Søndag på 2. sal og ord som ‘livmoder’

Det er søndag og jeg nyder i skrivende stund et stille øjeblik. Drengene er ude i foråret, mens jeg splatter ud herhjemme. Jeg har åbnet alle vinduer, lavet kaffe og bagt scones, efter flere dages lyst til uendeligt indtag af disse (hvorfor købe tre, når jeg kan bage 20?). I morgen er det mandag, men ikke hvilken som helst mandag, men min sidste mandag i Allerhuset denne omgang. På fredag starter min barsel nemlig. Min krop er meget klar nu, mit sind begynder også at blive det, og imellem scones-bagning og inhalering af frisk vesterbroluft her på anden sal, laver jeg en tjekliste over hvad jeg skal nå på arbejdet i løbet af de næste fem dage, hvilket heldigvis er overskueligt, men virkelig syret. Det er kliche as fuck, men jeg føler faktisk lige at der var goood tid, og nu er det fem dage væk. Oh well. Jeg er klar. De små 20 kilos ekstra vægt på mit skelet er begyndt at kunne mærkes, jeg er træt og min livmoder fyrer den af med massevis af plukveer, så at skulle skrue ned på laveste blus og ikke bruge størstedelen af min dag på en kontorstol bliver godt. Rigtig godt. … Hold da kæft et loose forhold man får til ord som livmoder på nuværende tidspunkt i graviditeten egentlig. Det må I sgu undskylde. Hvis jeg begynder at tale mere om mit underliv sådan uden af det blå, må I gerne sende mig udenfor døren lidt. Tak.

Nu vender jeg tilbage til mine scones og min to-do liste… God søndag!

 photo Skaeligrmbillede 2015-03-08 kl. 19.45.40_zpsjqxevyuz.png

 

 

 

6 replies
  • Sneglcille says:

   En halv pakke smør smuldres sammen med cirka 500 gram mel, lidt salt, et par spiseskefulde sukker, vaniljesukker og bagepulver (et par teskefulde), herefter et æg, 2 1/2 dl mælk, 2 1/2 dl skyr (eller bare yoghurt) og til sidst en plade grofthakket mørk marabou (minus et par stykker eller seks, dem spiste jeg). Ælt sammen, form 18-20 scones, pensl med æg og så i ovnen cirka 12-14 min ved 200 grader. De blev virkelig gode!

   Svar
 1. Marie says:

  Haha, livmoder er da til at have med at gøre 😉 Jeg har selv lige født for en uge siden og er sgu lidt overrasket over hvordan mine grænser har rykket sig. Pludselig kan man sidde over jordbærkagen søndag eftermiddag og fortælle sine gæster hvor og hvor meget man er bristet. Siden hvornår blev dén slags lige kaffehyggesnak? :-O
  Hav en rigtig god sidste uge på jobbet!
  De bedste hilsner
  Marie

  Svar
 2. Tine says:

  Nøøøj, der fik jeg da lige lyst til nybagte scones!! Det er lidt unfair at smide sådan nogle lækre billeder op, når der er andre gravide på linjen 😉
  Rigtig god sidste arbejdsuge og god barsel. Den har du fortjent!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *