Redebyggeri #2

… Altså, nu er der mindre end 5 uger tilbage og vi begynder sgu så småt at få styr på klargøringen. Det havde jeg alligevel ikke set komme da jeg skrev dette for nogle måneder siden. Altså vi mangler selvfølgelig stadigvæk en milliard ting, og jeg er ikke rigtigt mentalt klar lige nu. Men… Der hænger et puslebord på væggen. Jeg har sorteret den smule tøj jeg har fået samlet, smidt det og de mange stofbleer (man kan jo seriøst ikke få for mange) til vask, kigget på babydyner, fået barnevognen hjem, kigget på altanbarnevogn, taget et valg om både badekar og babyalarm, talt om navne igen, igen og igen og i-fucking-gen (tror sgu vi har besluttet os!) og om ganske få dage starter min barsel, og så kan hun bare komme an, når jeg altså er færdig med alle mine planer, og House of cards…

 photo Skaeligrmbillede 2015-03-10 kl. 17.44.19_zpsictlx6yg.png

 

 

 

 

8 replies
 1. Maria says:

  Godt gået! Jeg ønsker dig en rigtig god barsel. Du nævnte vist på et tidspunkt noget om en liste over indkøb til baby. Vil glæde mig til det indlæg 🙂

  Svar
 2. Ida says:

  Er gået helt kold over pigenavne. Så vil du ikke offentliggøre jeres liste når du har født og offentliggjort det endelige navn?

  Svar
 3. Trine says:

  Sæson 2 af House of cards er for vild! Vil du vide hvad den ender med? Hva? Hva? Hva?
  Aj, men jeg slugte alle afsnit på 3-4 dage – trods arbejde, barn og søvn, så mon ikke du når det?

  Kan du så ikke, under din barsel, få dem til at optage sæson 3? Er ved at dø af spænding.

  PS. Glæder mig til at høre hvad hun skal hedde 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *