39+5 - Skrækhistorier og kærlighed

40+0

Dagen vi har talt ned til er her, faktisk er den snart ovre. Min terminsdag. Den har været ret så fin. – Først en sukkerholdig morgenmad i solen med min kæreste, så en lang gåtur, frokost i vores gård, nu sofahygge med den fem-årige og senere Ben & Jerrys i mit eget tykke selskab.

 photo Skaeligrmbillede 2015-04-11 kl. 18.09.33_zpsiogpagwo.png

Otto blev i går aftes afsat hos mine forældre, da vi skulle have været ude og spise, freelancer og jeg. En middag, der desværre gik i vasken, da tykke her ikke havde fået klikket ‘Bekræft’ på vores booking hos Early Bird, og vi derfor ikke havde noget bord alligevel. Og efter en spadsertur gennem Vesterbro på årets første rigtige solskinsdag, hvor der var dømt fyraftensøl og solliderlighed for fuld smadder, måtte vi hurtigt sande, at det ville være et næsten umuligt projekt at finde pladser et decent sted. Så vi fandt noget halv-tarveligt takeout på vejen hjem, blandede for små 100 kroner slik, smed os på sofaen, fandt Netflix frem og så serier indtil det blev mørkt. Ikke helt hvad jeg havde planlagt, men virkelig virkelig hyggeligt. Da vi vågnede i morges var jeg en anelse skuffet over ikke at have født i løbet af natten, men hankede op i mig selv og gik ned for at købe morgenmad. Spiste denne på altanen i solstråler med den flotte freelancer, inden vi skrabede os sammen og begav os ud på en lang gåtur med kaffe, fingerfletning og en masse pitstops på grund af min minimale og ret klemte blære. Efter at have hentet Otto spiste vi frokost i vores gård, og nu er freelancer sendt til fødselsdagsfest, mens Otto og jeg hænger på sofaen med Shrek på skærmen og pastaskruer med ketchup i skålene foran os. Når nu det ikke kunne blive til en baby i dag, er alt ovenstående sgu en ok kompensation.

Men jo, jeg er sgu utålmodig nu. Og klar. Virkelig klar, og jeg klynger mig til hver eneste plukve med håbet om at den bider sig fast og bliver uudholdelig.

 photo Skaeligrmbillede 2015-04-11 kl. 18.10.05_zpsvishkbsl.png

Følg bloggen og mig på Instagram @sneglcille og på Facebook

   

8 kommentarer

 • Ida

  Du bærer altså den mave på formidabel vis – Godt klaret!
  Og kjolen er perfekt til dig – Hvor er den fra?

  Jeg håber snart lillepigen melder sin ankomst! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvor er du sindssygt smuk!!!
  Jeg håber jeg kommer til at se sådan ud!

  Håber snart din lille pige kommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er vist både smuk og klar 🙂
  Glæder mig til at høre om fødslen og ønsker dig held og lykke, den lille ny kan jo titte frem i verden når som helst 🙂
  Lyder som en dejlig dag I havde trods forgæves gang og intet bord.
  Hilsner og tanker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J.

  Hvor er du smuk! Og hvor er jeg dybt fascineret over, at der kan ligge en vaskeægte baby derinde i maven… Det er jo næsten ikke til at forstå!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hvor er du bare smuk!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hald

  Hvor er du flot! Og sikke en imponerende mave 🙂 Håber SneglLille snart melder sin ankomst, så spændingen kan blive udløst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Så sindssygt smuk (og imponerende) en mave! Tænk at kroppen kan det der 🙂 og jeg krydser fingre for at veerne kommer snart.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

39+5 - Skrækhistorier og kærlighed