40+2 – Dramatik og rastløshed

Man hører ofte om hvordan gravide kvinder går rengøringsamok og skrubber hele huset ned. Noget som jeg aldrig har fattet, lige indtil i dag. Redebygger? Nahnej, rastløshed.

Vågnede til et hjem der flød efter en weekend uden det store overskud, samt, åh gru og fucking pine, en ødelagt opvaskemaskine. ØDELAGT! Så jeg har brugt dagen på at vaske op i hånden (!), vaske vores skabe ned, støvsuge, vaske gulv og støve alle flader af. Jeg kan med hånden på hjertet sige, at jeg ikke har været så grundig med en klud her i huset siden jeg flyttede ind sidste år. Ergo er det et år siden at lejligheden er blevet vasket sådan ordentligt i bund. At der skulle +20 kilos overvægt og en helvedes masse utålmodighed til, havde jeg ikke gættet på.

 photo Skaeligrmbillede 2015-04-13 kl. 17.47.38_zpsmwldrjyt.png

Opvaskemaskinen er død og begravet og smidt til storskrald. Nu sender jeg onde øjne til alle i hustanden, der overvejer at bruge mere end ét glas, og har vist været en anelse truende i mit ønske om at vi holder lejligheden pæn i hvert fald i nogle dage. … Jeg ved sgu da godt, at jeg er den der roder mest.

Åh, og i morgen skrider vi direkte i Skousen og køber en ny opvaskemaskine. Mine hænder er nærmest i opløsning og det samme er mit velbefindende (og parforhold), hvis jeg skal undvære en opvaskemaskine. Dramatisk much? Ja, og first world problem og alt det der, men sådan er det.

Speaking of dramatisk, har jeg i øvrigt accepteret at jeg skal være gravid for evigt. Det er på en eller anden måde nemmere sådan, i stedet for hver eneste dag at vågne med skuffelse og irritation over stadigvæk at være med rogn. Når det så er sagt synes jeg faktisk at d. 14. er en flot dato, og d. 15. har min mor fødselsdag, så det kunne også være virkelig fint. Altså, hvis nu det ikke var fordi, at jeg skal være gravid for evigt.

 photo Skaeligrmbillede 2015-04-13 kl. 17.47.20_zpsjyjmxclx.png

14 replies
 1. Cecilie says:

  Jaaaah, den 14. April er nemlig en god dato. Dér har jeg nemlig fødselsdag:-) Håber også jeg kan ønske dig tillykke imorgen med SneglLille

  Svar
 2. Tine says:

  Åh, selvom jeg virkelig føler med dig, synes jeg omvendt, at det er SÅ skønt med de mange indlæg, din ventetid får dig til at producere! Altid en fornøjelse at læse med 🙂 Held og lykke, når hun melder sin ankomst.

  Svar
 3. Regitze says:

  Den 16. april holder altså også ret godt (hvis man ser bort fra evt. utålmod). Min lillesøster har fødselsdag der – og da hun var lille og mange år frem, så havde hun altid mega optur over, at der var flag på alle busser og bygninger (for hendes skyld, selvfølgelig)!

  Svar
 4. Anne Viberg-Sørensen says:

  Har lige vist dit billede af den smukke mave til veninden, og konstateret at jeg forventer at være ligeså flot om 3 måneder, når jeg topper!
  Og Ja, det kommer til at ske!!

  RIP opvaskemaskine.

  Svar
 5. Maria says:

  jeg fik af vide at man ofte får en røvfuld ekstra energi op til en fødsel, og derfor tit giver hjemmet en ordentligt overhaling – selvom kræfterne burde gemmes til den der fødsel. Så jeg satser på at hun kommer i morgen. God vind og laboro! Det er guld værd 🙂

  Svar
 6. Bolette says:

  Jeg stemmer for imorgen! Min lille lækkermås til datter fylder et halvt år imorgen, så jeg synes også at den 14. er en pæn dato. 😉

  Svar
 7. Guldlog says:

  Vær du bare glad for, du ikke er en elefant. De er gravide i op til to år!! Tal lige om slapt maveskind og dybe strækmærker!

  Når det er sagt, jeg husker det tyyyyydeligt. Ventetiden til sidst – uudeholdelig. Jeg satser også mine penge på i morgen! Hun ankommer da d. 14! 🙂 Jeg er meget spændt faktisk…..:)

  Svar
  • Caroline says:

   Din kommentar om elefanten fik mig lige til at sprutte te ud over computeren af grin.. Dén havde jeg ikke lige set komme 😀

   Svar
 8. Stine says:

  Du er virkelig sjov og pæn. Jeg har fulgt din blog næsten fra starten og kom engang til at semi-hilse på dig på Vesterbro, fordi jeg troede, du var én, jeg kendte. Jeg vil bare sige, at det simpelthen er så rørende en historie med dig, freelanceren, Otto og snart lillesøster – tænk at I nu er sammen og lykkelige (virker det til trods opvaskerkrise). Jeg griner tit af dine indlæg og synes at dit ærlige og humoristiske væsen er sympatisk og interessant.

  I øvrigt er det fedt:
  – at du ikke har solgt din sjæl til reklamer
  – at freelanceren giver dig lov at skrive om jeres liv
  – at du ikke fremstiller jeres liv som perfekt og rosenrødt

  Masser af held og lykke med fødslen.

  Mvh
  Stine

  Svar
 9. Cæcilie says:

  Jaa den 14. er virkelig en flot dag! (Jeg har også fødselsdag)
  Og prøv at tænk hvis det var sidste år -14-04-14!
  D. 15. ville nu også være pænt -15-04-15! (Og ja jeg kan godt lide når det hele passer sammen 😉 ) Men jeg håber på hun melder sin ankomst efter opvaskemaskinekøb 😀
  Held og lykke med det hele, og tak for en dejlig blog!

  Svar
 10. Sofie marland says:

  Min mor havde termin 12. april. Jeg er født med vold og magt 4. maj.
  Det er heldigvis 100 år siden – eller faktisk er det 23 år siden lige om lidt..
  Håber du føder lige om lidt

  Svar
  • Malou says:

   Shit det var længe at gå over tid!
   Vist meget godt man ikke tillader det mere – hun må have været ved at gå ud af sit gode skind – din mor.

   Malou

   www. Singlehviskeren.dk

   Svar
 11. Ida R says:

  Gummihandsker og opvaskestativ letter håndopvasken gevaldigt! Det hjælper også at skynde sig at lave (eller lyve om at man har lavet) mindre trælse huslige pligter og lave dådyrøjne, så kæresten skylder en opvask.
  Håber på Snegllille snart!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *