Graviditetstømmermænd

I de sidste mange uger har min veninde Nanna og jeg planlagt polterabend for vores Rachel, der jo skal giftes om en måned (har skrevet lidt om den uundgåelige tøjkrise til formålet HER), og i går gik det løs. Det var et heldagsprojekt, hvor vi dog havde været snedige og flette et fysisk arrangement ind midt på dagen som jeg ikke kunne deltage i, og derved havde mulighed for at gå hjem og smide benene op i en times tid, inden jeg skulle mødes med dem igen. Alligevel måtte jeg hyle lidt da jeg klokken 22:30 trådte hjem i min stue, efter en lang og sej dag og fire timer på en højstol, der havde udfordret min i forvejen besværede krop og gjorde det at pille mine nylonstrømper af til et uoverskueligt projekt. Men det var det hele værd. Min elskede smukke veninde var lykkelig, det var en fest uden lige og jeg tager gerne straffen i dag, hvor jeg føler at jeg har tømmermænd, jeg er tung i hoved og krop, mit bækken knager og brager, mine øjne svier, jeg er tørstig og kunne snildt spise en burgermenu. Graviditetstømmermænd.

Min mand har taget drengene med på påskevisit hos sin mor og jeg planlægger at bruge dagen på langs. Der er ikke mere der skal nås, ikke flere fester, eller aftaler og ikke mere planlægning. Nu er der kun tilbage at vente på SneglLille, der er færdigbagt og som kan komme når som helst. I morgen er der nemlig kun en uge til termin. Jeg har på fornemmelsen at jeg føder dagen efter termin (d. 12.), men min krop sender virkelig mange miksede signaler, så jeg bliver hverken overrasket hvis jeg føder i morgen eller om to uger. Lige nu nyder jeg bare at have en tom lejlighed helt for mig selv for måske sidste gang meget længe…

 photo foto4_zpsx8skhrzj.jpg

 

 

6 replies
 1. Jeannette says:

  Enjoy the Day – det er dig vel undt. … og så venter vi bare tålmodigt på den lille ny snegl

  Svar
 2. christine says:

  Jeg var også (med)arrangør af en polterabend da ehg var 37+6…. 2 dage før igangsættelse for leverbetinget kløe. Det er dælme en blandet oplevelse… Både sjovt og noget man ikke vil gå glip af, men også hamrende hårdt som højgravid.

  I min omgangskreds kalder vi det i øvrigt for en fun hangover. .. Når man har har haft det sjovt og været i byen uden at drikke, har man en Fun hangover, og det er helt legalt at spise friture og cola ad libitum

  Svar
 3. Katrinett says:

  Jeg tænkte nu hvor du skal ’slappe’ af frem til den 12. april, kan du så ikke komme med nogle musikindslag. Er vild med din blog og vild med din musiksmag. Begyndte at læse din blog fra starten for et par uger siden og har ikke siden kunne for where’s your head at ud af mit hovedet

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *