Redebyg #3

Vi er ret klar til baby, i hvert fald på den praktiske måde. Troede jeg da. Men der er altså forskel på damer og mænd. For freelancer har, ifølge ham selv, nogle vigtige hængepartier han ikke helt kan slippe. Der skal blandt andet bygges nogle hylder, der er enormt vigtige (åbenbart), sengen skulle op (det kom den i går), og efter en ret heftig dag med gæster hele dagen i går fik vi begge fnidder af at vi mangler opbevaring på børneværelset, og nu også har en overflod af babytøj, der ikke har en plads. Så på trods af at vi efter godt halvandet års kamp næsten har fået udryddet alt IKEA-produceret i vores hjem, pakkede vi den fem årige og os selv i bilen klokken lidt i aftensmad og drønede til Gentofte for at indkøbe opbevaring for tusindvis af kroner. Samt noget kötbulla og kanelsnegl, naturligvis, og Otto synes at han fik den bedste pasta nogensinde! ‘Den smager helt anderledes end vores pasta!’ (læs: intet fuldkorn. IKEA kører den hvide pastastil, og det var et hit).

 photo foto 26_zpsqyuig4az.jpg

Klokken nåede at blive godt over 20 inden vi kunne bakke den røde Mercedes ud af parkeringshuset – og da kom Otto i tanke om, at han og jeg jo faktisk havde en aftale om at vi skulle se film og spise popcorn og at dette altså var alt for sent, og hvad jeg så lige havde tænkt mig at gøre ved det… Needless to say, vores søndag morgen bliver brugt under dynen med Flyvemaskiner på Netflix og en skål popcorn som morgenmad. Det må man godt, når ens forældre får utjekkede hjerneblødninger på grund af instant rederbyggerpanik lørdag aften, som går ud over de planer man havde.

Resten af dagen skal bruges på at bygge verdens største skuffemøbel (Otto konstaterede i går at ‘kommode er da et åndssvagt ord. Er det en ko, der er på mode, eller hvad?!’… Og det kan han jo have ret i) så vi kan få styr på de sidste ting og dermed er helt klar til at få en ny beboer. Om freelancer når at få styr på de vigtige hylder, må tiden vise. Vi håber det, ellers bliver hende lillesøster sgu nok super skuffet.

 photo foto 14_zpsrsztjywd.jpg

4 replies
 1. Katrine says:

  Totalt fedt lige at opdatere siden og bum, så var der et nyt indlæg fra dig 🙂
  Mega i orden med popcorn og Flyvemaskiner om morgenen. Tror jeg ville blive afkrævet nogenlunde det samme af den 4-årige herhjemme, hvis jeg sådan ændrede lørdag aftens planer 😉
  Har forresten svaret på dit “i øvrigt”-indlæg (noget om hvorfor de æggestrenge er der), hvis du skulle være nysgerrig.
  God søndag 🙂

  Svar
 2. Christine says:

  Vi har også brugt morgenen oi sofaen med flyvemaskiner på Netflix – dog uden popcorn men med saltstænger…

  Svar
 3. Laura says:

  Haha, det bragte smil frem at læse det her indlæg! Jeg elsker virkelig din måde at skrive på, og generelt virker jeres tilgang til hele den der forældrerolle ret rar – impulsiv på den gode måde og med hygge i centrum. Det er skønt at læse med!

  Svar
 4. Cecilie says:

  Må vi ikke se billeder af babyværelset? 😀 eller bare jeres lejlighed generelt 😀 også Ottos værelse! Tror du har god stil og måske et par fif til smart indretning

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *