Om hjemvendt mand, malkepuden og røv i ribbenene

Her går det godt… Freelancer er hjemvendt fra Israel, og vi har brugt weekenden på at være sammen, finde hinanden og vores rytme igen. Forstået på den måde, at det jo ryster posen lidt de gange han er væk. Otto og jeg falder hurtigt ind i vores rutiner, og Freelancer er i arbejdsmode og kommer hjem med oplevelser i bagagen, og med en blanding af fornyet overskud, men også udmattelse af indtryk og lange arbejdsdage, samt brug for total afslapning, og det har han fået. Det har vi alle tre. Vi har gået ture, snakket, besøgt familie, holdt i hånd og gabt en masse, for vi føler os kørt over, i hvert fald de to ældste af os. På hver sin måde.

Om mindre end to uger går jeg på barsel og selvom det stadigvæk skræmmer mig en smule at skulle væk fra mit arbejde, er min krop mere end klar. Fysisk tager det ret hårdt på mig at være gravid denne gang, i hvert fald nu i sidste etape, og at sidde på en kontorstol 8 timer om dagen er ikke rart, slet ikke eftersom at det barn jeg bærer rundt på, foretrækker at presse måsen godt op i mine ribben, mens, hvad jeg går ud fra er hendes ben, stemmer imod mit maveskind i siderne, hvilket sætter gang i en lavine af plukveer og ubehag. Noget siger mig at det bliver noget nemmere at holde ud, når jeg har mulighed for at ligge mig ned i løbet af dagen, gerne iført blødt tøj.

Apropos det der med at ligge ned. Flere har spurgt ind til den pude jeg sover med om natten som jeg nævnte i et tidligere indlæg. Det er en Theraline ammepude, og den er mere en genial, så ja, tøv ikke med at klik den hjem. Jeg ved ikke om den findes i nogle fysiske butikker, men google viser en del webshops der har den, og den er ikke særlig dyr. Min kæreste, der har givet den navnet ‘Malkepuden’, hader den inderligt, men har på trods af at den fylder det meste af vores seng (og så put lige mig +15 kilo oveni) accepteret den, vistnok fordi den gør at jeg sover om natten og jeg dermed er lidt mildere at have med at gøre.

I løbet af denne uge kommer der et indlæg om den og en række andre ting, der har været et must i min graviditet, men indtil da: Ja, den er fantastisk!

 

10 replies
 1. Anne says:

  Glæder mig til at læse musthaves… Og nu Jeg er Førstegangs gravid…. Så diskuterer jeg stadig lidt med mig selv om jeg synes det er det nest fantastiske, eller at jeg gerne vil have min krop for mig selv… Jeg er kun halvvejs… OH GOD help me!

  Svar
 2. Christina says:

  Åh må anskaffe mig sådan en pude, sover forfærdeligt om natten! Hvilken størrelse har du den i?

  Svar
 3. Astrid says:

  Åh, den pude er jo genial! Jeg er også kun halvvejs og kan allerede nu mærke frustrationen over manglende sovestillinger: maven er no go, sove på ryggen gør ondt og jeg skal skifte side ret tit hvis jeg skal sove på siden. Bruger dog kæresten som støtte indtil videre. Kan dog se at den løsning ikke er holdbar i længden

  Svar
 4. Charlotte says:

  Hey. Den pude har jeg også og jeg ELSKER den!! Også stadig her med en baby på 7 måneder. 🙂 Min mand købte den til mig i en butik på Østerbro. Mener det var en yoga-butik. 🙂

  Svar
 5. Louise says:

  Glæder mig meget til dit musthave indlæg. Er på en eller andet måde kommet langt i min graviditet uden at forholde mig til en masse ting, herunder vigtig sovepude! Lige nu stabler jeg puder i sengen til stor irritation for min kæreste. Hvor køber man den online?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *