Parforholdsglimt. Et år senere…

Nu er vi over et år inde i vores forhold, eller faktisk er det jo 8 år, men der var jo lige en fem års pause som I måske husker. Men det er nu lidt over et år siden at jeg sagde JA til at give freelancer og mig en chance. Og hvordan mener vi så selv at det går?

Virkelig godt. Vi er stadigvæk forelskede, faktisk så meget at jeg så sent som i dag tog mig selv i at dufte til en af hans trøjer da jeg var alene hjemme (who does that?!) og jeg kan se i hans øjne at han er ved at flække af lykke når jeg fjolle-twerker mig gennem lejligheden til Wiz Khalifas ‘Ass drop’.

Hvad er så anderledes denne gang? Hvorfor fungerer det? Udover kærlighed, respekt og fascination, har vi lært af vores fejl. Vi er enormt gode til at taaaaaale om alting, hvilket ind imellem virker en anelse fjollet og ubehageligt, særligt når det omhandler at en af os (oftest mig) har reageret uhensigtsmæssigt, men det er virkelig nødvendig og sundt. Vi taler også om de gode ting og huske at sige til hinanden, hvad vi sætter pris på.  Helt ned til ‘Tak fordi du lader mig vide når du er lidt forsinket’ eller ‘Hvor er det optur, at du serverer kaffe for mig når jeg er i bad om morgenen og er sent på den’.

Skændes vi så aldrig? Jo mand, er du sindssyg!? Jeg kan blive hysterisk og urimelig, særligt når jeg bliver usikker, og så har de her graviditets-hormoner altså virkelig også givet nogle vilde udslag indimellem, og min mand er arbejdsnarkoman og uduelig til at lægge det væk, arbejdet, hvilket ind imellem er til at skrige over. Men netop fordi vi taaaaler så meget om det vi føler, undgår vi en del skænderier, men når de endelig er der, er det som at luften bliver renset og på en eller anden måde nulstilles alt, og det er nu nok også ret sundt. Jeg er vist bare typen, der har brug for at brøle engang imellem, og det får jeg så lov til.

Jalousi? Noget af det som der er flest, der spørger mig om i forhold til at være kærester med en som freelancer er, om det ikke er hårdt at hans job blandt andet består af at tilbringe rigtig meget tid med smukke damer. Ind imellem i omgivelser, der potentielt kunne gøre fristelsen endnu større. Og jeg kan med hånden på hjertet sige: Nej, jeg bliver ikke jaloux. Heller ikke når han tager badetøjsbilleder af supermodeller, der har kroppe som man slet ikke fatter findes. Jeg joker ofte med det, især når jeg hører hvordan andre kvinder indimellem går i flitsbue over, hvis deres mænd tilbringer tid med andre kvinder, for jeg kan da godt selv høre, hvor sindssygt det lyder at min mands job blandt andet består af at rejse til pæne strande og tage billeder af smukke piger, men nej,  jeg er ikke bekymret. Hvilket bunder i, at jeg er fuldstændig sikker på, at han for det første synes jeg er det lækreste i hele verden, det fortæller han mig hver dag, og jeg kan se det på ham, også når jeg har tomatsovs på trøjen og når jeg snerrer af ham fordi han stiller vandglas overalt i lejligheden. For det andet vil han aldrig nogensinde såre mig igen, for det gjorde noget ved ham dengang, som han stadigvæk, tror jeg, ikke har tilgivet sig selv for. De få gange jalousi har været et issue imellem os i løbet af det sidste års tid, har jeg skyndt mig at sige det højt og igen fået taaaalt om det. Og han har gjort det samme. Det virker fandme det der kommunikation.

Så ja, there you have it. Vi er hverken perfekte eller bedre end nogen andre, vi har bare være virkelig meget igennem, og fortrudt en milliard gange at det gik galt, og vi er begge så skidebange for at miste hinanden, igen, så vi investerer ALT og er gået all in. Med succes.

 photo foto 32_zpsdqyygdm6.jpg

16 replies
 1. Nikita says:

  Hvis jeg var en baby, der snart skulle ud i Verden, ville jeg sgu ikke have noget imod, at I to var mine forældre. (Ej det lød måske lidt creepy, men jeg mente det virkelig sødt).

  Svar
 2. Laura says:

  Åh, hvor er I altså fine sammen! Og hvor er det vildt at man kan se så meget af Otto I jer begge. Jeres pige bliver fandme også et smukt barn! Kan børn egentlig være smukke? Det virker som et forkert tillægsord at bruge om børn på en eller anden måde.
  Well, skønt indlæg, og jeres lykke kan virkelig mærkes her på den anden side af skærmen!

  Svar
 3. Rikke says:

  Dejligt indlæg, det minder lidt om min mand og jeg. Vi har dog ikke haft en pause. Men har sgu aldrig nogensinde været i et forhold med noget menneske hvor vi taaaaaaaaaler så pisse meget om vores følelser – for satan hvor er jeg blevet presset mange gange, specielt i starten, når han konfronterede mig. Men det virker – og er du gal, som om man taaaaaler så vildt meget, så er det altså himmelsk at brøle en gang i mellem 😉

  Svar
 4. Bingobango says:

  Tak, Cecilie. Jeg står pt. få uger inde i at have sagt “mit ja” til at tilgive noget. Og har hele dagen battlet “tør jeg”, “har han nu virkelig indset at….” -tanker. Dit indlæg gav mig mod og håb. Kæmpe betydningsfuldt!

  Svar
 5. Tine says:

  Ih, hvordan holder I fast i at få snakket om alting uden at det føles som om, der bliver snakket for meget? Jeg kan mørke at vi her, post baby, skal øve os på kommunikationen igen… Fantastisk dejligt at I er så in låååve! 🙂

  Svar
 6. Cæcilie says:

  Ej, men seriøst altså!!! Så sagde vi lige at jeg sad på den anden side af jorden og var ved at fælde en tåre fordi det her indlæg er så pisse fint og ærligt!!!! Kærlighed altså, jeg er fan.

  Svar
 7. Miriam says:

  Tænk, hvis man kunne finde sig sådan en mand, der var friske på at taaaale, så man kunne lade være med at gå spaghetti, hver gang der var noget galt og dermed sabotere forholdet totalt… Det lyder fornuftigt.

  Svar
 8. Trine says:

  Jeg blev helt glad i låget af at læse indlægget. Du er sød, I er søde, og hvor er det dejligt at I har det dejligt. Hurra for kærlighed! 😀

  Svar
 9. Anne says:

  Det sødeste og dejligste indlæg ever.
  Hepper så meget på jer (selvom det heldigvis ikke rigtig virker som om I har brug for det)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *