39+4 – Natteroderi og utålmodighed

Jeg sover ikke. Ikke nok i hvert fald. Går i gulvet allersenest klokken 23, oftest op af min mand, mens vi ser discovery (gerne noget med natur, overlevelse og dyr. It’s very sexy) og så vågner jeg ved 1 tiden, helt frisk. Indenfor en time eller tre kommer Otto ind og ligger hos os, jeg er ude for at tisse en t0-tre(hundrede) gange, kæmper for at finde en måde at ligge på uden at få kramper i benene, og med en baby der kvitterer med solide spark i diverse organer, hvis jeg vover at finde en behagelig position at ligge i.  Det er hyggeligt.

I nat fik jeg yderme puffet den sovende fem-årige ud af sengen med min store vom. Bang! Så lå han der på gulvet og rodede rundt i malkepude og dyner. Og så kunne jeg faktisk ikke sove længere.

Drømme om veer og fødsel har sat ind og når jeg vågner om morgenen er det med en blanding af skuffelse og lettelse i kroppen over at det bare var en drøm. Håber vist at det sker om dagen, da det vil være enormt praktisk.

Jeg er klar til at møde hende nu og utålmodigheden begynder så småt at vise sit ansigt. Går gerne til termin på lørdag uden at brokke mig (det er ikke helt rigtigt, jeg brokker mig en del og er ved at gå amok når folk konstaterer at det da er lige oppe over. No shit Sherlock!). Men da jeg nægter at blive sat i gang medicinsk, begynder jeg fra på mandag at overveje alternative metoder, altså udover sex, hindbærblade og ananas, hvilket jeg pt tager alt hvad jeg kan få af. Fra mandag hedder det: Zoneterapi, hindeløsning, akupunktur, massage, alt.

 photo Skaeligrmbillede 2015-04-08 kl. 13.58.49_zps3bicfowm.png

Følg bloggen og mig på Instagram @sneglcille og på Facebook

 

12 replies
 1. J. says:

  Jeg håber for jer, at hun melder sin ankomst i løbet af weekenden 🙂 Må jeg spørge, hvorfor du nægter at blive sat i gang medicinsk? Det ville jeg også selv nægte, hvis jeg kom i den situation, men jeg kan ikke forklare hvorfor – udover at jeg tænker, at baby da nok selv skal komme, når han/hun er klar. Så jeg vil meget gerne høre dit synspunkt 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det er der flere grunde til. Jeg ved at min krop godt selv kan gå i fødsel, og at det nok skal ske af sig selv (nåhja eller højest ved hjælp af lidt hokus pokus) og så er jeg, ligesom mange andre, mægtig skeptisk i forhold til den medicin der bliver brugt til igangsættelser.
   🙂

   Svar
 2. Henriette says:

  jeg håber for dig at du får den bedste fødsel og får det overstået. Sådan havde jeg det i hvertfald, jeg ville bare have det overstået. Nå men jeg fik så den her hindeløsning og jeg siger dig, det gjorde naller, jeg græd. Virkelig! Men jeg fik veer få timer efter og ud kom babyen.

  Svar
 3. Rikke says:

  Det er “sjovt”, men jeg blev sat igang medicinsk, og først nu her, med barn på 8 måneder, er jeg faldet over de utallige artikler osv. om hvor galt det er endt for nogle. Og jeg føler mig heldig. Så jeg forstår godt du ikke vil sættes igang medicinsk.

  Jeg håber dog snart der sker noget – i dagslys. 🙂

  Svar
 4. Eva says:

  Så du kender godt det kvindepunkt omkring anklen du selv kan manipulere med akupressur? Har hørt det skulle kunne sætte gang i tingene 😉 Jeg læste det på Katrine Birks facebook side.

  Svar
 5. Sofie (Sherlock) says:

  Nu du selv nævner det, så vil jeg gerne lige benytte lejligheden til at undskylde for min kommentar “det er da lige oppe over, hva” – min mening med det var, at jeg ville have skamrost dig for din blog, men da du svarede “ja, fire dage”, så blev jeg lidt starstruck… (jaja, sorry – man er vel kun et menneske) Godt at det var en kort arbejdsdag, for var en mindre stolt personlighed resten af dagen!

  Men nu kommer det så: tusinde tak for en helt igennem fantastisk og ærlig blog!

  Tak og undskyld – på en og samme tid.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ej Sofie, du var bare så sød og glad, og jeg havde det skide varmt og havde lige set mig selv i et spejl i jeres prøverum. SÅ det er mig der undskylder, og siger tak for virkelig fin betjening.

   Svar
   • Sofie (Sherlock) says:

    Du er også smuk som højgravid! Og jeg må give dig ret i, at der er alt for varmt på afdelingen.. Jeg er glad for, at have mødt dig – endnu engang held og lykke med det hele!

    Svar
 6. Anna says:

  Håber for dig at det snart går i gang så I kan møde jeres lille pige <3 Ligger selv her ned min lille skønne datter på seks uger. Jeg VILLE bare heller ikke sættes i gang medicinsk – havde også hørt alt muligt. Jeg prøvede stort set alt hvad der skulle kunne virke af sex, the, akupressur, akupunktur, hindeløsning osv., men det gav ikke rigtig noget (jeg var også førstegangsfødende, så det er nok noget andet for dig). Men det jeg vil sige er at det var så udramatisk (for mig) at blive sat i gang, og jeg ville ikke være utryg over at skulle blive det en anden gang! Jeg fik en omgang piller og dagen efter kunne de tage vandet. Mine veer gik i gang af sig selv næsten med det samme og jeg fik ikke brug for vestimulerende eller lignende. Det tog 11 timer fra de tog vandet og det var en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Brugte forresten også Smertefri fødsel teknik, og jeg synes det var et rigtig godt redskab. Ikke smertefrit for mig, men overskueligt og jeg følte mig til stede og rolig hele tiden. Det blev en lang kommentar, men synes bare du skulle høre en positiv historie fra en der også var meget skeptisk overfor igangsættelse 🙂 Dit kommer sikkert i gang af sig selv lige om snart, og kan godt forstå du gerne vil have det i gang af sig selv, men hvis du skal sættes i gang, så går det nok også fint – de gør det jo så tit og har styr på det. Det vigtigste er jo at hun kommer ud 🙂

  Svar
 7. Nina says:

  Akupunktur og zoneterapi kan anbefales – er ret sikker på det var det der gjorde tricket for mig. Endte i hvert fald med at føde i 38 + 3, kun kort tid efter en behandling 🙂

  Smertefri fødsel hjalp mig i gennem veerne – omend de ikke var helt smertefrie, men bedre end hvad man hører derude 😉

  Knæk og bræk…!!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *