er bare så spændt! Du må da være ved at gå ud af dit gode skind, af bare iver.
  Mange tanker herfra i hvert fald

  Svar
 2. Lise Juhl Jepsen says:

  Jeg elsker tøj med fødder til babyer. De små tosser smider jo altid strømperne! Jeg har krise over at det nu er blevet forår så jeg ikke længere kan iføre min knægt strømpebukser under bukserne, i frygt for at han smelter.

  Enig med My Little Pony tingen. Jeeeeezus!

  Svar
 3. E says:

  Lad hende blive derinde for dine læsers skyld. For filan, du skriver det ene blogindlæg efter det andet. Jeg er vild med det (okay, bliver helt sikkert også vild med babyspam)

  Svar
 4. Tania says:

  Hindeløsning siger jeg bare – ubehageligt som bare fanden, men worked like af charm med veer tre timer senere.. Der endelig viste sig at være the real thing!

  Svar
 5. Miss Jeanett says:

  Jeg er enig med Lise – syntes bukser med fødder var SÅ praktisk til de helt, helt små!

  Mht hindeløsning så hjalp det overhovedet ikke på mig. Det gjorde bare nas, men der skete intet.

  Svar
 6. Jeanette | Villa Villekulla says:

  Elsker at udspyer diverse eder i en del af punkterne på den her 😉 Jeg ved godt det ikke er fedt at gå over tid, men man fornemmer desperationen, længslen efter at møde hende og humoren i én herlig pærevælling.

  Hold ud! <3

  Svar
 7. Anne-Mette says:

  Frotteelastikker holder fødderne på plads – og tillader samtidig blodomløb… og så er man også klar til 80’er fest, hvis det skulle blive aktuelt…

  Svar
 8. Marie says:

  Sender lige masser af syrehæmmende fødselsmojo i din retning! Og JA, fødder i dragter er pisseirriterende, i hvert fald i de små størrelser. Barnets fødder ryger ud af dragtens fødder hver gang baby trækker benene op under sig i frøstilling, og så kan baby pludselig ikke strække benene helt ud igen, for fødderne kommer sjovt nok ikke på plads i dragten af sig selv når baby ikke vil ligge i frøstilling længere. Jeg kylede hurtigt den slags dragter lang pokker i vold. Ligeså med stive cowboybukser i str. spædbarn og bluser som glider op i nakken hver gang man løfter barnet 😀

  Svar
 9. Maria Lund says:

  Det er sgu da pudsigt! Jeg har så sent som i forgårs bandet og svovlet over at alle de søde bukser til nyfødte IKKE har fødder. Jeg brugte ikke andet da min søn var lille, for så slap man for sokker der røg af i tide og utide..

  Svar
 10. Nattalie Hartwig says:

  FYI 1/3 af dem der sættes i gang ved fx hindeløsning ender i kejsersnit. Sagde hende der blev sat i gang fordi hun havde ondt og var utålmodig.. og fik kejsersnit .. 2 gange.

  Håber hun snart kommer ud om ikke andet så bare fordi jeg er ved at dø i spænding over hvad hun skal hedde!

  Held og lykke

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *